Hogyan készítsünk ikerfejű mennydörgéssárkányt?

Pontszám: 4,4/5 ( 8 szavazat )

Videojáték
Tiltott emlékek, ez a kártya megidézhető 1 Sárkánnyal / Sárkányszerű szörnyeteggel (pl. "Crawling Dragon 2" vagy "Metal Dragon") + 1 Thunder szörnnyel (az egyik szörnynek 1600 vagy több ATK-ra van szüksége, különben azzá válik "Thunder Dragon").

El tudod dobni a Thunder Dragont?

Nem dobhatod el a "Thunder Dragon"-t, hogy aktiváld a hatását , ha nincs "Thunder Dragon" a paklidban.

Hogyan lehet megszerezni a Meteor Dragon-t a Yugioh Forbidden Memories-ban?

A "Meteor Dragon"-t a következő karakterek véletlenszerű dobásával lehet megnyerni, ha a játékos eléri a felsorolt ​​értékelések valamelyikét. A megnyerési esély százalékban és 2048-ból való valószínűségként szerepel.

Hogyan győzted le a linket a Thunder Dragon Duelben?

Hogyan játssz a Thunder Dragons-szal
 1. Dobd el a Thunder Dragondarkot, hogy újabb Thunder Dragondarkot adj a kezedhez.
 2. Normal Summon Aloof Lupin, hogy száműzd a Thunder Dragonroart és a Thunder Dragondarkot.
 3. Használd a két száműzött szörny hatását a Special Summon Thunder Dragonroar-hoz, és add hozzá a Thunder Dragonhawkot a kezedhez.

Ritka a vörös szemű fekete sárkány?

- Red-Eyes B. Dragon (LC01-EN006) - Legendary Collection - Limited Edition - Ultra Rare .

BUILD 9999 Twin Headed Thunder Dragon EQUIP | Yu-Gi-OH Tiltott emlékek

25 kapcsolódó kérdés található

Hogyan lehet megszerezni a B-sárkányt?

Ezt a kártyát legjobban az alacsony Meadow Mage S/A POW -tól szerzi meg. Ezt a kártyát csillag chipekkel nem lehet megvásárolni. Ez fúzióval is létrehozható a Meteor Dragon + Red Eyes B használatával.

Hogyan szerezhetsz tökéletes nagy lepkét?

Normál megidézése/beállítása nem lehetséges. Először különleges megidézést kell kapnia (a kezedből) 1 "Petit Moth" dicsőségével a 6. körödben, vagy később, miután felszerelték a "Cocoon of Evolution"-val.

A Thunder Dragon Titan aktiválódik?

Ennek a kártyának a hatása, amely elpusztít 1 kártyát a mezőn, egy Gyors hatás. (Nem céloz. Ez az effektus akkor aktiválódik, ha közvetlenül egy Thunder-típusú szörnyhez láncolsz, amelyet a te vagy az ellenfeled kezéből aktivál.)

El tudod dobni a Thunder Dragont, ha nincs a pakliban?

Nem dobhatod el a "Thunder Dragon"-t, hogy aktiváld a hatását , ha nincs "Thunder Dragon" a paklidban.

Hogyan lehet megidézni a tökéletes nagy molypárbaj linket?

Ez a kártya nem lehet Normál idézett vagy beállított. Ezt a szörnyet csak a „Petit Moth” tisztelgésével lehet megidézni a köröd 6. napján, miután „Petit Moth”-t felszerelték „Cocoon of Evolution”-val.

Hogyan használjunk gubót az ultraevolúcióban?

A főfázisod során: Száműzheted ezt a kártyát a GY-ből, majd célozhatsz meg 1 rovarszörnyet a GY-dben; keverd a pakliba, majd húzz 1 lapot . A „Cocoon of Ultra Evolution” hatását körönként csak egyszer használhatod.

Hogyan lehet megidézni a Fekete Sárkányt meteorban?

Könnyedén megidézheted ezt a szörnyet az „Ősi szabályok” segítségével, hogy különlegesen megidézhess egy 8. szintű normál szörnyet, például „Blue-Eyes White Dragon” vagy „Cosmo Queen”, és a szörnyet a „Metamorphosis” tisztelgéseként használd a kártya különleges megidézéséhez.

Mivel olvadhat össze a Red Eyes Black Dragon?

A Red-Eyes FTK-t érhet el a "Red-Eyes Fusion" és az "Inferno Fire Blast" két példányával. Először használd a "Red-Eyes Fusion"-t a Fusion megidézéséhez "Meteor Black Comet Dragon"-t, és a hatását használva küldj egy Red-Eyes szörnyet több mint 2000 ATK-val a fedélzetről a temetőbe.

Melyik a legritkább Yugioh kártya a világon?

A legritkább és legdrágább Yu-Gi-Oh! kártyákat
 • Sötét bűvész lány.
 • Vörösszemű B. Sárkány.
 • Doomcaliber Knight.
 • Cyber-Stein.
 • Card Crush vírus.
 • Sötét mágus.
 • Kékszemű fehér sárkány.
 • Tyler, a Nagy Harcos.

Be van tiltva a Red-Eyes Darkness Dragon?

A Red-Eyes Darkness Metal Dragon az egész tiltólistán szerepel, mert fantasztikus . Könnyű alternatív speciális idézési feltétel és olyan effektus, amely körönként egyszer sem nehéz.

A Thunder Dragon párbajban van?

A főfázisban a kártya eldobásával adj hozzá legfeljebb 2 "Thunder Dragons"-t a paklidból a kezedhez.

Hogyan szerezhetsz Thunder Dragont?

A Thunder Dragon bármely két sárkány használatával tenyészthető, bármelyik sorrendben, amelyek a Villám és a Levegő elemeket tartalmazzák bármelyik tenyészbarlangban.

Hogyan lehet megidézni a metamorfizált rovarkirálynőt?

Amikor az ellenfeled húz, és különleges „Parasite Paracide ”-t idéz, szereld fel tetszőleges Equip Spell kártyával. Ez teljesíti a "Cocoon of Ultra Evolution" aktiválási feltételét, amely lehetővé teszi, hogy tisztelegjen "Parasite Paracide"-nak a "Metamorphosed Insect Queen" különleges megidézésére!