Hogyan kell írni a nitpickseket?

Pontszám: 4,8/5 ( 44 szavazat )

Nyomkodni azt jelenti, hogy panaszkodni vagy kritizálni valamit vagy valakit jelentéktelen részletek miatt. A Nitpick egy ige, a rokon szavak a nitpicks, nitpicked , nitpicking, nitpicker, nitpicky. A Nitpick időnként kötőjellel szerepel, mint a nit-pickben, de a kötőjeles forma egyre ritkábban.

Mit jelent a nitpicks?

Amikor válogatsz, az apró, konkrét hibákra koncentrálsz . ... Azokat az embereket, akik dühöngnek, kisebb problémák zavarják – különben csak kritizálnivalót keresnek. Egy filmkritikus, aki nem szereti a rendezőt, kiakadhat a legújabb filmje enyhe pontatlanságain.

A nitpick szedésnek van kötőjele?

A Nitpick (vagy nit-pick) egy olyan ige, amely azt jelenti, hogy rámutasson valami apró hibáira vagy hibáira, vagy ily módon kritizálja azt. A válogatós ezt a műveletet melléknévvé alakítja. Néha kötőjel nélkül látható (nitpicky) .

A nitpick lehet főnév?

A Longman Dictionary of Contemporary English-ből nit-ˌfőnév [ számlálhatatlan ] kiválasztása informális, amikor valaki apró, lényegtelen részletekről vitatkozik, vagy apró hibákat próbál találni valamiben.

Mi az a nit a nittpickingben?

A terminológia abból az elterjedt műveletből ered, hogy kézzel távolítják el a szálkákat ( a tetvek tojásait , általában a fejtetveket) egy másik személy hajából.

50 Nitpicks a Pokémonokról

42 kapcsolódó kérdés található

Rossz a szedés?

Lényegében a piszkálás annak a jele, hogy nem tiszteli teljesen a párját . Még ha nem is ez a szándékod, ezt így fogadhatod. Bár lehet kicsiben is kezdeni, főleg eleinte, piros zászló lehet a házasságodban. Ha továbbra is piszkálod a házastársadat, a növekvő neheztelés falat emelhet közötted.

Hogyan állítsam le a piszkálást?

Lépésről lépésre a problémák megoldásához
 1. Neveld fel fenyegető módon. "Szép. ...
 2. Konkrét problémákat vagy viselkedéseket hozzon fel a személyiségi tulajdonságok helyett. ...
 3. Használj "I" állításokat. ...
 4. Próbálj nyugodt maradni. ...
 5. Szünetet tartani. ...
 6. Ne hozd fel éjszaka. ...
 7. Vegye figyelembe házastársa nézőpontját, ha igazán boldog házasságot szeretne.

A nitpick ige vagy főnév?

nitpicking főnév - Meghatározás, képek, kiejtés és használati megjegyzések | Oxford Advanced American Dictionary az OxfordLearnersDictionaries.com webhelyen.

Mit jelent angolul, hogy impulzív?

: hirtelen és gondos gondolkodás nélkül tesz dolgokat vagy hajlamos megtenni dolgokat : impulzusra cselekszik vagy hajlamos cselekedni. : hirtelen és tervezés nélkül történt : hirtelen impulzus eredménye. Tekintse meg az impulzív szó teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. impulzív.

Hogyan hagyjam abba a barátom nyavalyáját?

Hogyan lehet abbahagyni a szúrást egy kapcsolatban
 1. Tedd fel magadnak a kérdést, miért érzed úgy, hogy kénytelen vagy piszkálni, nyaggatni vagy panaszkodni.
 2. Gondolj arra, hogy milyen kárt okozol másoknak azzal, hogy részt veszel ezekben a mintákban.
 3. Tegyen egy lépést hátra, hogy megnézze saját mintáit.
 4. Fontolja meg a hatékonyabb megközelítést.
 5. Tartsa tiszteletben partnere különbségeit.

Mit jelent a csípés egy kapcsolatban?

A kiszúrás azt jelenti , hogy figyelünk apró részletekre, triviális kérdésekre vagy lényegtelen dolgokra . A kapcsolatokban való kifogásolás gyakran lekezelően és bosszantóan történik. Ez azt jelenti, hogy az egyik partner hibát keres a másikban, és olyan triviális kérdésekért hibáztatja, amelyeket egyébként figyelmen kívül hagyhatnának.

Hogyan használd a nitpick szót egy mondatban?

