Hogyan tegyük nagyobbra a derékpántot?

Pontszám: 4,7/5 ( 54 szavazat )

A nadrágot a derék körül nagyobbá teheti nyújtási vagy varrási technikákkal . A legegyszerűbb módja annak, hogy szélesítsd a nadrág derekát, ha kifeszíted az anyagot, hogy lazább legyen. Ollóval és varrógéppel tartósabb változtatásokat is végezhet.

Hogyan tudnám lazábbá tenni a derekam?

Hogyan nyújtsuk meg a derekát farmeren
 1. Próbáljon ki módszereket a farmer derekának természetes nyújtására.
 2. Használjon langyos vizet és spray-palackot.
 3. Fogj egy fa akasztót.
 4. Kapcsolja be a vasalót.
 5. Irány a fürdőkád.
 6. Melegítse fel a farmert hajszárítóval.
 7. Nyújtsa ki farmerját a mosógép után.
 8. Kerülje el a szárítógép forró működését.

Tudsz derékpántot nyújtani?

"Csak meg kell nedvesítenie a derékpántot langyos vízzel (bizonyosodjon róla, hogy nedves), be kell helyeznie a hordágyat, és a fogantyú elfordításával kitágul . Szeretem éjszakára behelyezve hagyni, vagy ha egy hüvelyknél többre van szüksége, megteheti. jelentkezzen vissza, és néhány óránként fordítson még néhány fordulatot."

Hogyan lehet növelni a rugalmas derékpánt méretét?

Könnyedén növelheti néhány centiméterrel a derékpántot a nadrág burkolatán belüli rugalmas szalag hosszának növelésével . Ez egy egyszerű folyamat, amelyet kezdő csatornázók is elvégezhetnek. Egy kis méréssel, számolgatással és varrással a nadrágod ismét szépen illeszkedik az új derékbőségedhez.

Hogyan tudom varrás nélkül kisebbíteni a nadrág derekát?

Szerencsére találtunk egy csapást, amellyel pillanatok alatt jobban illeszkedik a farmer. A TikTokon közzétett stílus egy zseniális módja a nagy nadrágok "módosításának": Egyszerűen rá kell akasztania a gombot a bal oldalon lévő övhurokra, és csak vissza kell gombolnia! Ez az – ez a hack.

Hogyan tegyük nagyobbra a derékpántot a farmeren

23 kapcsolódó kérdés található

A farmer nyúlik viselése közben?

" A farmerek természetüknél fogva valóban nyúlnak ... A nevük ellenére a sztreccs farmer valójában kevésbé tágul hosszú távon. Az olyan anyagok, mint a spandex vagy a lycra, elasztomerek, ami lehetővé teszi, hogy testhezállóak legyenek, de nem lazulnak meg. mint a hagyományos farmer.

Hogyan lazítsd meg a szűk, rugalmas derékpántot?

A nedves ruhával a gumiszalag tetején, a vasalóval pedig a legmagasabb fokozaton vasaljon rajta. Vasaljon 10 másodpercig, majd hagyja ülni 10 másodpercig. Folytassa ezt 5-10 percig. Ez elősegíti a nadrág illeszkedését, mert a rugalmas melegítés hatására megnő a szakítósúly.

Hogyan erősíted meg a feszes derekat?

Gombold ki a farmered, és fogd meg a hajgumit.
 1. Húzza át a gumit a gomblyukon. Most húzza át a gumi egyik oldalát a másik oldal közepén.
 2. Engedje el a hurkos oldalt, hogy a gumija csomót képezzen. Most húzza a gumi laza végét a gombjára.
 3. Így kell kinéznie…

Mi a teendő, ha nem tudja begombolni a nadrágját?

A túl szűk farmer/nadrág gombolása:
 1. Használjon olyan hajgumit, amely szorosan illeszkedik a nadrág színéhez, és hurkolja a gombja köré.
 2. Fűzze át a hajgumit a gomblyukon.
 3. Húzza vissza a rugalmas gumit a gomb fölé, és rögzítse.

Hogyan tegyem nagyobbra a derekam szoknyán?

Szövet beszúrása Ha eltávolítja a derékpántot, és észreveszi, hogy a szoknya még mindig jelentős változtatást igényel, hozzáadhat egy darab ék alakú anyagot a szoknyához, hogy még jobban kiszélesítse a derekát. Próbáljon olyan anyagot találni, amely színében, súlyában és textúrájában a lehető legjobban illeszkedik a szoknyaszövethez.

