Hogyan állítsunk be egy sörszivattyút?

Pontszám: 4,6/5 ( 2 szavazat )

Elkezdeni
  1. Szorítsa le a hordócsatlakozót a sör áramlásának elindításához.
  2. Kapcsolja be a hűtőt.
  3. Forgassa el a gázpalack tetején lévő tárcsát az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy elindítsa a gázáramlást, egy fordulat megfelelő.
  4. Kapcsolja be a hűtőt a csatlakozónál, és azonnal öntsön fél liter terméket.

Hogyan működnek az otthoni sörpumpák?

Hogyan működik a sörszivattyú? A szivattyú beállításához két üzemi szabályozónyomás szükséges. CO2 nyomás a hordón a sör szénsavasságának fenntartása érdekében (12-14 psi), és külön gáznyomás a sörszivattyúhoz (20+), hogy a sört a csaphoz hajtsa. A szivattyú C02-ból vagy száraz sűrített levegőből kap nyomást.

Mennyibe kerül egy sörcsap felszerelése?

Összességében ezek a 12 csapos rendszerek általában 4000 dollártól indulnak (5500 dollár glikollal együtt), és akár 12 000 dollárba is kerülhetnek a deluxe modellek esetében. Általános szabály, hogy sörsoronként körülbelül 1000 dollárt kell fizetnie.

Megérik a mini hordók?

Egyáltalán nem . Nem olyan sok sör, nem egy szuper praktikus tárolási mód, és tele van Heinekennel. Ahogy u/conchobair mondta, újdonságnak jó, de semmi több.

Olcsóbb egy hordó sört venni?

Ha otthoni kegerátort vásárol, nemcsak nagy mennyiségű hideg csapolt sört tud kényelmesen tárolni, hanem körülbelül 40-60%-ot is megtakaríthat a költségeken , ahhoz képest, mintha ugyanannyi sört vásárolna dobozban vagy palackban. . ... Egyes márkájú söröknél, illetve különféle hordóméreteknél még nagyobb is lehet a megtakarítás.

Hogyan szereljünk fel hagyományos Real Ale sörpumpát a kocsmába | Pint365 sörmotor – Harry Masons

24 kapcsolódó kérdés található

Lehet pumpálni sört?

Az új, innovatív technológia segítségével ez a csap a dobozos sört ízletes csapolt sörré varázsolja otthona kényelmében. Egyszerűen helyezze a konzervdobozt a pumpába, majd öntse bele egy pohárba a tökéletes pintért! ... A sörpumpákba 440 ml-es és 500 ml-es dobozok is beleférnek, így bármi elfér a hűtőben!

Milyen PSI az IPA?

A legtöbb sörnél (beleértve a pale ale-t, IPA-kat, borostyánt stb.), amelyek a sörfőzdéből származnak körülbelül 2,1–2,6 szénsavtartalommal, a szabályozót körülbelül 7–13 psi értékre kell állítani. Lagereknél a 10 és 14 psi közötti szabályozó működik a legjobban.

Hogyan számítják ki a sörárakat?

A csapolt sör százalékos költségének kiszámítása
  1. Ossza el a hordónkénti költséget a sörök számával, hogy meghatározza a sörköltséget. Például 100 dollár hordó/137 sör = 73 cent sörenként.
  2. Ossza el a sörenkénti költséget a sörenkénti eladási árral. Például 0,73 USD/4,00 USD = 0,18 vagy 18% költség.

Meddig kell ülni egy hordónak, mielőtt megütögetné?

V: Egy hordót egy hordócsatlakozóval ütöget meg. Ne mozgassa a hordót. Ha a szállítás során túlzottan felrázták, hagyja a hordót 1-2 órán át leülepedni, mielőtt ütögetné. A csapolás előtt győződjön meg arról, hogy a sörcsap kikapcsolt helyzetben van.

Hogyan szerelhetek be egy láger szivattyút otthon?

Elkezdeni
  1. Szorítsa le a hordócsatlakozót a sör áramlásának elindításához.
  2. Kapcsolja be a hűtőt.
  3. Forgassa el a gázpalack tetején lévő tárcsát az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy elindítsa a gázáramlást, egy fordulat megfelelő.
  4. Kapcsolja be a hűtőt a csatlakozónál, és azonnal öntsön fél liter terméket.

