Hogyan gyógyítsuk meg a csapadékmenedékben lakókat?

Pontszám: 4,2/5 ( 61 szavazat )

A lakó meggyógyításához vagy stimpakot kell használni , a lakónak szintet kell lépnie, vagy lassan felépülhet, ha bőven van tápláléka. A RadAway-t a boltozat lakói kaphatják, amikor kikalandoznak a pusztaságba, és automatikusan használatba veszik, ha túl sok sugárzási kárt szenvednek el.

Hogyan javítja lakói egészségét?

A maximális egészség elérése érdekében a lakónak nehéz pusztaföldi felszerelést (END +7) kell felszerelnie az 1. szinten, miközben magának már 10 pontja van az Endurance-ban . A 11. vagy annál több VÉGÉN a lakó immunissá válik azokra az időnkénti sugárzási kitörésekre, amelyeket a pusztaság felfedezése során szenved el (megjegyzendő, hogy ez nem vonatkozik a valós idejű harcra).

Mit csinálnak a Stimpacks?

A háború előtti tudomány csodája, a stimpakok jellemzően gyógy- és stimulánsok keverékével töltött fecskendők, amelyek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy fokozza saját testének természetes regeneráló funkcióit. A legtöbb esetben a sebek szinte azonnali regenerálódásához vezet.

Megöregednek a lakók a csapadékmenedékben?

A Vault-lakó születésétől számított három óra elteltével felnőtté válnak, és így beoszthatók.

Tudsz jobb lakókat tenyészteni a csapadékmenedéken?

A tenyésztés a legkifizetődőbb módszer a lakók fejlesztésére, mivel a szülők gondos kiválasztásával képesnek kell lennie arra, hogy speciálisan hangolt KÜLÖNLEGES KÜLÖNLEGES lakosokat szerezzen . Azok a szülők, akiknek egy magas státusza van – például az Erő –, szintén magas Erővel rendelkező gyermeket nevelnek.

Fallout Shelter Happiness Guide: Vault Log #7

19 kapcsolódó kérdés található

Tudsz legendás lakókat tenyészteni?

1 Válasz. Igen, a normális lakók megszülhetnek egy legendás lakót , bár ez nagyon nehéz. Ha 2 maximális szintű (50-es szint) lakót tenyésztesz, akiknek szintén van egy maximalizált SPECIÁLIS (minden statisztika 10 vagy annál nagyobb).

Tudsz szelektíven szaporodni a csapadékmenhelyen?

Az emberi faj túlélésének biztosítása érdekében szaporodásra kell kényszeríteni lakóit. És neked, mint a trezorod felügyelőjének, nagyon okosnak kell lenned abban, hogy ki kivel párosul. Felejtsd el a szerelmet, felejtsd el a korkülönbségeket. A szelektív tenyésztés teljes mértékben működik .

Gyógyulnak-e a boltozat lakói idővel?

Lakosai idővel felépülnek (egészség és sugárzás) , ha van elegendő élelme és víz , és ha éppen a trezorban vannak. Ha hiányzik az élelmiszer, lakói lassan elveszítik egészségüket. Ha hiányzik a tiszta víz, lakói lassan besugárzódnak.

Miért boldogtalanok a lakóim a csapadékmenedékben?

Az étel, a víz vagy az áram hiánya rontja a hangulatukat . Rendelje hozzá őket a megfelelő munkához. A lakók boldogabbak azokban a szobákban, amelyek megfelelnek a legmagasabb SPECIÁLIS státuszuknak. A sikeres rohanás 10%-kal növeli mindenki boldogságát, akit az adott szobába rendeltek, de a sikertelenség pont az ellenkezője.

Mi a Stimpak a való életben?

Real Life Stimpaks: Az FDA által jóváhagyott fecskendő 20 másodperc alatt képes lezárni a golyós sebeket. ... A fecskendőre emlékeztető mérőeszközzel ellátott stimpak vagy stimulációs adagolócsomag gyógyszert fecskendez a játékosba, gyors és hatékony gyógyulást biztosítva a kisebb sérüléseknél, sőt egyes játékoknál a végtagtöréseknél is.

Mennyire gyógyítanak a Stimpackok?

