Hogyan csökkenthető az újrakórházba adások száma?

Pontszám: 4,3/5 ( 70 szavazat )

A bizonyítékok azt sugallják, hogy az elkerülhető rehospitalizálás aránya csökkenthető az alapvető elbocsátási tervezés és a kórházból való átállási folyamatok javításával ; az átmenetek és a gondozási koordináció javítása az ellátási intézmények közötti kapcsolódási pontokon; valamint a coaching, az oktatás és a betegek önkezelésének támogatása...

Hogyan előzhetjük meg a visszafogadást?

Nézzünk meg 7 stratégiát a kórházi visszafogadások csökkentésére:
 1. 1) Ismerje meg a jelenlegi szabályzatot. ...
 2. 2) Azonosítsa azokat a betegeket, akiknél nagy a visszafogadási kockázat. ...
 3. 3) Használja a gyógyszeres megbékélést. ...
 4. 4) Az egészségügyi ellátás során szerzett fertőzések megelőzése. ...
 5. 5) Optimalizálja a technológia felhasználását. ...
 6. 6) Az átadás-átvételi kommunikáció javítása.

Hogyan akadályozhatjuk meg az intenzív osztály visszavételét?

A betegek biztonságosabbá tétele , akár otthonról, akár a kórház másik osztályára bocsátják őket, fontos az intenzív osztályra való visszakerülés megelőzésében. Számos tanulmány kimutatta, hogy az intenzív osztályra visszakerült betegek halálozási aránya magasabb, és hosszabb a kórházi tartózkodásuk.

Hogyan kerülheti el a minden okból történő kórházi visszafogadást?

Az olyan beavatkozások, mint a heti vagy kétheti telefonhívások, a távfelügyelet és az otthoni látogatások szintén felhasználhatók a nyomon követési látogatások számának növelésére, és ezáltal a visszafogadási arány csökkentésére [10]. Az ápolószemélyzet magasabb arányának biztosítása szintén hatékonynak bizonyult a visszafogadási arány csökkentésében [11].

Hogyan csökkenthető a fekvőbeteg-felvételek száma?

A befogadások csökkentésének módjai közé tartozik az esetkezelés, az akut állapotok értékelésére szolgáló megfigyelő egységek és az otthoni egészségügyi ellátás.

3 módszer a kórházi visszafogadások csökkentésére

40 kapcsolódó kérdés található

Milyen ajánlásokat javasoltak az egészségügyi szakértők a kórházi visszafogadások csökkentésére?

Az okok azonosítása, az átmeneti ellátás javítása és a betegek bevonása három módja annak, hogy a kórházak csökkentsék a kórházi visszafogadási arányokat és elkerüljék a szankciókat. 2018. január 8. – A szolgáltatók megértik, hogy a magas kórházi visszafogadási arányok gondot okoznak a betegek kimenetelében.

Mi határozza meg a kórházi felvételt?

Az emberek akkor kerülnek kórházba, ha súlyos vagy életveszélyes problémájuk van (például szívroham). ... Az orvos – az alapellátó orvos, a szakorvos vagy a sürgősségi osztály orvosa – megállapítja, hogy az embereknek van-e elég súlyos egészségügyi problémájuk ahhoz, hogy kórházba kerüljenek.

Mi az a minden okú visszafogadás-megelőzési program?

Plan All-Cause Readmissions (PCR) Felméri a felnőtt akut fekvőbeteg- és megfigyelési tartózkodások arányát, amelyeket nem tervezett akut visszafogadás követett bármilyen diagnózis miatt a hazabocsátás után 30 napon belül .

Melyek a kórházi visszafogadás leggyakoribb okai?

A kórházi visszafogadás 5 fő oka
 • A kórházi elbocsátási utasítások be nem tartása. ...
 • Egy már meglévő fertőzés kiújulása. ...
 • Az elbocsátás utáni ellátás rossz koordinációja. ...
 • Eséssel kapcsolatos sérülések. ...
 • Tüdőgyulladás.

Mik azok a minden okból történő visszafogadás?

A 30 napos minden okú kórházi visszafogadási intézkedés egy kockázattal standardizált visszafogadási arány azon 65 éves vagy annál idősebb kedvezményezettek számára, akiket rövid távú akut kórházban ápoltak, és 30 éven belül bármilyen okból nem tervezett visszafogadást tapasztaltak akut kórházba. elbocsátási napok.

Mi az elkerülhető visszafogadás?

A potenciálisan megelőzhető visszafogadási (PPR) intézkedések az SNF-ben, IRF-ben, LTCH-ban és HH QRP-ben olyan kimeneti mérőszámok, amelyek tükrözik azon betegek visszafogadási arányát, akiket nem tervezettnek és potenciálisan megelőzhetőnek tartott okból visszafogadtak a kórházba . A PPR-ek a minden okból kifolyólag nem tervezett visszafogadások egy részét képezik.

Hogyan tudnának az ápolók befolyást gyakorolni a kórházi visszafogadás megelőzésére?

Kezelje a betegek gyógyszereit, és oktasson a gyógyszeres kezelés megfelelő ütemezésére . Fokozza a kommunikációt a betegekkel, hogy az egészségügyi csapat megállapíthassa, szükség van-e további ellátásra a visszafogadás elkerülése érdekében. Biztosítsa a betegek képzését, hogy elkerülje azokat a gyakori betegségeket, amelyek gyakran a korábbi kórházi kezelés után kórházi visszavételhez vezetnek...

