Hogyan tegyük lejátszhatóvá a spotifyon lejátszhatatlan dalokat?

Pontszám: 4,1/5 ( 30 szavazat )

Ha el szeretné kezdeni látni a kiszürkült dalokat a Spotify-ban, egyszerűen lépjen a Spotify alkalmazás beállításaiba, és kapcsolja be a Nem elérhető dalok megjelenítése lejátszási listákon feliratú gombot : Tehát a kérdés az, hogy a Spotify-dalok miért szürkülnek ki?

Hogyan játszol le nem játszható dalokat a Spotify-on?

 1. Koppintson a Kezdőlap elemre.
 2. Koppintson a Beállítások elemre.
 3. A Lejátszás alatt kapcsolja be a Nem lejátszható dalok megjelenítése lehetőséget.

Miért nem tudom lejátszani a nem lejátszható dalokat a Spotify-on?

Ennek az az oka, hogy az előadó vagy a zenei kiadója valószínűleg úgy döntött, hogy eltávolítja a Spotify-ról . A zene elérhetősége a Spotify-on az előadótól és a kiadótól függ. A dalok/albumok továbbra is megjelennek a lejátszási listáin, így nyomon követheti őket.

Miért nem játszhatók le bizonyos dalok a Spotifyon?

Ha egy dal kiszürkítve jelenik meg a Spotify-on, az egyszerűen azt jelenti, hogy a Spotify nem tudott csatlakozni az erőforráshoz, ahogyan kellett volna . Az ok a következők egyike lehet: 1. Országkorlátozás/regionális blokk: A kiszürkült sávok csak azt jelentik, hogy bármilyen okból nem érhetők el az Ön országában vagy régiójában.

Hogyan oldhatod fel a dalok blokkolását a Spotify-on?

A letiltott szám lejátszási listájának vagy rádióállomásának listanézetében keresse meg a nevét szürkén . Ha látja, egy piros "nem" szimbólum is megjelenik mellette. Koppintson rá, és feloldja a blokkolást.

Javítsa ki a Spotify számára nem engedélyezett dalok lejátszását. Probléma megoldva

21 kapcsolódó kérdés található

Hogyan kapcsolhatom ki a nem lejátszható dalokat a Spotify-on?

Android:
 1. Érintse meg a Kezdőlap gombot, majd a Beállítások gombot.
 2. A Lejátszás alatt kapcsolja be a Nem lejátszható dalok megjelenítése lehetőséget.
 3. Most menjen vissza a lejátszási listához, és érintse meg ismét az „Elrejtés” gombot. A nyomvonal már nincs elrejtve.

Hogyan javíthatom ki a nem elérhető dalokat a Spotify-on?

Ha el szeretné kezdeni látni a kiszürkült dalokat a Spotify-ban, egyszerűen lépjen a Spotify alkalmazás beállításaiba, és kapcsolja be a Nem elérhető dalok megjelenítése lejátszási listákon feliratú gombot : Tehát a kérdés az, hogy a Spotify-dalok miért szürkülnek ki?

Működik a VPN a Spotify-val?

A Spotify működik és nem működik VPN-sel . ... Ez azt jelenti, hogy egy másik ország Spotify-könyvtárának eléréséhez csak egy VPN-t kell bekapcsolnia a kívánt helyre, amikor a beállításokban módosítja az országot/régiót.

Miért távolítja el a Spotify a dalokat?

Ha egy dalt vagy kiadást eltávolítanak a Spotify-ból, az általában a következő két okból történik: Streaming-csalást észleltünk . Szerzői jogok megsértése történt .

Hogyan kerülhetem meg a Spotify országhatárait?

A legjobb VPN a Spotify számára
 1. ExpressVPN. Az ExpressVPN a legjobb VPN a környéken. A biztonság kiváló, erőteljes 256 bites AES titkosítással, DNS-szivárgás elleni védelemmel és kizáró kapcsolóval. ...
 2. NordVPN. A NordVPN egy másik jó választás a Spotify feloldásához. ...
 3. CyberGhost. A CyberGhost egy másik VPN-szolgáltatás, amely feloldhatja a Spotify blokkolását.

Mi az a rejtett dal a Spotifyon?

A streaming cég április 16-án, csütörtökön jelentette be új „Hide Song” funkcióját – írja a The Verge –, amely lehetővé teszi az iOS és Android felhasználók számára, hogy automatikusan átugorjanak bizonyos számokat, amelyeket nem akarnak hallani a nyilvános lejátszási listákon . ...

Miért távolította el a Spotify a dalokat 2021-ben?

A Spotify a közelmúltban, 2021 elején több mint 750 000 dalt távolított el a platformjáról. A Distrokid szerint ezt anélkül tették meg, hogy a zeneterjesztőket vagy előadókat figyelmeztették tetteikre. A Spotify azt állította, hogy ez egy kísérlet a mesterséges streaming számok elleni küzdelemre .

A Spotify törli a mentett dalokat?

Megosztás Az összes megosztási lehetőség a következőhöz: A Spotify többé nem törli a letöltéseket, ha üríti a gyorsítótárat . A Spotify alkalmazás Androidon és iOS-en mostantól lehetővé teszi a gyorsítótár ürítését anélkül, hogy ez befolyásolná a letöltött dalokat. ... Az új funkció az Android és iOS alkalmazások legújabb verziójában érhető el.

