Hogyan telepítsem a bluetooth illesztőprogramot?

Pontszám: 4,1/5 ( 17 szavazat )

Bluetooth-illesztőprogram kézi telepítéséhez a Windows Update segítségével, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Nyisd meg a beállításokat.
 2. Kattintson a Frissítés és biztonság elemre.
 3. Kattintson a Windows Update elemre.
 4. Kattintson a Frissítések keresése gombra (ha van).
 5. Kattintson a Nem kötelező frissítések megtekintése lehetőségre. ...
 6. Kattintson az Illesztőprogram-frissítések fülre.
 7. Válassza ki a frissíteni kívánt illesztőprogramot.

Hogyan telepíthetem a Bluetooth-t a számítógépemre?

Számítógépén válassza a Start > Beállítások > Eszközök > Bluetooth és egyéb eszközök > Bluetooth vagy más eszköz hozzáadása > Bluetooth lehetőséget. Válassza ki az eszközt, és kövesse a további utasításokat, ha megjelennek, majd válassza a Kész lehetőséget.

Hogyan tölthetek le és telepíthetek Bluetooth illesztőprogramokat?

Nyomja meg a Windows + X billentyűket a billentyűzeten. A helyi menüben kattintson az Eszközkezelő lehetőségre. Bontsa ki a Bluetooth menüt a mellette lévő nyílra kattintva. Kattintson jobb gombbal a menüben felsorolt ​​Bluetooth-adapterére, majd válassza az Illesztőprogram frissítése parancsot.

Tudsz letölteni egy Bluetooth drivert?

Az illesztőprogramokat letöltheti a Kinivo -tól (a hardverkulcs gyártója) vagy a Broadcomtól (az eszközön belüli Bluetooth rádió gyártója). Töltse le az operációs rendszerének megfelelő verziót (így nézheti meg, hogy 32 bites vagy 64 bites Windows rendszert futtat), futtassa a telepítőt, és már mehet is.

Hogyan telepíthetem a Bluetooth-t Windows 10 rendszeren?

A Bluetooth aktiválása a Windows 10 rendszerben
 1. Kattintson a Windows „Start menü” ikonjára, majd válassza a „Beállítások” lehetőséget.
 2. A Beállítások menüben válassza az „Eszközök” lehetőséget, majd kattintson a „Bluetooth és egyéb eszközök” elemre.
 3. Kapcsolja a „Bluetooth” opciót „Be” állásba. A Windows 10 Bluetooth funkciójának most aktívnak kell lennie.

Bluetooth-illesztőprogramok letöltése és telepítése Windows 10, 8, 7 számítógéphez vagy laptophoz (2021)

28 kapcsolódó kérdés található

Hogyan telepíthetem a Bluetooth-t a számítógépemre adapter nélkül?

Bluetooth-eszköz csatlakoztatása a számítógéphez
 1. Nyomja meg és tartsa lenyomva a Csatlakozás gombot az egér alján. ...
 2. A számítógépen nyissa meg a Bluetooth szoftvert. ...
 3. Kattintson az Eszközök fülre, majd kattintson a Hozzáadás gombra.
 4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Miért nincs már Bluetooth a számítógépemen?

Tünet. Windows 10 rendszerben a Bluetooth kapcsoló hiányzik a Beállítások > Hálózat és internet > Repülőgép mód menüpontból . Ez a probléma akkor fordulhat elő, ha nincs Bluetooth-illesztőprogram telepítve, vagy az illesztőprogramok sérültek. Az általános Bluetooth-problémákkal kapcsolatban lásd: Bluetooth-problémák megoldása – Windows 7, 8 és 10.

Van Bluetooth-om?

Kattintson a jobb gombbal a Windows Start gombra, és válassza az Eszközkezelő lehetőséget. Az eszközlistában keresse meg a Bluetooth elemet , ha a bejegyzés megvan, akkor a készülékén van Bluetooth.

Hogyan találhatok Bluetooth-illesztőprogramokat Windows 10 rendszeren?

 1. A tálcán lévő keresőmezőbe írja be az Eszközkezelőt, majd válassza az Eszközkezelő lehetőséget a találati listából.
 2. Az Eszközkezelőben válassza a Bluetooth > Bluetooth adapter nevét. ...
 3. Tartsa lenyomva (vagy kattintson a jobb gombbal) a hálózati adapterre, majd válassza az Illesztőprogram frissítése > Illesztőprogramok keresése a számítógépen lehetőséget.

Telepíthetem a Bluetooth-t Windows 7 rendszeren?

Ebben a cikkben 1Válassza a Start → Eszközök és nyomtatók lehetőséget, és keressen egy Bluetooth-eszközt. 2 Kattintson a jobb gombbal a Bluetooth-eszközre , és válassza a Bluetooth-beállítások lehetőséget. 3 Jelölje be a Bluetooth-eszközök megtalálásának engedélyezése ezt a számítógépet jelölőnégyzetet, majd kattintson az OK gombra. 4Győződjön meg arról, hogy a Bluetooth működik a csatlakoztatni kívánt eszközön.

Hogyan kapcsolhatom be a Bluetooth-t?

Bluetooth engedélyezése Android-eszközön.
 1. Érintse meg a Beállítások elemet Android-eszközén.
 2. Keresse meg a Bluetooth elemet vagy a Bluetooth szimbólumot a beállítások között, és koppintson rá.
 3. Legyen lehetőség az engedélyezésre. Kérjük, koppintson rá vagy csúsztassa az ujját úgy, hogy bekapcsolt helyzetben legyen.
 4. Zárja be a Beállításokat, és már úton is van!

