Hogyan kell hindu guggolni?

Pontszám: 4,5/5 ( 42 szavazat )

Hindu guggolás elvégzéséhez:
  1. Állj úgy, hogy a lábad közvetlenül a vállad alatt legyen.
  2. Nyújtsa ki karjait egyenesen a mellkasa elé.
  3. Belégzéskor engedje le a csípőjét hátra és lefelé a padló felé.
  4. Ugyanakkor emelje fel a sarkát a padlóról, és nyújtsa a karjait maga mögött.

Hogyan csinálsz egy hindu guggolást?

Hindu guggolás elvégzéséhez:
  1. Állj úgy, hogy a lábad közvetlenül a vállad alatt legyen.
  2. Nyújtsa ki karjait egyenesen a mellkasa elé.
  3. Belégzéskor engedje le a csípőjét hátra és lefelé a padló felé.
  4. Ugyanakkor emelje fel a sarkát a padlóról, és nyújtsa a karjait maga mögött.

Hány hindu guggolást csináljak egy nap?

A hindu guggolásnál az az ötlet, hogy nagy mennyiségű ismétlést végezzünk, vagy edzünk egy bizonyos ideig. Amikor először kezdi, célozzon meg egymás után 20 guggolást, és minden második nap edzen. Minden következő edzésnél adj hozzá még két guggolást. Dolgozzon 100 ismétlésig.

A hindu guggolások kardió jellegűek?

Egy gyors hindu guggolás sorozat hosszan tartó gyakorlása szív- és érrendszeri edzés lehet – ha elég sokáig tudnád csinálni. Ez azonban egy intenzív gyakorlat, amelyből az átlagember csak 12-25 ismétlést tud elviselni.

A hindu guggolás zsírt éget?

A comb zsírjának elvesztéséhez az egész testben kell zsírt veszíteni a kardio és az ellenállási gyakorlatok kombinációjával. A hindu guggolások izmot építenek a combban és a csípőben , fokozzák az általános anyagcserét, és így több kalóriát égetnek el.

Hogyan hajtsuk végre a hindu guggolást

44 kapcsolódó kérdés található

Hány kalóriát éget el 10 guggolás?

Például egy 150 kilós ember, aki guggolást végez, percenként 6 kalóriát éget el, és 10 perc alatt 60 kalóriát . Ez azt jelenti, hogy ez az ember guggolásonként 0,24 kalóriát tud elégetni, ami percenként 25 guggoláson alapul.

Mi az a csicsás guggolás?

A sissy guggolás a legjobb gyakorlat a quadok felépítéséhez , a csípőhajlítók megmunkálásához és a mag erősítéséhez. Ez magában foglalja a láb rögzítését egy fix pozícióban, és jobbra hátradőlve a combjain lévő feszültséggel, mielőtt újra felemelkedne – a legkönnyebben egy Sissy Squat Paddal fejezhető be.

A guggolás jobb, mint a futás?

A guggolás több izmot aktivál . A guggolás aktiválja a négyfejű izmokat, a combhajlító izmokat, a csípőhajlító izmokat, a fenékizmokat, az adduktorokat, a hasizmokat és a hát alsó részét. Az ellenállás edzés általában nagyobb izomingert hoz létre, mint a futás, és minél több az izom, annál több kalóriát éget el a tested nyugalomban.

Mire jó a guggolás?

A guggolás kalóriát éget , és segíthet a fogyásban. Csökkentik a térd és a boka sérülésének esélyét is. Edzés közben a mozgás erősíti az inakat, a csontokat és a lábizmok körüli szalagokat. Leveszi a súly egy részét a térdéről és a bokájáról.

Jobbak a hindu fekvőtámaszok, mint a szokásos fekvőtámaszok?

A hindu fekvőtámasz által megmunkált izmok magukban foglalják a felsőtestet, különösen a mellkasban, a tricepszben, a derékban (hát felső részén) és a vállakban. ... És ami a hindu fekvőtámasz és a normál fekvőtámasz kérdését illeti: a hindu fekvőtámaszok valójában jobbak a váll, a csípő és a hát rugalmasságának növelésére, mint a szokásos fekvőtámaszok .

Mi az a hack guggolás?

