Hogyan juthatunk el a starshine tanyára a csillagistállóban?

Pontszám: 4,8/5 ( 74 szavazat )

Ahhoz, hogy el tudj menni Josh-al a Starshine Ranch-re, Star Ridernek kell lenned, és teljesítened kell a küldetést, amelyben segítesz Thomas Moorlandnak összegyűjteni a Moorland Stables ellopott tulajdonjogát . Josh nélkül is ellátogathatsz a tanyára! ...és menj vele a Starshine Ranchra!

Hol van Starshine a Star Stable-ban?

Star Stable Online. Starshine-t először Greendale-ben találják meg, amikor a játékos eléri a Harvest Counties-t.

Honnan van Josh a Star Stable-ból?

Josh 2020. április 8-án a Starshine Ranch-be költözött Wyoming USA -ból.

Mi volt Carl Peterson a Starshine Ranch előtt?

Mr. Peterson vagy Carl Peterson korábban a Dark Core -nál dolgozott, ő Lisa Peterson apja. ... Peterson felmond a Dark Core-nál, és Starshine Ranch néven farmot alapít Firgrove-ban Josh-szal, amelyet lánya lováról, Starshine-ről neveztek el.

Hol él Lisa SSO?

Lisa Singles by Lisa nem sokkal több, mint egy éve él Jorvikon , és elhatározta, hogy ezt az otthonát adja.

Hogyan juthat el a Star Shine Ranch, Firgrove, Valdale stb. Star Rider NÉLKÜL!||Star Stable Online

25 kapcsolódó kérdés található

Mi történt Lisa SSO-val?

Amikor a játék először kezdődik, Lisa Anne mellett az egyik hiányzó Soul Riders. Utoljára egy turnén látták zenekarával. Amikor visszatért Jorvikba, elment egy kört Starshine-nel, de nem jött vissza. A druidák azt hiszik, hogy a Dark Core elrabolta .

Hol van Anne SSO?

A Star Stable Online-ban Anne Pandoriában reked, amikor a játékos először meglátja. A Sötét Lovasok ezután a börtönszigetre vitték .

Hogy hívták Jon Jarl apját?

Jon Jarl Jor fia; ő volt az Sso játék erős karaktere; ő az az ember, aki létrehozta Jorvik szigetét. 1218 októberében legénységével és telepeseivel ellátogatott Jorvikba. Körülbelül 45 évig Jon Jarl irányította Jorvikot és kis királyságait.

Mi a neve Linda macskájának SSO?

Lindának van egy Misty nevű macskája. Januári születésnapjával az SSO-tól kezdve, mint a Meteor, ő a legidősebb a Soul Riders között.

Mikor érkezett meg Jon Jarl Jorvikba?

Jon októberben 1218-ban fedezte fel a Jorvik-szigetet az összes telepesével és a legénységgel együtt. Jon hosszú ideig uralta Jorvik városát, és az eredeti térképen a város nagyon hasonlít a csillagfény örökségére. A Star Stable Online térképein azonban egyre nagyobb a város térképe.

Ki volt a Mississippi Jones SSO?

Mississippi Jones egy híres kincsvadász, aki kincset keresve jött Jorvikba. Két gyermeke van, California Jones és Washington Jones.

Ki alapította a Pinta erődöt?

Jon Jarl építette a Pinta erődöt a Jorvik World 13. századában. A legendák szerint az erődöt a viking korszakban alapították, és több konfliktus idején is menedékül szolgált.

Hogyan juthat el a Starshine ranchra a Star Stable-ban?

Ahhoz, hogy el tudj menni Josh-al a Starshine Ranch-re, Star Ridernek kell lenned, és teljesítened kell a küldetést, amelyben segítesz Thomas Moorlandnak összegyűjteni a Moorland Stables ellopott tulajdonjogát . Josh nélkül is ellátogathatsz a tanyára! ...és menj vele a Starshine Ranchra!

Mit jelent a Starshine?

: a csillagok ragyogása : csillagfény.

Ki készítette a Starshine örökségét?

A Starshine Legacy, más néven SL vagy SSL egy négy játékból álló játéksorozat, amelyet 2005-ben adtak ki a Penny Girl könyvkluboknak. A játékokat a Hidden Entertainment AB és a Pixel Tales készítette.

Mely háziállatok sétálhatnak az SSO-ban?

A sétáló háziállatok közé tartoznak a kutyák, a macskák és a Ködrókák . Vannak olyan repülő házi kedvencek is, mint a sirályok, baglyok és a korlátozott ideig tartó panda ráják. A nyeregtáska házi kedvencei csak nyeregtáskában közlekedhetnek.

Hogy hívják James nővérét az SSO-ban?

Alex Cloudmill a Léleklovasok egyike, és a villám a szimbóluma. Ő a Starshine Legacy: Episode 4 főszereplője, lovával, Tin-Can-nel együtt.

Kik a soul lovasok az SSO-ban?

Ismert léleklovasok
  • Lisa köztudottan a csoport zenésze, és a Starshine nevű lovon ül. ...
  • Linda A bárónő személyi asszisztenseként is ismert, és a Meteor nevű lovon ül. ...
  • Alex egy druida edzésben, és a Tin Can nevű lovon ül.

Mi a Fort neve Jorvikban?

Jorvik már most is vonzó sziget, és ami a sziget eleganciáját leginkább kiemeli, az a Pinta erőd . A Pinta erőd a másik erőd, amely Silverglade legdélibb területe felé található.

Mit érkezett Jon Jarl Jorvikba?

1218 októberében érkezett Jorvikba legénységével és telepeseivel . Jon 45 évig irányította Jorvikot és kis királyságait. A Jorvik egyik klánja, az Ezüst Klán az ő leszármazottaiból állt, és a klántagok leszármazottai még mindig Jorvikban élnek. A Pinta erőd közelében lévő Jarl sírjában van eltemetve.

Hol van a Marwari ló a Csillagistállóban?

A fenséges Marwari! Hol szerezhetem be? Egy lovat találhat Fort Pintában és hármat a Goldenleaf Stablesban !

Ki az a Ydris?

Ydris egy titokzatos férfi, aki Nilmer hegyvidékén él együtt egy Xin nevű bolonddal és egy Zee nevű észak-svéd lóval. Egy titokzatos kocsi mellett állva találjuk, amelyben cirkuszi sátra és varázsszerei vannak. Ydris az Álmok Cirkusza nevű vándorcirkuszát vezeti.

Hogyan juthat el Pandoriába a Star Stable-ban?

A portál hét hely egyikén jelenik meg, valahol Jorvikon minden nap. A portál rózsaszín csillogásként jelenik meg. Amikor egy játékos közeledik a szikrákhoz, egy nagy rózsaszín portál lesz. Amint a portál teljesen elkészült, a játékosok egyszerűen besétálhatnak, és Pandoriába szállítják őket.