Hogyan jelentkezhet be rendszergazdaként az Office 365-ben?

Pontszám: 4,6/5 ( 62 szavazat )

Jelentkezzen be az Office.com webhelyre munkahelyi fiókjával, és válassza ki az alkalmazásindítót. Ha rendelkezik hozzáférési engedéllyel az adminisztrációs központhoz, akkor a listában megjelenik az Adminisztráció. Válassza ki. A Felügyeleti központ tetején tekintse át az Ön számára legfontosabb műveleteket.

Ki az én Microsoft 365-rendszergazdám?

A https://portal.office.com/Adminportal URL-címen ellenőrizheti, hogy rendelkezik-e rendszergazdai hozzáféréssel a Microsoft 365-fiókjához.

Mi az o365 adminisztrátori portál?

A Microsoft Office 365 Felügyeleti Központ az a webalapú portál, amelyet a rendszergazdák használnak az Office 365 előfizetéses szolgáltatások felhasználói fiókjainak és konfigurációs beállításainak kezelésére , beleértve az Exchange Online-t és a SharePoint Online-t.

Hol van az Admin Center a csapatokban?

A szervezetében használt csapatokat a Microsoft Teams PowerShell modulon és a Microsoft Teams felügyeleti központon keresztül egyaránt kezelheti. Az adminisztrációs központot a https://admin.microsoft.com címen érheti el.

Mik az Office 365 rendszergazdai szerepei?

Az egyes szerepkörökkel kapcsolatos további információkért kattintson a További információ hivatkozásra.
 • Exchange adminisztrátor. ...
 • Globális rendszergazda. ...
 • Globális olvasó. ...
 • Helpdesk adminisztrátor. ...
 • Szolgáltatás adminisztrátora ...
 • SharePoint adminisztrátor. ...
 • Teams szolgáltatás adminisztrátor. ...
 • Felhasználói adminisztrátor

Bevezetés a Microsoft 365 felügyeletbe

38 kapcsolódó kérdés található

Hogyan léphetek kapcsolatba az Office 365-rendszergazdámmal?

Jelentkezzen be a Microsoft 365-be Microsoft 365 rendszergazdai fiókjával, és válassza a Támogatás > Új szolgáltatási kérelem lehetőséget. Ha az adminisztrációs központban tartózkodik, válassza a Támogatás > Új szolgáltatáskérés lehetőséget. Ha Ön a fiók adminisztrátora, hívja a (800) 865-9408 telefonszámot (ingyenes, csak az Egyesült Államokban).

Hogyan léphetek kapcsolatba a rendszergazdámmal?

Hogyan léphet kapcsolatba a rendszergazdával
 1. Válassza az Előfizetések lapot.
 2. Válassza a Kapcsolatfelvétel a rendszergazdámmal gombot a jobb felső sarokban.
 3. Írja be az üzenetet az adminisztrátornak.
 4. Ha szeretne másolatot kapni az adminisztrátornak küldött üzenetről, jelölje be a Másolat küldése jelölőnégyzetet.
 5. Végül válassza a Küldés lehetőséget.

Hogyan engedélyezhetem a csapatokat az Office 365 felügyeleti központjában?

Kattintson az Adminisztrálás lehetőségre az Office 365 felügyeleti központjának megnyitásához. Nyissa meg a Beállítások > Beállítások > Microsoft Teams menüpontot . Kattintson az „ugrás a régi adminisztrációs központ Beállítások oldalára” lehetőségre, hogy navigáljon a nem előnézeti beállítások oldalára, és válassza ki a Microsoft Teams elemet a Beállítások> Szolgáltatások listából.

Hol található a SharePoint Online Felügyeleti Központ?

Nyissa meg a https://admin.microsoft.com webhelyet webböngészőjében az Office 365 felügyeleti központjának megnyitásához. Ezután a navigációs ablakban vagy az összes felügyeleti központ listájában kattintson a SharePoint elemre egy SharePoint felügyeleti központ megnyitásához.

Hogyan érhetem el az Office 365-öt online?

Nyissa meg a Microsoft 365 bejelentkezési oldalát vagy az Outlook.com webhelyet . Adja meg fiókja e-mail címét és jelszavát. Válassza a Bejelentkezés lehetőséget.

Az adminisztrátor láthatja a Teams chatjét?

A kommunikációs megfelelésért felelős adminisztrátorok figyelemmel kísérhetik bizonyos alkalmazottak csevegéseit és más csapatok, valamint e-mail-kommunikációit – vagy az összes, érvényes E3 vagy E5 licenccel rendelkező alkalmazottat.

Hogyan engedélyezhetem a csapatomat?

