Hogyan fejezzük be a meccset?

Pontszám: 4,1/5 ( 1 szavazat )

Törölje le tagságát asztali számítógépen
Jelentkezzen be a Match.com webhelyre. Válassza ki fiókját, és válassza ki a fogaskerék ikont a Beállításoknál. Válassza a Tagság kezelése/lemondása lehetőséget. Kövesse a lépéseket az előfizetés lemondásához.

Bármikor lemondhatja a mérkőzést?

Kell egy kis szünet? Bármi legyen is az oka, bármikor lemondhatja előfizetését, legfeljebb 48 órával a megújítása előtt . Egyszerűen kattintson a profilképére bármely oldal jobb felső sarkában, és válassza a „Fiókbeállítások” lehetőséget.

Hogyan törölhetem véglegesen Match-fiókomat?

Mutasson rá az avatarra, amely bármely Match.com oldal jobb felső sarkában található. Ezután kattintson a „ Fiókbeállítások ” elemre. Görgessen le az oldal aljára, és megjelenik egy link, amely így szól: „A fiók felfüggesztéséhez vagy törléséhez kattintson ide.” Ezen a ponton el kell döntenie, hogy felfüggeszti vagy törölje fiókját.

Lemondhatom idő előtt a Match-előfizetésemet?

Ha nem szeretne többé fizetni egy előfizetésért, három nappal a megújítási dátum előtt le kell mondania azt . Ahhoz, hogy a Match elfogadja a visszatérítést, szilárd bizonyítékra van szüksége arra vonatkozóan, hogy nem sikerült időben lemondania az előfizetését, vagy hogy nem tudta, hogy az ingyenes próbaidőszak fizetős előfizetéssé válik.

Hogyan mondhatom le a Match-előfizetésemet, és hogyan kaphatom vissza a visszatérítést?

Ha nem szeretné folytatni az előfizetést, az automatikus megújítást a „Fiókbeállítások” részben törölheti. Minden előfizetés vásárlásakor 14 napos elállási időt kap. Visszatérítés vagy csere kéréséhez forduljon ügyfélszolgálatunkhoz .

hogyan kell befejezni egy meccset 29 másodperc alatt.

26 kapcsolódó kérdés található

Könnyű lemondani a match com-ot?

Ha megtaláltad a párod, úgy döntöttél, hogy új platformra váltasz, vagy egyszerűen csak tovább szeretnél lépni az online társkeresőről, akkor készen állhatsz a Match.com-tagság lemondására. Ezt szerencsére nagyon könnyű megtenni .

Megéri fizetni a match com-ért?

Amint látja, valójában pénzt takaríthat meg, ha a 3 hónaposnál hosszabb tagságot választ. Ha a dologról van szó, érdemes fizetni a Match.com-ért, mert számos egyéb funkcióhoz is hozzáférhet, amelyek segítenek az online társkereső folyamatban.

A match com jó 20 éveseknek?

A match egy nagyszerű társkereső oldal ezredévesek és érettebb emberek számára, és ha fiatal vagy, és keresel valakit a 20-as évei elején vagy végén, akkor rengeteg lehetőséged van. Mindazonáltal szívesen látnám, ha a match reklámozna a fiatalabb közönség felé, mint az OkCupid.

A Match jobb, mint a tinder?

Íme, a legfontosabb elvitel. Ha fiatalabb vagy, és alkalmi randevúzásra vagy randevúzásra vágyik, válassza a Tindert vagy a társkereső alkalmazásokat, például a Tindert. Ha az alkalmi és a hosszabb távú között keresel valamit, akkor a Match.com valószínűleg jobban megfelel .

Hogyan törölhetem a Match-fiókomat az alkalmazásban?

Csak lépjen a „Fiókbeállítások” oldal tetején található „Előfizetésem kezelése” részre.
 1. A bal oldali "Súgó" részben kattintson a "Fiókom felfüggesztése" lehetőségre.
 2. Ezután kattintson a "Fiók törléséhez kattintson ide".

Ingyenesen használható a Match?

A Match egy jó társkereső oldal – nincs szükség kuponra. 100%-ban ingyenes, ha csatlakozhat a Match.com-hoz , és meglátja, mi a felhajtás. Ingyenes tagként addig nézelődhet a társkereső oldalon és az alkalmazásban, ameddig csak akar, figyelve a napi meccseket és a lehetséges dátumokat.

