Hogyan kell csatlakoztatni a vxi headsetet?

Pontszám: 4,8/5 ( 51 szavazat )

Kézi párosítás
Gombok használata: A fejhallgató kikapcsolt állapotában nyomja meg az MFB -t, amíg a fény gyorsan kéken villogni nem kezd, és meg nem hallja a „power on” (bekapcsolás) hangüzenetet. Tartsa lenyomva az MFB-t körülbelül 10 másodpercig, amíg el nem hangzik a „Párosítás mód” szöveg. A headset 120 másodpercig látható lesz az eszközökkel való párosításhoz.

Hogyan csatlakoztathatom a Blueparrott VXI headsetemet?

Előfeltételek
 1. Kapcsolja ki a headsetet.
 2. Nyomja meg a többfunkciós gombot, amíg négy emelkedő hangot nem hall, és a lámpa váltakozva piros és kék színű lesz. ...
 3. Kapcsolja be a Bluetooth-t okostelefonján, majd válassza ki a fülhallgatót a listából. ...
 4. Csatlakozáskor egyetlen hangot fog hallani, és a többfunkciós gomb kéken villog.

Hogyan csatlakoztathatom a headsetet a telefonhoz?

Bluetooth fejhallgató csatlakoztatása Android telefonhoz
 1. Először nyissa meg a Beállításokat. ...
 2. Ezután érintse meg a Kapcsolatok elemet.
 3. Ezután érintse meg a Bluetooth lehetőséget. ...
 4. Ezután érintse meg a Beolvasás lehetőséget a képernyő jobb felső sarkában.
 5. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva a fejhallgató bekapcsológombját. ...
 6. Végül keresse meg a fejhallgatót, és koppintson rá.

Hogyan párosíthatom a Blueparrott-omat?

 1. Engedélyezze a Bluetooth funkciót a telefonon. Ez a folyamat lényegében ugyanaz, ha Android 5, iOS 7 vagy Windows Phone 8 rendszert futtató eszközt használ.
 2. Várja meg, amíg telefonja felfedezi a B250-XT-t. ...
 3. Válassza ki a B250-XT-t az elérhető eszközök listájából, majd érintse meg a Párosítás, majd az Igen lehetőséget, ha a rendszer kéri.

Miért nem csatlakozik a BlueParrott a telefonomhoz?

Ha a headsetet Android okostelefonnal használja, a Bluetooth gyorsítótár törlése megoldhatja a párosítással, a gombhasználattal és a hanggal kapcsolatos problémákat. ... Válassza a Bluetooth vagy a Bluetooth Share lehetőséget. Koppintson a Tárhely elemre. Válassza a Gyorsítótár törlése lehetőséget.

BlueParrott párosítási szekvencia oktatóanyag #1

32 kapcsolódó kérdés található

Hogyan párosíthatom a Blue Parrot 350 headsetemet?

Nyomja meg és tartsa lenyomva a többfunkciós gombot, amíg el nem hangzik a „Bekapcsolás” üzenet. Tartsa lenyomva a gombot, amíg a LED felváltva kéken és pirosan villogni nem kezd, és el nem hangzik a „Párosítás mód”. A headset készen áll a párosításra. Lépjen az okostelefon Bluetooth menüjébe, és válassza ki a BlueParrott B350-XT készüléket az elérhető eszközök listájából.

Hogyan csatlakoztathatom a headsetemet az Androidhoz?

Bluetooth fejhallgató párosítása a telefonnal
 1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást a telefonján.
 2. Érintse meg a Csatlakoztatott eszközök lehetőséget.
 3. Koppintson az Új eszköz párosítása elemre.
 4. Győződjön meg arról, hogy a fejhallgató párosítási módban van (erről lásd a használati útmutatót).
 5. Érintse meg a fejhallgatót az elérhető eszközök listája alatt.

Miért nem csatlakozik a vezeték nélküli fejhallgatóm?

Ha Bluetooth-eszközei nem tudnak csatlakozni, az valószínűleg azért van, mert az eszközök hatótávolságon kívül vannak, vagy nincsenek párosítási módban. Ha tartós Bluetooth-kapcsolati problémái vannak, próbálja meg alaphelyzetbe állítani az eszközöket, vagy hagyja, hogy telefonja vagy táblagépe „elfelejtse” a kapcsolatot.

Hogyan csatlakoztathatok fejhallgatót a Samsung telefonomhoz?

Hogyan csatlakoztathatok Bluetooth headsetet Samsung Galaxy okostelefonomhoz vagy táblagépemhez?
 1. 1 Nyissa meg a Beállítások alkalmazást.
 2. 2. Koppintson a Kapcsolatok elemre.
 3. 3. Koppintson a Bluetooth elemre.
 4. 4 Ezen a képernyőn minden olyan eszköz látható, amellyel korábban párosított, valamint az elérhető eszközök.
 5. 5 Érintse meg a csatlakoztatni kívánt eszközt.

Hogyan párosíthatom a VXI papagájomat?

Nyomja meg és tartsa lenyomva a Parrott gombot, az MFB és a Hangerő növelő gombot 6-7 másodpercig . Az MFB LED kétszer kéken felvillan, és a headset párosítási módba lép.

