Hogyan ellenőrizhető online az indángáz támogatási státusza?

Pontszám: 4,8/5 ( 27 szavazat )

Az LPG-támogatás állapotának online ellenőrzésének lépései
Kattintson a http://mylpg.in/index.aspx hivatkozásra . A mezőbe írja be 17 számjegyű LPG-azonosítóját, majd kattintson a „Küldés” gombra. Megtekintheti a PB-támogatásra való jelentkezésének állapotát. Ha nem tudja, hogy mi az LPG azonosítója, akkor kattintson a „Kattintson ide az LPG azonosítójának megismeréséhez” lehetőségre.

Leállítják a PB-támogatást 2020-tól?

"Megjegyzés Tisztelt Ügyfelünk! A támogatást nem szüntették meg, de jelenleg a hazai PB-gáz támogatása is divatos, és piacról piacra változik. A 2014-es PAHAL (DBTL) rendszer szerint egy piacra jutó támogatás összege 1 /4. a „támogatott palack” és a „nem támogatott palack” mennyisége.

Hogyan kaphatok LPG támogatást online?

Online LPG szolgáltatásokat vehet igénybe a MyLPG Portal segítségével . A felhasználók 17 számjegyű LPG ID megadásával csatlakozhatnak a PAHAL-hoz (DBTL). A fogyasztók online is kérhetik LPG-támogatásuk lemondását. A szolgáltatások igénybevételéhez megadhatja 17 számjegyű LPG-azonosítóját.

Miért nem jön LPG támogatás?

A támogatás nem érkezett meg a palack leszállítása ellenére . A palack leszállítása után az egyéneknek 2-3 nap kell ahhoz, hogy a támogatás megjelenjen a bankszámláján. Abban az esetben, ha a magánszemélyek ezen időszak után sem kapták meg a támogatást, felvehetik a kapcsolatot a DBTL panaszügyi cellájával.

Indán gáztámogatások állapotának ellenőrzése online || hogyan lehet ellenőrizni az indángáz-támogatást a bankszámlán ||

16 kapcsolódó kérdés található