Milyen gázra van szükségem a sörszivattyúhoz?

A szén-dioxid (CO 2 ) és a CO 2 / nitrogén (N 2 ) keverékgázok, valamint a hozzájuk tartozó berendezések rutinszerűen használatosak az italkiadásban.

Hogyan működnek a sörhűtők?

A sört szigetelt műanyag csövön és a bárpult alatt található kis hűtőberendezésen keresztül táplálják be a bár területére. ... A sör a hűtőből közvetlenül a csapba folyik, néhány hüvelyk cső kérdése, és így a kiszolgáláshoz tökéletes hőmérsékletűnek kell lennie.

Mi az a hordócsatlakozó?

A hordócsatlakozó, más néven hordócsap, létfontosságú eleme a csapolt sör rendszerének. Összeköti a légvezetéket (CO2 vagy nitrogén tartály) és a sörvezetéket a hordójával , hogy minden megfelelően folyjon. A tartályból származó sűrített levegő segítségével nyomja ki a sört a csapolórendszerből és a pohárba nyomja.

Milyen PSI-n szolgáljak fel sört?

Állítsa be a szabályozót a megfelelő nyomásra, általában 10 és 12 psi közé . Bizonyos stílusokhoz magasabb adagolási nyomásra lehet szükség, például a búzasörökhöz, amelyek általában 16 psi körüli nyomáson a legjobbak.

Milyen PSI legyen a sör?

Az Egyesült Államokban gyártott legtöbb sört és lagert 10–12 PSI nyomáson kell kiadni. A vaskos és más nitrogénfüggő hordósöröket általában 25-30 PSI nyomáson adják ki.

Milyen PSI-nek kell lennie egy Kegeratornak?

A sör 4 PSI és 14 PSI között bárhol nyomható, de a legtöbb kegerátor 5 és 12 PSI között működik a legjobban. Kompenzálnia kell a sörvonalak méretét – minél nagyobb a sörsor belső átmérője, annál nagyobb nyomást kell alkalmazni a sör nyomásához.

Megéri a sörszub?

A Sub egy fantasztikus módja annak, hogy otthon élvezze a sört . Nem a legolcsóbb, de még mindig könnyű ajánlani, és a Torps kínálata egyre bővül.

Megéri a söradagoló?

Érdemes lehet beruházni egy söradagolóba. Nemcsak barátait nyűgözheti le azáltal, hogy IPA-kat és kézműves lagert készít csapból, de az ízét is javíthatja a doboz kiivásához képest. Attól függően, hogy mennyit szeretne költeni, van néhány ársáv a söradagolókra.

Hogyan öntsön ki tökéletes csapolt pint?

Vegye ki a választott edényt; tartsa 45°-os szögben , és helyezze a csap alá – soha ne engedje, hogy a csap hozzáérjen az üveghez. Húzza maga felé a csapot, és hagyja, hogy a sör lefolyjon a pohár belsejében. Amikor az üveg 2/3-a megtelt, tartsa függőlegesen az üveget, és hagyja, hogy a fej kialakuljon.

Hány 24 csomag sör van egy hordóban?

Ez az, amit a legtöbben „hordónak” neveznek, de a fél hordó elnevezés magától eldobja őket. Az egyikben 15,5 gallon sör van. Ez azt jelenti, hogy 165 12 oz-t kaphat. sörök belőle, vagy 124 16 oz.

Megéri egy hordó a pénzt?

Egy hordó az Egyesült Államokban fél hordó, ami 15,5 gallon sör – körülbelül 165 12 unciás üveg sörnek felel meg. Tehát, ha 40 fős bulit rendezel, mindenki kap körülbelül négy italt. ... Még ha egy kisebb összejövetelt is tart, egy hordó megérheti, attól függően, hogy mennyi ideig lesz ott mindenki .

Meddig jó a sör egy hordóban?

A pasztőrözött sörök háromtól hat hónapig frissek maradhatnak. A nem pasztőrözött sörök esetében a hordó körülbelül két hónapig friss marad. Minden sör más és más, és a sör ideális hőmérsékleten való tárolása elengedhetetlen a tartósításhoz.