Használatakor gyorsan meggyógyítja a felhasználót a legtöbb sérülésből. A Stimpaks általában Appalachiában található, és egy kémiai állomáson is elkészíthető. A szabványos változat, amely általában konténerekben található, és orvosi kellék-automatákból vásárolható meg , a Vault Dwellers egészségének összesen 60%-át gyógyítja.

Hogyan használd a Stimpakot?

4 válasz. Semmilyen módon nem lehet rákényszeríteni őket a használatukra, csak önmagukban fogják használni, amíg a készletük el nem megy, amikor elküldi őket . Semmi (ami jelenleg a játékban van) nem okozhatja, hogy egyetlen támadásban meghaljanak, amiből ne lennének képesek kigyógyulni, szóval semmi gond.

A lakók meg tudják gyógyítani magukat?

Nem, a lakók nem tudnak maguktól gyógyulni a pusztaságban. A lakók azonban minden sebzést begyógyítanak, amikor szintet lépnek a pusztaságban.

Hogyan növelheti a lakók statisztikáit a csapadékmenedéken?

A lakók megnövelhetik KÜLÖNLEGES statisztikáikat , ha időt töltenek a Vault-edben beépített különféle oktatótermekben . Minden oktatóterem egy speciális SPECIÁLIS statisztikára összpontosít. Minél magasabb a Dweller statisztikája, annál tovább tart a képzés és a növekedés.

Lehetnek-e a lakóknak ikrek menedékhelyen?

Igen lehetséges!! Ma kaptam néhányat!

Mennyi ideig maradnak terhesek a lakók?

A terhesség három óráig tart , és további három óra kell ahhoz, hogy a gyermek felnőtté váljon. Az incidens során a várandós lakók, gyerekek és háziállatok a nappaliban rejtőznek, amíg a fenyegetést el nem hárítják.

Lehetnek hármasikrek a csapadékmenedéken?

Egy kisállat kicserélése a fogantatásra elég egyszerű, de ha csak egy kisállat és több terhes nő van, akkor nehezebb lesz meggyőződni arról, hogy mindegyik házi kedvence fel van szerelve abban a pillanatban, amikor készen állnak a szülésre. ... Lehetetlen ikrek vagy hármasikrek születni házi kedvenc nélkül .

El kell helyezni a lakókat a raktárban?

Nem, nem szükséges, hogy lakója legyen egy raktárban .

Mi váltja ki a Deathclaws-t a csapadékmenedékben?

Megjegyzések. A játékon belüli információk szerint a halálkarmok nagyobb valószínűséggel támadják meg a páncéltermet , ha kinyitják a páncélszekrény ajtaját , közvetlenül azután, hogy a lakókat a pusztaságra küldik vagy küldetés közben, és ha van egy rádióállomás, amely a pusztaságra sugároz. A Deathclaws akkor kezd el támadni, amikor a páncélteremnek több mint 60 lakója van.

Handy úr meggyógyul a csapadékmenhelyen?

Míg Mister Handies sebzést szenved, mint egy lakó, nem lehet őket meggyógyítani . A kár csak addig halmozódik, amíg meg nem semmisülnek. Miután megsemmisültek, 2000 kupakért teljesen megjavíthatók, vagy eltávolíthatók a trezorból, mint egy halott lakó.

Elkövethetsz vérfertőzést a Fallout Shelterben?

A Fallout nem egy olyan világ, amelyben a nők babagépekké váltak, és a vérfertőzést sem fogadják el a túlélés érdekében . ... A Fallout Shelter romantikus mechanikája mechanika, nem több és nem kevesebb.

Csinálhatnak-e a testvérek csecsemőknek Fallout Sheltert?

Lehetetlen, hogy bármelyikük testvér legyen , egyiküknek sincs közös szülője. Lehetetlen, hogy bármelyikük legyen a másik szülei vagy nagyszülei, hiszen mindannyian most születtek, és még soha nem párosodtak. Az EGYETLEN fennmaradó lehetőség az, hogy unokatestvérek, és az unokatestvérek nem tudnak szaporodni.

Tudsz babákat csinálni a Fallout Shelterben online?

A gyermekvállalás esélyének növelése érdekében győződjön meg arról, hogy a férfi vagy a női lakó magas karizmával rendelkezik (legalább 7 vagy annál magasabb). Legyen óvatos azokkal a férfi lakókkal, akiknek magas karizmájuk van. Könnyen teherbe ejtik partnereiket, és mielőtt észrevennéd, a menhelyedet ellepik a babák.