Hogyan párosíthatok valakit a Match-en?

Nyissa meg a beszélgetést az említett egyezéssel, koppintson a három pontra a jobb felső sarokban, és válassza az „Unmatch” lehetőséget.

Mi történik, ha felfüggesztem a Match-fiókomat?

A profil felfüggesztése azt jelenti , hogy többé nem kap értesítéseket a webhelyről, és nem láthatja a többi tag . Alkalmasabb azoknak a tagoknak, akik hosszabb szünetet szeretnének tartani a randevúzással – talán azért, mert találkoztak valakivel az oldalon, és látni akarják, hogyan mennek a dolgok, mielőtt lemondják az előfizetésüket.

Hogyan hagyhatom abba a match com fizetését?

Hogyan lehet lemondani a Match.com oldalt
 1. Jelentkezzen be a Match.com webhelyre.
 2. Válassza ki a fiókját.
 3. Válassza ki a fogaskerék ikont a Beállításoknál.
 4. Válassza a „Tagság kezelése/lemondása” lehetőséget.
 5. Kövesse a lépéseket az előfizetés lemondásához.

Hogyan rejthetem el a profilomat a Match-en?

Kattintson a fénykép indexképére a fejlécben, majd válassza ki a láthatósági preferenciát. Engedélyezheti bárkinek, hogy megtekintse Önt, vagy elrejtheti a profilját mindenki elől.

Melyik a legjobb társkereső oldal egy komoly kapcsolathoz?

Íme a legjobb társkereső oldalak valódi kapcsolatokhoz:
 • Egyezés – A legjobb tartós kapcsolatokhoz (Értékelés: 5/5)
 • Friend Finder – A hétköznapi és a komolyság legjobb keveréke (5/5)
 • Bumble – A legjobb nők számára (4,5/5)
 • Zsanér – A legjobb gyors, komoly meccsekhez (5/5)
 • OKCupid – Legjobb progresszív randevúzáshoz (4,5/5)

Az OK Cupid ingyenes?

Igen! Az OkCupid fiókjai teljesen ingyenesek , örökre, de van néhány fizetős szolgáltatásunk. ... Az OkCupid üzenetküldése teljesen ingyenes.

Jó a meccs?

A Match.com áttekintése során azt találtuk, hogy az oldal nagyon könnyen használható. Nem volt gondunk megtalálni a keresett dolgokat, minden jól volt elhelyezve, és összességében élvezetes élmény volt. Nos, az elrendezés kissé változott az évek során, de ez nem igazán pozitív vagy negatív – csak más.

Hogyan törölheted a kedveléseket a Match-on?

A kedvenceket "tetszik"-nek is nevezik. Először nyissa meg a Match.com webhelyet, és jelentkezzen be. Ezután lépjen a kedvencek listájára, és kattintson az "X"-re annak a tagnak a profiljában, akit el szeretne távolítani a keresési eredmények közül.

Mit jelent aktívnak lenni a Match-en?

A Match minden egyes színes köre más tevékenységi állapotot jelöl. A folyamatos zöld kör azt jelzi, hogy a felhasználó az elmúlt 45 percben online volt . Az üres zöld kör azt jelzi, hogy a felhasználó utoljára 46 perc és 24 óra között volt online.

Hogyan működik a meccs ingyen?

Ingyenes előfizetéssel böngészhet a Match.com oldalon, kereshet és tekinthet meg meccseket, profilt hozhat létre, "kacsintásokat" küldhet és fogadhat, használhatja a Match.com üzenetközpontját és okostelefon-alkalmazását . Természetesen ezeket az ingyenes funkciókat arra tervezték, hogy Ön fizetős előfizetést kapjon.

Mennyit ér a meccs?

A Match Group nettó vagyona 2021. október 8-án 43,61 milliárd dollár . A Match Group Inc. társkereső termékeket kínál portfólióvállalatokon keresztül. Márkakínálatában megtalálhatók a Tinder(R), Match(R), Meetic(R), OkCupid(R), Hinge(R), Pairs(TM), PlentyOfFish(R) és OurTime(R), valamint számos más márkák.