Hogyan feszíthetem ki a rugalmas derekamat varrás nélkül?

Hogyan nyújtsunk elasztikust
 1. Rögzítse a rugalmas szalag egyik oldalát a vasalódeszka végére.
 2. Nyújtsa ki a szalagot ameddig csak lehet, anélkül, hogy aggódnia kellene a körülötte lévő anyag elszakadásától vagy sérülésétől.
 3. Rögzítse a gumi másik oldalát a táblához. ...
 4. Forgassa a vasalót a legmelegebb fokozatra.

Hogyan feszítsd meg a derekadat varrás nélkül?

Szorítsa meg a nadrágot övhurok nélkül, ujjatlan csipeszekkel vagy (ha minden nem sikerül) pelenkatűkkel vagy biztonsági tűkkel. Nincsenek övhurkok? Próbálja meg erős, elasztikus kesztyűkapcsokkal megfeszíteni a derékpántot (ez a legjobban puha nadrágoknál), pelenkatűket vagy nagy biztosítótűket használ.

Hogyan lehet kisebbre vágni a nadrág derekát?

Egyszerűen át kell akasztania egy madzagot a farmer oldalsó övhurkain , hátul összekötve a két végét. A zsinórok meghúzásával szorosabbá válik a derék körüli illeszkedés, és miután megtalálta a kívánt formát, egyszerűen kösse össze a madzagokat hátul.

Hogyan lehet hajkötővel kisebbíteni a farmer derekát?

Ha a farmerod esetleg kicsit zsugorodott, és nem tudod felhúzni a cipzár tetején lévő gombot, akkor a hajkötő a barátod. Fűzze át a gomblyukon, majd önmagán keresztül, és húzza meg szorosan . Ezután a kapott hurkot a gomb fölé akaszthatja.

Szűkebb lesz a farmer mosás után?

Először is , hogy technikailag , ezt a szigorítási jelenséget " konszolidációs zsugorodásnak " nevezzük . Gondoljon a farmer szálakra úgy, mint egy hosszú láncra. Ha az anyagot a mosási és melegítési ciklusok során felrázzák, a szálak megszakítják kötéseiket, így a ruha kisebb lesz.

Hogyan töröd be a merev farmert?

Ha a farmerja különösen merev, lágyítsa meg öblítőszeres mosással, majd szárítógolyókkal szárítsa meg . Ha gyorsan be akarja törni a farmert, anélkül, hogy kimosná, hordja minél többet, biciklizz, miközben viseli, vagy hajtson végre egy mély kitörést.

A farmer zsugorodik a szárítóban?

"Ha 20-30 percig forralja a farmert, majd forró szárítógépben szárítja , általában gyorsabban zsugorodik, mint a mosós módszerrel – és valamivel hatékonyabban zsugorodik" - mondja Abrams.

Hogyan lehet megjavítani a bő nadrágot varrás nélkül?

A tűtekercs egy gördülő módszer a nadrág mandzsettájára, ami szorosabbá teszi a bokánál. Ez egy egyszerű folyamat, de nyilvánvalóan nem állandó. A tűgörgetés végrehajtásához húzza el a külső varrást a bokájától. Csípje össze a varrást a kívánt illeszkedésnek megfelelően, majd hajtsa rá a felesleges anyagot.

Hogyan lehet kinagyítani egy szoknyamintát?

Szoknya meghosszabbítása
 1. Keresse meg a nyomtatott "rövidítse vagy hosszabbítsa meg a vonalat a mintán, és vágja végig.
 2. Ragassza fel vagy ragasszon papírt a minta egyik oldalára. ...
 3. Igazítsa a szoknyaminta másik felét a meghosszabbított szemcsevonalhoz, és rögzítse a helyére.
 4. Egyenesítse ki és rajzolja át a minta széleit ceruzával és vonalzóval.

Mi az a szűk nadrág szindróma?

Dr. John Michael Li, a chicagói Rush Egyetem Orvosi Központjának neurológusa a CBS Miami-nak elmondta, hogy más emberek "szoros nadrág-szindrómában" szenvednek, amelyet hasi kényelmetlenség, gyomorégés és böfögés jellemez a bőrt feszes nadrág viselése miatt. A nadrág általában három hüvelykkel túl kicsi a személy derekához képest .