Hogyan kell használni a mycelex troche-t?

Pontszám: 4,8/5 ( 24 szavazat )

Hogyan kell alkalmazni a Mycelex Troche-t. Használja ezt a gyógyszert orálisan úgy, hogy a szájába helyezi, és hagyja, hogy 15-30 perc alatt lassan feloldódjon. Ne rágja le vagy nyelje le a pasztillát egészben. Ne egyen vagy igyon, amíg ez a gyógyszer a szájában van.

Mennyi idő alatt hat a mycelex Troche?

A klotrimazol pasztilla felszívódik a szervezetben, és az adag bevétele után 30-60 percen belül elkezdi kezelni a szájpenészt. A legtöbb ember körülbelül egy héten belül kezd megkönnyebbülni, de 2 hétre van szükség ahhoz, hogy teljesen megszabaduljon a fertőzést okozó gombától.

Alkalmazható hüvelyileg a klotrimazol Troche?

A klotrimazolt nem adják be szisztémásan; orális/transzmukozális pasztillákon (pasztillák) keresztül, helyileg vagy intravaginálisan adják be.

Tudod lenyelni a klotrimazolt?

Ne rágja, törje össze vagy nyelje le a klotrimazol pasztillákat. Körülbelül 30 percet vesz igénybe, hogy feloldódjon.

Mik a Troche mellékhatásai?

A Fogyasztó számára
 • Hasi vagy gyomorgörcs vagy fájdalom.
 • hasmenés.
 • viszkető.
 • hányinger vagy hányás.
 • kellemetlen érzés a szájban.

Hogyan használjunk Troche-t

23 kapcsolódó kérdés található

Szüksége van receptre a mycelex Troche számára?

A Mycelex vényköteles gyógyszer a dermatophytosis vagy a bőr candidiasis tüneteinek, például tinea pedis (lábgombásodás), tinea cruris (tinea corporis) és tinea corporis (gyűrűsféreg), hüvelyi candidiasis és felszíni bőrfertőzések kezelésére.

Milyen betegségek esetén alkalmazható a klotrimazol 10 mg Troche?

A klotrimazol egy gombaellenes gyógyszer. Olyan, mint egy antibiotikum, de élesztő (gombás) fertőzések kezelésére használják. Az orális klotrimazolt a száj és a torok gombás fertőzéseinek kezelésére és megelőzésére használják.

Lehet-e vizet inni a klotrimazol pasztillák bevétele után?

Használja ezt a gyógyszert orálisan úgy, hogy a szájába helyezi, és hagyja, hogy 15-30 perc alatt lassan feloldódjon. Ne rágja le vagy nyelje le a pasztillát egészben. Ne egyen vagy igyon, amíg ez a gyógyszer a szájában van .

Mi történik, ha túl sok klotrimazolt használ?

A gyógyszer túl sok vagy hosszú távú alkalmazása növelheti a mellékvese-problémák kockázatát . A kockázat nagyobb a gyermekek és a hosszú ideig nagy mennyiségeket használó betegek esetében.

Hogyan kell alkalmazni a klotrimazol 10 mg Troche-t?

Használja ezt a gyógyszert orálisan úgy, hogy a szájába helyezi, és hagyja, hogy 15-30 perc alatt lassan feloldódjon. Ne rágja le vagy nyelje le a pasztillát egészben. Ne egyen vagy igyon, amíg ez a gyógyszer a szájában van. Ha gyermeke nem tudja biztonságosan használni ezt a tablettát, kérjen tanácsot kezelőorvosától vagy gyógyszerészétől.

Mi okozza a gombás fertőzést a magánterületeken?

A Candida albicans a gomba leggyakoribb típusa, amely élesztőfertőzést okoz... Az élesztő túlszaporodását a következők okozhatják:
 • Antibiotikum-használat, amely felborítja a hüvely természetes flóráját.
 • Terhesség.
 • Kontrollálatlan cukorbetegség.
 • Károsodott immunrendszer.
 • Orális fogamzásgátlók vagy hormonterápia szedése, amely növeli az ösztrogénszintet.

A klotrimazol mérgező?

Ez a gyógyszer lenyelve ártalmas lehet . Ha ezt a gyógyszert lenyeli, azonnal hívjon orvost vagy mérgezési központot.

Hogyan lehet gyorsan megszabadulni a szájpenésztől?

