Hogyan lehet kombinálni az útvonalakat?

Pontszám: 4,1/5 ( 57 szavazat )

Ha egy utazáshoz több útvonal is tartozik, az utazások egyesítésével egyetlen kényelmes útvonalat hozhat létre. Az utazások összevonása egyszerű. Először lépjen az utazások listájára, és válassza ki az „Utazások egyesítése ” lehetőséget az „Opciók” legördülő menüből ahhoz az útvonalhoz, amelyet össze szeretne vonni egy másikkal.

Hogyan kombinálhatom a Delta útvonalakat?

* A kísérői frissítéséhez ugyanazon a foglaláson vagy egy kapcsolódó foglaláson kell repülniük, és minden kísérőnek saját Tanúsítványt kell frissítenie. A foglalás összekapcsolásához hívja a Reservations 1-800-323-2323 számot az Egyesült Államokban, vagy tekintse meg a világ minden tájáról elérhető telefonszámokat.

Összevonhatom a United foglalásokat?

Két külön PNR nem vonható össze . A PNR-ek kombinálása az ua.com oldalon a „Foglalás kezelése” részben csak a megtekintés örömére szolgál. Nincs hatása a juttatásokra, az IRROPS-ra vagy bármi másra. E+-ba (státusztól függően) 1-8 főt tudtok bevinni telefonon vagy a kapuban.

Hogyan kombinálhatom az utazásokat a tripitben?

Utazások egyesítése
 1. Az Utazások oldalon válassza ki az egyik utazást, amelyet össze szeretne vonni egy másik utazással.
 2. Koppintson (jobbra fent).
 3. Koppintson az Utazás egyesítése elemre.
 4. Válassza ki az egyesíteni kívánt utazást.

Hogyan kapcsolhatom össze az American Airlines útvonalait?

Ilyen módon nem lehet két foglalást összekapcsolni. A foglalások „összekapcsolása” csak azt eredményezi, hogy mindkét útitervön fel kell tüntetni, hogy Ön együtt utazik; Ha a fent leírtak szerint linkelte őket, ügyeljen arra, hogy szorosan figyelje őket. A jelölések azért vannak, hogy az élő ügynök lássa és elolvassa.

Hogyan tervezd meg az utazási útvonalat | Utazz, mint egy profi Pt. 2

44 kapcsolódó kérdés található

Hogyan módosíthatom a járatomat díj nélkül?

6 módja annak, hogy elkerülje a légitársaság jegyváltoztatási díját
 1. Csináld meg 24 órán belül. ...
 2. Tedd meg 60 nappal az idő előtt. ...
 3. Vásároljon rugalmas viteldíjat, vagy válassza a kiegészítőt. ...
 4. Ha teheti, váltson aznapi járatra. ...
 5. Keresse az ütemterv változásait. ...
 6. Vállalja az ügyét. ...
 7. Az elit státusz segít.

Hányszor módosíthatom az American Airlines járatomat?

Egyszer módosíthatja az utazást , és a változtatási díjat elengedjük. Lemondhatja utazását online, és később újra lefoglalhatja, amikor készen áll, beleértve a 2020. március 1. és 2021. március 31. között vásárolt alapgazdasági viteldíjakat is.

Hogyan kombinálhatom az utazásokat a Google Travelben?

Oszd meg utazásod linkjét:
 1. Nyissa meg a google.com/travel webhelyet.
 2. Kattintson vagy koppintson a megosztani kívánt utazásra, majd kattintson vagy koppintson a Megosztás gombra.
 3. Az utazási oldal megosztásához kattintson vagy koppintson az Utazás megosztása elemre.
 4. Megosztható hivatkozás létrehozásához válassza a Megosztott lehetőséget.

Hogyan léphetek kapcsolatba a tripittel?

Hagyj nekünk üzenetet. Hívjon minket a 415 684-es telefonszámon. 7258 , és válassza ki a 0-t (a kezelő számára). A szám hívása után kapott üzenet felkéri Önt e-mail címének és kérdésének megadására (az e-mail cím az egyetlen módja annak, hogy fiókja adatait megkeressük).

Módosíthatom a repülési dátumomat?

Ha módosítania kell repülési dátumát, úti célját vagy időpontját, a jegyét újra ki kell adnia . Egyes esetekben a légitársaságok díjat számítanak fel a jegyváltásért. ... A légitársaság által felszámított tipikus újrakiadási díj belföldi jegy esetén 150 dollár, nemzetközi jegy esetén 200 dollár vagy több.

Mi az a változásdíjas légitársaság?

Ezeket a váltási díjakat a korábban lefoglalt járat és az új járat költsége közötti árkülönbségre számítják fel , amelyet szintén az ügyfelek kötelesek megfizetni. ... Még mindig sok módja van annak, hogy az utazók váltási díjat fizethessenek. Itt láthatja, hogy ezek a díjak valószínűleg hol lesznek érvényesek.