A hack guggolás során a tányéron kell állni, ferdén hátradőlni a párnákra , és a súlyt a vállpárnák alá helyezve a tetejére kell helyezni. Ezután a súlyt a guggolás koncentrikus fázisában tolják. Egyszerűen fogalmazva, amikor felállsz, akkor a súly eltolódik tőled.

Tüdő közben a térd a lábujjak fölött kell lennie?

1. Tegyen egy nagy lépést, hogy megvédje térdét, és üsse meg a célizmokat. „A lépésnek elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy az elülső láb térde egy vonalban legyen a bokával, és ne nyúljon túl a lábujjain ” – mondja Stabler.

Hány guggolást csináljak egy nap?

Ha arról van szó, hogy hány guggolást kell megtenned egy nap, nincs varázslatos szám – ez valóban az egyéni céljaidtól függ. Ha még nem ismeri a guggolást, törekedjen 3 sorozat 12-15 ismétlésére legalább egy guggolástípusból. A heti néhány napos gyakorlás remek kiindulópont.

Mit tesz napi 50 guggolás?

A testsúly vagy a légguggolás az elsődleges guggolásváltozat. Ahogy a neve is sugallja, ehhez a gyakorlathoz mindössze a testsúlyodra van szükséged. Napi 50 légguggolás elvégzése növeli a törzset és csökkenti a test erejét (11).

A guggolástól nagyobb lehet a feneked?

A guggolás a guggolás módjától függően növelheti vagy kisebbítheti a fenekét . A leggyakrabban a guggolás valóban csak formálja a farizmokat, és feszesebbé teszi őket ahelyett, hogy nagyobb vagy kisebb. Ha guggolás közben veszít testzsírjából, akkor a feneke valószínűleg zsugorodik.

Mit tesz napi 30 guggolás?

A 30 napos guggolás kihívás előnyei Kevés időt vesz igénybe a napból. Ez sem túl nehéz, miközben kemény munka. A kihívás az alsótest szinte minden izmát megdolgoztatja . Nagy izomcsoportokat dolgoz meg, mint például a quadokat, a combizmokat és a farizmokat.

Miért rosszak a guggolások?

A nővéres guggolás nem a lányoknak való. ... A guggolások intelligensebb előrehaladása javítja a négyfejű izom erejét és méretét , miközben erősíti mindkét térdín tartósságát. Ha nincs dolguk velük foglalkozni, vagy csak egyenesen beugrani hozzájuk, az a recept a görcsös térdekre és a gátolt izmokra.

Mi a guggolás alternatívája?

A guggolás alternatív gyakorlatai közé tartozik többek között a lábujjhegyen végzett guggolás, a fej feletti súlyzós fali guggolás és a kovácsgépen előrehajló guggolás . Ezek az alternatívák abban az értelemben jobbak, hogy nem terhelik annyira a térdeket, így elkerülhető a sérülés.

Miért kell guggolni?

Ne hagyja figyelmen kívül a hack guggolást, amely pontosan azt nyújtja, amire szüksége van. A guggolás az egész alsó testet megdolgoztatja – beleértve a farizmokat, a combizmokat, a quadokat és a vádlit –, valamint a magot. Ha a quadokra helyezi a hangsúlyt, az azt jelenti, hogy ezt követően a lábak elülső része is érezni fogja.

Meg tudok csinálni 100 guggolást naponta?

Napi 100 guggolás elvégzése 30 napon keresztül hatékonyan segíti az alsó test és a láb izmait . Elengedhetetlen a gyakorlat helyes elvégzése. Ha helytelenül végzik, sérüléshez és feszültséghez vezethetnek. Nézze meg ezt a 20 perces teljes testedzést otthon.

Hogyan égethetek el napi 1000 kalóriát?

Séta a futópadon 60 percig – Célja az, hogy legalább egy órán keresztül mérsékelt sebességgel sétáljon a futópadon. Ez körülbelül 1000 kalóriát éget el minden nap, és felgyorsítja a fogyás folyamatát. Könnyen elégethetsz 1000 kalóriát ez alatt az egy óra alatt. Biciklizés – Ez egy szórakoztató módja a kalóriaégetésnek.