Hogyan állíthatom vissza a BlueParrott headsetemet?

Hogyan állíthatom vissza a headsetemet?
 1. Kapcsolja be a headsetet.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva (6-10 másodperc) egyszerre a BlueParrott Button™ és a Volume Down gombot, amíg meg nem látja, hogy a többfunkciós gomb gyorsan kétszer villog lilán.
 3. A BlueParrott Button™ alaphelyzetbe áll, és a párosítási memória tiszta.

Miért villog pirosan a kék papagájom?

Amikor az elem lemerült, a LED jelzőfény pirosan villog, és 60 másodperc elteltével két rövid hangjelzés hallható a vevőegységben.

Hogyan állíthatom párosítási módba a Blueparrott B250 XT-t?

Előfeltételek
 1. Kapcsolja be a headsetet.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a többfunkciós gombot, amíg meg nem hallja a „Pair Mode” (párosítási mód) üzenetet a headsetben, és a fény kéken villogni nem kezd. A fejhallgató 120 másodpercig látható lesz az eszközökkel való párosításhoz.
 3. Kapcsolja be a Bluetooth-t okostelefonján, majd válassza ki a fülhallgatót a listából.

Mi az MFB gomb?

3. Többfunkciós gomb (MFB) Az MFB gomb megnyomása bekapcsolja a fejhallgatót, kezdeményezi a párosítást, fogadja/befejezi a telefonhívásokat, vezérli a Lejátszás/Szünet funkciót és kikapcsolja a fejhallgatót .

Hogyan állíthatom vissza a Blueparrott s450 XT-t?

Hogyan állíthatom vissza a Bluetooth headsetemet?
 1. Kapcsolja be a headsetet.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre a Hangerő növelése és a Hangerő csökkentése gombot, amíg két halk hangot nem hall.

Miért nem párosul a Bluetooth fejhallgatóm?

Android telefonok esetén lépjen a Beállítások > Rendszer > Speciális > Visszaállítási beállítások > Wi -Fi, mobil és Bluetooth visszaállítása menüpontba. iOS- és iPadOS-eszköz esetén meg kell szüntetnie az összes eszköz párosítását (menjen a Beállítások > Bluetooth menüpontra, válassza ki az információs ikont, majd válassza az Eszköz elfelejtése lehetőséget minden eszköznél), majd indítsa újra telefonját vagy táblagépét.

Miért nem csatlakozik a fejhallgatóm?

Ellenőrizze a hangbeállításokat és indítsa újra az eszközt. Lehetséges, hogy a probléma nem a csatlakozóaljzattal vagy a fejhallgatóval van, hanem az eszköz hangbeállításaival. Ha ez a helyzet, akkor rövid időn belül meg tudja oldani. A legkézenfekvőbb megoldás annak ellenőrzése, hogy elnémította-e a telefont, vagy lehalkította-e a hangerőt.

Hogyan kényszeríthetek párosításra egy Bluetooth-eszközt?

Nyissa meg a beállításokat, a Bluetooth-t, és keresse meg a hangszórót (meg kell jelennie azon Bluetooth-eszközök listájának, amelyekhez utoljára csatlakozott). Érintse meg a Bluetooth hangszórót a csatlakozáshoz , majd kapcsolja be a hangszórót, MIUTÁN megnyomta a csatlakozási gombot, miközben a készülék csatlakozni próbál hozzá.

Hogyan lehet felfedezhetővé tenni a kék papagájt?

Előfeltételek
 1. Kapcsolja be a headsetet.
 2. Nyomja meg és tartsa lenyomva a többfunkciós gombot, amíg meg nem hallja a „Pair Mode” (párosítási mód) üzenetet a headsetben, és a fény kéken villogni nem kezd. A fejhallgató 120 másodpercig látható lesz az eszközökkel való párosításhoz.
 3. Kapcsolja be a Bluetooth-t okostelefonján, majd válassza ki a fülhallgatót a listából.

Miért nem csatlakozik a BlueParrott B250?

K: A BlueParrott B250-XT fejhallgatóim nem csatlakoznak a telefonokhoz . ... Kapcsolja be a headsetet, és próbálja meg párosítani a telefonnal úgy, hogy lenyomva tartja a párosítás gombját a fülhallgatón. Ha a „felfedezés” szót hallja, írja be az alapértelmezett „0000” jelszót. Ha a headset továbbra sem csatlakozik a telefonhoz, forduljon a műszaki támogatáshoz.

Hogyan frissíthetem a BlueParrott headsetemet?

Nyissa meg a BlueParrott alkalmazást. Koppintson a Menü ikonra a bal felső sarokban. Koppintson a Firmware frissítése elemre , és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Firmware frissítése csak akkor jelenik meg a menüben, ha új firmware érhető el a kompatibilis headsethez.

Hogyan ellenőrizhetem a BlueParrott akkumulátorát?

Csatlakoztassa az USB-töltőkábelt a headset USB-töltőportjához. Ha a headset nincs teljesen feltöltve, a jelzőfény pirosra vált. Amikor a jelző kékre vált, és kék marad, az egység teljesen fel van töltve. Egy teljesen lemerült akkumulátorhoz kb. 3 db.