1, Nem szabad piszkálni, minden tőlem telhetőt megtettem. 2, Nagyon sok szedés folyt lényegtelen dolgokról. 3, Végre ismét kiválogatta a színeket. 4, Soames kezdett türelmetlen lenni a lánya folytonos piszkálódása miatt.

Mi az a Maarte angolul?

MAARTE ANGOL – Nem tagadhatjuk, hogy egyes filippínó szavak elvesznek a fordításban, amikor megpróbálják angolra konvertálni. ... Ehelyett az angol „ maarte ” sokkal kisebb mértékben olyan, mintha „finom vagy előkelő” lennénk. Az a személy, aki maarte, nagyon különleges abban, hogy egy bizonyos dolgot hogyan csinálnak.

Mit jelent magyarul, hogy pedáns?

A pedáns egy sértő szó, olyan személy leírására , aki bosszant másokat azzal, hogy kijavítja az apró hibákat, túl sokat törődik a kisebb részletekkel, vagy hangsúlyozza saját szakértelmét, különösen bizonyos szűk vagy unalmas témákban.

Mit jelent a harap engem kifejezés?

USA offenzíva. azt szokta mondani valakinek, hogy feldühített vagy zavarba hozott .

Mik az impulzív viselkedés példái?

Néhány példa az impulzív viselkedésre:
 • Veszélyes tevékenységek végzése a lehetséges következmények figyelembevétele nélkül.
 • Várakozási nehézség fordul.
 • Felhívás az osztályban.
 • Beszélgetésekbe vagy játékokba való behatolás vagy megszakítás.
 • A válaszok kimosása a kérdések befejezése előtt.

Az impulzív jó vagy rossz?

Az impulzivitás számos állapot szerves része, beleértve a kábítószer-függőséget, az elhízást, a figyelemhiányos hiperaktivitási rendellenességet és a Parkinson-kórt. ... Amint kifejtik, az impulzívnak lenni nem mindig rossz dolog , de „Gyakran nemkívánatos vagy nem szándékos következményekhez vezethet.”

Mit jelent a határozatlanság?

: ingadozás két vagy több lehetséges cselekvési mód között : feloldatlanság.

Mit jelent az, ha valami hiábavaló?

a : általában indokolatlan vagy túlzó követeléseket (értékre vagy állásra vonatkozóan) állít fel az álnok csaló, aki a kultúra iránti szeretetét magára vállalja, ami tőle idegen – Richard Watts. b : az érintett, indokolatlan vagy eltúlzott fontosságot, értéket vagy termetet kifejező igényes nyelv igényes házak.

Mit jelent a túlzott lelkiismeretes szó?

: túlzottan lelkiismeretes. Hősei, hősnői és gyermekei a legkedvesebbek és erkölcsileg a leggondosabbak az angol szépirodalomban.

Miért ilyen negatív és kritikus a férjem?

A házastársak túlságosan kritikusak lehetnek a perfekcionista értékrendjük miatt . A perfekcionizmus gyakran abból fakad, hogy gyermekként erősen kritizálnak vagy magas elvárásokat támasztanak veled szemben, valamint az alacsony önbecsülésből és a megítéléstől/értékeléstől való félelemből is.

Miért ilyen negatív a férjem állandóan?

Ha a férje gyakran haragszik, akkor érthető, hogy időnként szoronghat. Ha úgy tűnik, hogy folyamatosan negativitást vetít előre, akkor úgy érzi, hogy nem értékelik, vagy saját önértékelési problémáit tapasztalja meg. Ez még inkább így van, ha érzelmileg bántalmazó .

Miért piszkálnak a főnökök?

Némelyik nickpicker csak nagyon arrogáns típus, aki azt hiszi, hogy tudja, mi a legjobb mindenkinek. Mások valójában szoronganak és aggasztóak, és nyűgösek, mert szükségük van a kontroll érzésére . Mások úgy vélik, hogy minden túlzott elemzésével értékes hozzájárulást kínálnak a csapatnak.

Honnan jött a nit picker?

Ha mindig talál valamit, ami miatt panaszkodhat, akkor valószínűleg bunkó vagy. Ez a körülbelül 1950- ből származó szó abból az ötletből ered, hogy valakinek a hajából szó szerint nitteket (vagy tetűtojásokat) kell kiszedni – egy nittszedő ugyanolyan óvatos és aprólékos a hibák keresésében, mint a szó szoros értelmében minden apró nitt megtalálásában.