Meg lehet osztani egy Delta-foglalást?

Igen . Csakúgy, mint két külön lefoglalt foglalás esetén, a foglalás felosztása után kérheti a foglalások összekapcsolását.

Olcsóbbak a Delta frissítések?

Aznapi készenléti frissítések A repülési útvonal népszerűségétől függően az árak jelentősen csökkenthetők . Ha nem látja ezt a lehetőséget a Delta alkalmazásában, lépjen kapcsolatba a kapuőrrel, hogy megtudja, van-e elérhető.

A Delta még mindig blokkolja a középső üléseket?

A Delta felhagy a középső ülések blokkolásával , hivatalosan véget vetve a társadalmi távolságtartásnak a repülőgépeken. Szombaton véget ér a világjárvány korszaka: nincs többé társadalmi távolságtartás a járatokon. A Delta volt az utolsó kiállás, szombaton véget vetett a középső ülések blokkolásának gyakorlatának.

Miért nem működik a TripIt?

A legtöbb esetben az alkalmazás manuális frissítése, miután bejelentkezett, frissíti az utazási adatokat . Ha a frissítés nem hozza meg a trükköt, és még nem tette meg, kérjük, ellenőrizze, hogy az alkalmazás frissítve lett-e a legújabb verziónkra. (Ha a probléma a frissítés után is fennáll, próbálkozzon a teljes eltávolítással és újratelepítéssel.)

Mi az a TripIt alkalmazás?

A TripIt egy utazástervező alkalmazás , amelyet úgy terveztek, hogy útvonalakat hozzon létre az összes utazási részlet egy helyen történő integrálásával. Segít az utazóknak az útvonalak problémamentes megszervezésében, kezelésében és nyomon követésében. De ha már tudja, vannak más utazási alkalmazások is, amelyek hasonló szolgáltatásokat kínálnak.

Van a Google-nak utazási alkalmazása?

Történelem. A mobilalkalmazás 2016. szeptember 19-én indult Android és iOS rendszerre. A Google 2019 májusában bejelentette, hogy asztali funkcionalitást biztosít az utazástervezéshez, és egyes utazástervezési funkciókat integrál a Google Térképbe.

Hová tűntek a Google utazások?

A Google megszüntette a Trips alkalmazást iOS-re és Androidra. A Google utazásokat küld az elhagyott alkalmazások temetőjébe , többek között népszerű Inbox alkalmazásával és a Google+ közösségi hálózattal együtt.

Még mindig elérhető a Google utazások?

Google Trips. A technológiai óriás leállította Google Trips alkalmazását , de a felhasználók továbbra is élvezhetik a megszűnt program által kínált szolgáltatásokat a Google Search és a Google Maps segítségével. ... Augusztus 5-től a felhasználók már nem tölthetik le az alkalmazást, míg azok a felhasználók, akik már rendelkeznek az alkalmazással, már nem támogatottak.

Milyen közel van a járathoz az American Airlines lemondható?

A jegyvásárlástól számítva 24 órája van a visszatérítésre, ha legalább 2 nappal az indulás előtt foglalt. A 24 órás visszatérítési szabályzat minden jegytípusra vonatkozik, de a visszatérítéshez le kell mondani az utazást.* A csoportos blokk részeként lefoglalt foglalások nem jogosultak a 24 órás visszatérítésre.

Módosíthatom a visszaútomat az American Airlines légitársaságnál?

A módosítást megteheti az aa.com oldalon , a repülőtéren (önkiszolgáló kioszknál vagy jegypénztárnál), vagy hívja a foglalásokat. Ha mégis másik járatot szeretne kipróbálni, az aznapi készenlét lehetővé teszi, hogy készenlétben álljon egy korábbi American vagy American Eagle járatra (ugyanolyan útvonallal az indulás napján).

Ingyenesen átütemezhetem a járatomat?

Változási díjak nélkül módosíthatja utazási terveit – beleértve a jutalomjegyeket is – az Egyesült Államokon belüli járatokra vagy az Egyesült Államokból induló nemzetközi utazásokra. Ez vonatkozik a legtöbb United Economy és minden prémium kabinjegyre. Csak a viteldíj különbözetét kell kifizetnie, ha az új járata drágább.

Hogyan tudom megváltoztatni a járatomat?

Utazási tippek videó
 1. Hajtsa végre a szükséges változtatásokat a járatán. Ehhez ismernie kell a visszaigazolást, a foglalást vagy az elektronikus jegy számát. ...
 2. A törlés helyett próbálja megváltoztatni a járatot, még akkor is, ha az egészet megváltoztatja. ...
 3. Hívja fel utazási irodáját. ...
 4. Hívja közvetlenül a légitársaságot.