Miért fontos a visszafogadások csökkentése?

A kórházi visszafogadások csökkentése – különösen azoké, amelyek rossz fekvő- vagy járóbeteg-ellátásból származnak – régóta egészségpolitikai cél, mert ez lehetőséget jelent az egészségügyi ellátás költségeinek csökkentésére, a minőség javítására és a betegek elégedettségének egyidejű növelésére .

Hogyan előzhető meg a kórházi kezelés?

A bizonyítékok arra utalnak, hogy az elkerülhető rehospitalizálás aránya csökkenthető az alapvető elbocsátási tervezés és a kórházból való átmenet folyamatának javításával ; az átmenetek és a gondozási koordináció javítása az ellátási intézmények közötti kapcsolódási pontokon; valamint a coaching, az oktatás és a betegek önkezelésének támogatása...

Hogyan javítja a Hrrp az egészségügyet?

A Kórházi Visszafogadások Csökkentő Programja (HRRP) a Medicare értékalapú vásárlási programja, amely arra ösztönzi a kórházakat, hogy javítsák a kommunikációt és az ellátás koordinációját, hogy jobban bevonják a betegeket és a gondozókat a kibocsátási tervekbe , és ezáltal csökkentsék az elkerülhető visszafogadások számát.

Milyen konkrét beavatkozásokat hajtanak végre az átmeneti gondozási programok végrehajtása során az újra kórházi kezelések minimalizálása érdekében?

Ezek a programok olyan szolgáltatásokat foglalnak magukban, mint az átfogó elbocsátási tervezés, az elbocsátás utáni telefonos tájékoztatás, az otthoni látogatások , a betegközpontú elbocsátási utasítások, az alapellátó szolgáltatóval történő nyomon követés és a gyógyszeres kezelés egyeztetése.

Milyen tényezők járulnak hozzá az idősek kórházi visszafogadásához?

A kórházi visszafogadás okai általában egészségügyi tényezőkkel (például szuboptimális egészségügyi és szociális ellátás), a beteggel kapcsolatos tényezőkkel (társadalmi és családi környezet vagy kezelési hajlandóság), a betegséggel kapcsolatos tényezőkkel (pl. természetes progressziója) vagy ezek kombinációja...

Mi a legnagyobb kockázata a visszafogadásnak a fekvőbeteg-elbocsátást követően?

Azoknál a rossz egészségi állapotú betegeknél, akik 10 vagy több gyógyszert rendszeresen használnak, és otthoni ápolás mellett élnek, nagyobb a kockázata annak, hogy a hazabocsátás után 30 napon belül visszakerülnek a kórházba. A visszafogadások gyakrabban fordulnak elő pénteki hazabocsátás után vagy a sebészeti osztályból.

Gyakori a kórházi visszafogadás?

Körülbelül minden hatodik amerikai Medicare beteget, aki elhagyja a kórházat, 30 napon belül visszafogadják . Katherine Watts, a Lexington Medical Center egészségügyi szociális szolgáltatásokért felelős igazgatója és Lorraine Grote Johnson, az otthoni ellátás minőségéért felelős igazgatója összeállított egy listát a kórházi visszafogadás gyakori okairól.

Miért jött létre a Hrrp?

A Kórházi Visszafogadások Csökkentő Programját (HRRP) a 2010-es Betegvédelmi és Megfizethető Ellátási Törvény hozta létre azzal a céllal, hogy csökkentsék a többlet kórházi visszafogadást, csökkentsék az egészségügyi ellátás költségeit, valamint javítsák a betegek biztonságát és eredményeit.

Mi a Hrrp ) kórházi visszafogadás-csökkentési program célja? Quizlet?

A Kórházi Visszafogadások Csökkentő Programja (HRRP) a Medicare értékalapú vásárlási programja, amely csökkenti a túlzottan visszafogadott kórházaknak fizetendő kifizetéseket . A program támogatja az amerikaiak egészségügyi ellátásának javítására irányuló nemzeti célt azáltal, hogy összekapcsolja a fizetést a kórházi ellátás minőségével.

Mi az a CMS Healthcare?

A Centers for Medicare & Medicaid Services (CMS) az Egészségügyi és Humánszolgáltatási Minisztérium (HHS) része.

Mi határozza meg a megfigyelést a fekvőbeteg-felvétellel szemben?

Fekvőbeteg állapot az, amikor Ön kórházban van, és meghatározott típusú ellátásra van szüksége. ... A megfigyelési státusz kezdetben az, amikor a kórházon belül bárhol ágyba fektetik , de nem egyértelmű, hogy hosszabb ápolásra van szüksége, vagy állapota általában 48 óránál rövidebb ápolásra reagál.

Megtagadhatja a kórház a beteg felvételét?

Egy kórház nem tagadhatja meg Öntől a kezelést életkora, neme, vallási hovatartozása és bizonyos egyéb jellemzői miatt. Mindig forduljon orvoshoz, ha és amikor szüksége van rá. Egyes esetekben a kórházak felelősségre vonhatók a beteg befogadásának vagy kezelésének megtagadásából eredő sérülésekért vagy halálesetekért.

Melyek az alapvető eljárások a beteg felvételekor?

A kórházi beavatkozás vagy a felvétel napja előtt számos folyamatot kell végrehajtani, többek között:
 • Bejegyzés.
 • Pénzügyi konzultáció.
 • Felvételi teszt.
 • Anesztézia értékelése/Kérdőív.