Törölhetők-e dalok a Spotify-ról?

A legördülő menü megnyitásához kattintson az eltávolítani kívánt dal melletti három pontra. 2. Kattintson az "Eltávolítás a lejátszási listáról " gombra. Azonnal törlésre kerül.

Hogyan észleli a Spotify a VPN-t?

Ha VPN-jét egy másik országban lévő szerverhez csatlakoztatja , a Spotify észleli a szerver IP-címét, és az Ön valódi IP-címe el lesz rejtve. A Spotify mostantól az adott régióban elérhető összes zenét kínálja a jelenlegi helyett.

Milyen ingyenes VPN működik a Spotify-val?

Az alábbiakban felsoroljuk az öt legjobb ingyenes VPN-t, amelyek megkerülhetik a Spotify földrajzi blokkjait.
 • CyberGhost VPN – Próbálja ki ingyen 45 napig.
 • Hotspot Shield – Korlátlan adatforgalom.
 • Windscribe VPN – 10 GB adat havonta.
 • TunnelBear VPN – Könnyen használható ingyenes VPN.
 • ProtonVPN – Kiváló biztonsági funkciók.

Hogyan szerezhetek olcsó VPN-t a Spotify számára?

1. Regisztráljon és töltse le a VPN-klienst.
 1. Regisztráljon és töltse le a VPN-klienst.
 2. Kapcsolja be a VPN-t, és csatlakozzon az olcsóbb Spotify Premium előfizetéssel rendelkező országok szerveréhez. ...
 3. Nyissa meg a böngészőt, és keresse meg a Spotify-t. ...
 4. Kattintson a Premium gombra az elérhető csomagok eléréséhez. ...
 5. Regisztráljon, és kedvezményes áron élvezheti a Spotify Premium szolgáltatást.

Nem találsz dalt a Spotify-on?

A zene elérhetősége a Spotify-on az előadóktól és a kiadójuktól függ. Ha a zene nem érhető el, az előadó vagy a kiadója valószínűleg úgy döntött, hogy nem teszi elérhetővé a Spotify-on. Néha a zene csak bizonyos országokban érhető el, míg mások számára le van tiltva a hozzáférés.

Hogyan lehet elrejteni egy dalt?

Android
 1. Lépjen a Kezdőlap fülre, és érintse meg a Beállítások gombot.
 2. A lejátszási beállításoknál kapcsolja be a „nem lejátszható számok megjelenítése” lehetőséget.

Hogyan jelenítheti meg a dalok elrejtését a Spotify alkalmazásban?

Csak indítsa el a Spotify alkalmazást Android-eszközén, és érintse meg a fogaskerék ikont a tetején a beállítások megnyitásához. Innen lépjen a Lejátszási beállításokba, és kapcsolja be a „Nem lejátszható dalok megjelenítése” opciót. Mentse el a módosításokat, térjen vissza bármelyik lejátszási listához, és érintse meg ismét az Elrejtés/Elrejtés gombot a dal láthatóvá tételéhez.

Hogyan kevered a dalokat a Spotify-on?

Készen áll az indulásra? Koppintson a „Keverés létrehozása” elemre a „Made for You” központban mobileszközön . Ezután érintse meg a „Meghívás” elemet, hogy kijelöljön egy barátot, aki üzenetküldéssel csatlakozik a Blendhez. Amint barátja elfogadja, a Spotify egyéni borítóképet és számlistát készít kettőtök számára, tele olyan dalokkal, amelyek egyesítik az Ön hallgatási preferenciáit és ízlését.

Hogyan törölhetek dalokat a Spotify 2021-ből?

A lejátszási lista tetején van egy "letöltés" gomb (jelenleg zöld), kattintson rá, így a dalok letöltése, és megtartja a lejátszási listát. Szia! Menjen a beállításokhoz, görgessen le az aljára , és kattintson a "Gyorsítótár és mentett adatok törlése" elemre . Ezzel törli a letöltött fájlokat.

Hogyan lehet tömegesen törölni számokat a Spotify-on?

Íme, hogyan kell csinálni:
 1. Menj a lejátszási listádhoz.
 2. Válassza ki az eltávolítani kívánt dalokat.
 3. Tartsa a CMD billentyűt a billentyűzeten, és kattintson az eltávolítani kívánt dalokra (így kell kinéznie)
 4. Vigye az egérmutatót a kiválasztott dal fölé.
 5. Nyomja meg a DEL gombot a billentyűzeten.

A Spotify fizet a hamis streamekért?

Hogyan észleli a Spotify a hamis adatfolyamokat? A Spotify nyomon követi a zenehallgatási szokásokat, és megjelöli a gyanús adatfolyamokat . Ami a lejátszási listákért való fizetést illeti, eltávolítja azokat a felhasználók által generált lejátszási listákat, amelyek azt állítják, hogy hatalmas stream-növekedést kínálnak fizetés fejében – így a végén úgyis elveszíted ezeket a streameket.

Miért távolította el a Spotify az összes kedvelt dalomat?

Ennek egyik oka az lehet, hogy egyes dalokat újra feltöltik az előadóktól egy új verzióval . Ilyen esetekben újra hozzá kell adnia a dalokat a kedvelt dalokhoz. Ha ez sok dalnál megtörténik, azt javasoljuk, hogy jelentkezzen be a Fiók oldalán, és lépjen az „Alkalmazások” menüpontra a bal oldali menüben.