Íme öt módja annak, hogy csapata segítsen elérni szervezete céljait.
 1. 1) Hozzon létre egy bizalom alapját a csapattagok között. ...
 2. 2) Cselekedj alázattal. ...
 3. 3) Fókuszáljon az erősségekre, fordítson figyelmet a gyengeségekre. ...
 4. 4) Törekedjen magasabb színvonalra. ...
 5. 5) Jelölje ki a Végképet. ...
 6. Fives területek a folyamatos fejlesztéshez.

Hogyan találhatom meg rendszergazdai felhasználónevem és jelszavam?

 1. Nyissa meg a Start lehetőséget. ...
 2. Írja be a vezérlőpultba.
 3. Kattintson a Vezérlőpult elemre.
 4. Kattintson a Felhasználói fiókok fejlécre, majd ismét kattintson a Felhasználói fiókok elemre, ha a Felhasználói fiókok oldal nem nyílik meg.
 5. Kattintson a Másik fiók kezelése lehetőségre.
 6. Nézze meg a jelszókérőben megjelenő nevet és/vagy e-mail címet.

Hogyan javíthatja ki a rendszergazdája korlátozott hozzáférését?

Az IT-rendszergazda korlátozott hozzáférési hibáinak kijavításának lépései
 1. Távolítsa el a harmadik féltől származó víruskereső eszközöket.
 2. A Windows Defender letiltása.
 3. Módosítsa a csoportházirend beállításait.
 4. Fejezze be a Windows Defender értesítési folyamatát.
 5. Módosítsa a csoportházirendet és szerkessze a rendszerleíró adatbázist.
 6. Győződjön meg arról, hogy rendszergazdai fiókot használ.

Hogyan találhatom meg a Microsoft rendszergazdámat?

A Microsoft 365 felügyeleti központjának eléréséhez nyissa meg az admin.microsoft.com webhelyet , vagy ha már bejelentkezett, válassza ki az alkalmazásindítót, és válassza az Adminisztrálás lehetőséget. A kezdőlapon kártyákat hozhat létre a gyakran elvégzett feladatokhoz.

Hogyan látom az Office 365 szerepkörömet?

Válassza a Beállítások fogaskerék ikont, majd a Fiókbeállítások lehetőséget, majd válassza a Saját profil lehetőséget. Válassza a Szerepek és engedélyek lapot . Látni fogja a szerepköreit és az engedélyeit.

Az Office 365 adminisztrátor láthatja a fájljaimat?

Az informatikai rendszergazdák (vagy hasonló jogosultságokkal rendelkező személyek) ugyanolyan könnyen láthatják az asztalon lévő fájlokat, mint az Ön OneDrive-fájljait . Eszedbe se jusson a fájlok helyi asztalon való tárolására, hisz azok biztonságosabbak!

Mi az admin szerepe?

Az adminisztrátor irodai támogatást nyújt akár egyéneknek, akár csapatoknak , és elengedhetetlen az üzlet zökkenőmentes működéséhez. Feladataik közé tartozhat telefonhívások indítása, látogatók fogadása és irányítása, szövegszerkesztés, táblázatok és prezentációk készítése, valamint iktatás.

Az adminisztrátornak szüksége van licencre az Office 365-höz?

A Microsoft díjmentesen engedélyezi az Office 365-fiókok licenc nélküli beállítását . Használjon engedély nélküli fiókokat a globális rendszergazdai hozzáféréshez. Nem lesz hozzájuk társítva postafiók. A globális rendszergazdai fiókok beállítása után jelentkezzen be globális adminisztrátorként, és távolítsa el a globális rendszergazdai jogosultságokat az összes többi felhasználótól.

A Microsoft csapatai kémkednek utánad?

A Microsoft Teams figyelhető? A rövid válasz igen . Munkaadója figyelemmel kísérheti, hogy Ön mit csinál a Teamsben. Emellett naplózhatják a beszélgetéseket, rögzíthetik a hívásokat, és követhetik a kamerát, amikor éppen egy értekezleten vesz részt.

A Teams képes észlelni a csalást?

A Microsoft Teams nem tudja észlelni a csalást . Az alkalmazás nem tudja észlelni, hogy a felhasználók mit csinálnak a Teams ablakon kívül. Ha Ön tanár, és meg akarja akadályozni, hogy a tanulók csaljanak a vizsgák során, akkor erre a célra kifejlesztett csalás elleni szoftvert kell használnia.

A zoom adminisztrátor láthatja a privát chateket?

Privát üzenet küldése Ha a házigazda engedélyezte a privát csevegést, a résztvevők privát módon kommunikálhatnak egymással az értekezleten. A házigazdák nem láthatják a résztvevők közötti privát csevegéseket .

Hol vannak a beállítások a Microsoft Teamsben?

A Teams szoftver beállításainak megtekintéséhez vagy módosításához válassza ki profilképét az alkalmazás tetején . Módosíthatja a képet, az állapotot, a témákat, az alkalmazásbeállításokat, az értesítéseket vagy a nyelvet, elérheti a billentyűparancsokat stb.