Hogyan ellenőrizhetem, hogy a számítógépemen van-e Bluetooth?

Ellenőrizze a Bluetooth képességet
 1. Kattintson jobb gombbal a Windows ikonra, majd kattintson az Eszközkezelő elemre.
 2. Keresse meg a Bluetooth fejlécet. Ha egy elem a Bluetooth fejléc alatt található, akkor Lenovo számítógépe vagy laptopja beépített Bluetooth-képességekkel rendelkezik.

A Windows 10 rendelkezik Bluetooth-val?

Ha van egy ésszerű, modern Windows 10-es laptopja, akkor van benne Bluetooth . Ha asztali számítógépe van, lehet, hogy beépített Bluetooth funkcióval rendelkezik, de bármikor hozzáadhatja, ha akarja. Feltételezve, hogy rendelkezik Bluetooth-hozzáféréssel a rendszerén, a következőképpen kapcsolhatja be és állíthatja be.

Hozzá lehet adni a Bluetooth-t a számítógéphez?

A Bluetooth-adapter beszerzése a számítógéphez a legegyszerűbb módja annak, hogy Bluetooth-funkciókat adjon asztali számítógépéhez vagy laptopjához. Nem kell aggódnia a számítógép kinyitása, a Bluetooth-kártya beszerelése vagy bármi hasonló miatt. A Bluetooth-kulcsok USB-t használnak, így egy nyitott USB-porton keresztül csatlakoztathatók a számítógép külső részéhez.

Az alaplapon van Bluetooth?

Kifejezetten olyan beépített WiFi-vel rendelkező alaplapokat kell keresnie, amelyeken Bluetooth is van . Egy másik lehetőség az lenne, ha egyszerűen vesz egy 4 dolláros BT4-et. x USB-adapter ahelyett, hogy kifizetné az általában jelentős felárat az alaplapokért, mindennel együtt.

Használható a WiFi adapter Bluetooth-hoz?

És többek között a Bluetooth és a Wi-Fi lett a legjobb digitális barátunk. Mivel annyi minden történik a technológia világában, és sok minden össze van kötve, nem meglepő, hogy sok felhasználó felteszi a kérdést, hogy Wi-Fi adapterük Bluetooth-ként is működhet-e. A válasz „Igen” – de csak részben .

Mi a különbség a WIFI és a Bluetooth között?

Bár mindkettő vezeték nélküli kommunikációs forma, a Bluetooth és a Wi-Fi különbözik a céljuk, a képességeik és egyéb tényezők tekintetében. A Bluetooth lehetővé teszi az eszközök közötti rövid hatótávolságú adatátvitelt . ... A Wi-Fi viszont lehetővé teszi, hogy az eszközök csatlakozzanak az internethez.

Honnan tudhatom, hogy az alaplapomon van-e Bluetooth?

Kovesd ezeket a lepeseket:
 1. Nyissa meg a Vezérlőpultot.
 2. Válassza a Hardver és hang lehetőséget, majd az Eszközkezelőt. ...
 3. Windows Vista rendszerben kattintson a Folytatás gombra, vagy írja be a rendszergazda jelszavát.
 4. Keresse meg a Bluetooth rádiók elemet a listában. ...
 5. Zárja be a különböző megnyitott ablakokat.

Hogyan csatlakoztathatom a Bluetooth hangszórómat a számítógéphez Bluetooth nélkül?

2. módszer: Vásároljon kétoldalas 3,5 mm-es Aux kábelt . Illessze az oldalát a Bluetooth-hangszóróba, a másikat pedig a számítógépe aljzatába. A 3,5 mm-es, kétoldalas Aux-kábel befektetése megmentő lehet ilyen helyzetekben. Ezzel a kábellel a hangszórót más eszközökhöz is csatlakoztathatja.

Miért tűnt el a Bluetooth?

A Bluetooth hiányzik a rendszer beállításaiból, főleg a Bluetooth szoftver/keretrendszer integrációjával kapcsolatos problémák vagy magával a hardverrel kapcsolatos problémák miatt. Más helyzetek is előfordulhatnak, amikor a Bluetooth eltűnik a Beállításokból rossz illesztőprogramok, ütköző alkalmazások stb. miatt.

Miért hiányzik a Bluetooth illesztőprogramom?

Mindig, ha a Bluetooth-illesztőprogram elavult vagy sérült, az mindig hibákat okoz. A legtöbb ilyen esetben a Bluetooth-illesztőprogram frissítése javíthatja a hibát. 1) A billentyűzeten nyomja meg egyszerre a Windows logó + X billentyűt a gyorselérési menü megnyitásához. ... 3) Kattintson a jobb gombbal a Bluetooth-illesztőprogramra az Eszköz eltávolítása lehetőség kiválasztásához.

Mi van, ha nincs Bluetooth az Eszközkezelőben?

A Bluetooth támogatási szolgáltatás támogatja a Bluetooth-eszközök felderítését és társítását . Ha le van tiltva, a Bluetooth-eszköz nem fog megfelelően működni, mert hiányzik a Bluetooth az Eszközkezelőben. Tehát ellenőrizze a Bluetooth támogatási szolgáltatást, és győződjön meg arról, hogy elindult. Ha le van tiltva, indítsa el manuálisan.