Vannak házi gyógymódok a rigó ellen?
 1. Puha fogkefével mosson fogat.
 2. Öblítse ki a szájat hígított 3%-os hidrogén-peroxid oldattal.
 3. Öblítse ki a száját meleg sós vízzel.
 4. Kerülje a szájvizet, mert az megváltoztathatja a száj normál flóráját.
 5. Tartsa tisztán a fogsorokat, és ha nem illeszkedik megfelelően, forduljon fogorvoshoz.

Milyen gyorsan hat a klotrimazol?

A klotrimazol úgy fejti ki hatását, hogy elpusztítja a gombás fertőzést okozó élesztőgombát. Általában 7 napon belül kezeli a rigót, de a legjobb, ha legalább 2 hétig kezeli a fertőzést, hogy megakadályozza a kiújulását. A leggyakoribb mellékhatás a viszketés vagy égő érzés a kezelt területen.

Rosszul érzi magát a szájpenész?

A rigóval kapcsolatos legfontosabb tudnivalók Nem gyakori olyan embereknél, akiknél nincs alapbetegség. A rigó vattaszerű érzést okozhat a szájban vagy ízérzés elvesztését. Általában a gombaellenes gyógyszer képes kezelni a rigót. Néha a kezeletlen szájpenész súlyosabb fertőzéssé válhat, különösen nagyon betegeknél.

Mikor hagyjam abba a klotrimazol használatát?

Az, hogy mennyi ideig használja a klotrimazolt, a fertőzés típusától függ. A legjobb, ha legalább 2 hétig használja, még akkor is, ha a fertőzés minden jele elmúlt, hogy megakadályozza a visszatérését. Szükség esetén akár 4 hétig is használható. Alkalmazza a klotrimazolt az érintett területre naponta 2-3 alkalommal.

Mi a leggyorsabb módja a gombás fertőzés gyógyításának?

Olvasson tovább, és fedezzen fel 11 természetes kezelést a gombás fertőzések, például az ótvar ellen:
 1. Fokhagyma. Fokhagyma paszta használható helyi kezelésként, bár nem végeztek vizsgálatokat a használatáról. ...
 2. Szappanos víz. ...
 3. Almaecet. ...
 4. Aloe vera. ...
 5. Kókuszolaj. ...
 6. Grapefruit mag kivonat. ...
 7. Kurkuma. ...
 8. Édesgyökér por.

Milyen fertőzéseket kezel a klotrimazol?

A helyileg alkalmazott klotrimazolt a tinea corporis (ótvar; gombás bőrfertőzés, amely vörös pikkelyes kiütést okoz a test különböző részein) , tinea cruris (jock-viszketés; az ágyékban vagy a fenékben lévő bőr gombás fertőzése) és a tinea pedis kezelésére alkalmazzák. lábgomba; a bőr gombás fertőzése a lábakon és a lábak között...

Mi történik, ha lenyeli a klotrimazol Troche-t?

Ne rágja meg és ne nyelje le egészben. Ha a gyógyszert egészben lenyelik vagy rágják, gyomorpanaszokat, hányingert és hasmenést okoz .

Mennyire hatékony a klotrimazol pasztilla?

A klotrimazol átlagos értékelése 10-ből 3,6 az összesen 36 értékelésből a szájpenész kezelésére. A véleményezők 17%-a számolt be pozitív hatásról , míg 58%-a negatív hatásról.

Milyen pasztilla jó a szájpenész ellen?

A klotrimazol pasztillák lassan feloldódnak a szájban a rigó megelőzésére és kezelésére.

Mennyi idő alatt múlik el a szájpenész?

A szájpenész legtöbb esete enyhe, és gombaellenes szájöblítő vagy pasztilla használatával megszűnik. A rigó nagyon enyhe esetei orvosi kezelés nélkül is elmúlhatnak. Általában körülbelül 14 napos orális gombaellenes gyógyszeres kezelés szükséges a súlyosabb szájpenész fertőzések gyógyításához.

Mi az a Troche gyógyszer?

Mi is pontosan a troche? A paszta egy kicsi, kemény tabletta, amelyet úgy terveztek, hogy lassan, körülbelül 30 perc alatt feloldódjon a nyelv alá helyezve , hasonlóan egy hosszan tartó köhögéscsepphez. Csakúgy, mint egy hagyományos tabletta, aktív gyógyászati ​​összetevőket tartalmaz.

Mennyi ideig szedheti a klotrimazol Troche-t?

Rigó kezelésére: Felnőttek és 3 éves vagy annál idősebb gyermekek: Oldjon fel lassan és teljesen a szájában egy 10 milligrammos pasztillát; ezt az adagot naponta ötször kell bevenni legalább tizennégy napon keresztül .