Hogyan győzzük le a wesker re5 vulkánt?

Pontszám: 4,9/5 ( 26 szavazat )

Célozza meg az arcát, hogy elkábítsa Weskert , és pár lépést hátrafelé kényszerítse. Addig ismételje ezt, amíg el nem hajtja a forgószél támadást. Ha a játékos bezárja a forgószél támadást, az azonnal megöli őket. Amint a mellkas gyenge pontja feltárul, lőj annyi sebet, amíg Weskert legyőzik.

Wesker túlélte a re5-öt?

Chris és Sheva Alomar megakadályozzák a világméretű fertőzést, és a játék végén megölik Weskert egy vulkánban. Masachika Kawata, a játék producere megerősítette, hogy Wesker belehalt a játék fináléjába .

Hogyan győzted le Weskert a Resident Evil 5 első csatájában?

Először lődd ki a jelképet a hátára (mint amikor egyedül néztél vele szembe), majd fuss a szélére, és fordulj Wesker felé. Elvégzi a csáp forgószél-támadását, majd a mellkasán lévő gyenge pont feltárul. Addig lődd, amíg el nem távolodik! Ismételje meg a folyamatot újra és újra, miközben elkerüli a támadásokat.

Melyik fejezettel küzdesz a Wesker re5-tel?

5-3. fejezet - Wesker és Jill Boss harca.

Hogyan játszol Weskerként a re5-ben?

Resident Evil 5
  1. Wesker ismét egyedül fog megküzdeni a Hangárban a 6-3. fejezet előtti szakaszban. ...
  2. Fuss ki Wesker szeme elől, mielőtt rálőné az RPG-7 NVS-t. ...
  3. Amint a játékos sikeresen legyőzte Weskert, egy jelenet játszódik le, amelyben egy repülőgépre száll Chris és Sheva üldözésével.

Resident Evil 5 HD, 6-3. fejezet, Volcano & Last Battle Wesker [Mutated Form] P54

36 kapcsolódó kérdés található

Hogyan szerezheti be a legjobb Weskert?

Wesker legyőzéséhez lődd le az egyik gyenge pontját, amely a mellkasán és a hátán található, és kerüld el az azonnali ölő hurrikán támadást, amely a leütése után következik be. Ennek elkerülésére az a trükk, hogy elhatárolódj Weskertől, de a menekülés veszélyes. Ehelyett vigyen magával egy pisztolyt, és lője fejbe Weskert .

Hogyan győzed le Weskert és Jillt?

Kósíthatnád úgy, hogy egy partner segítségével a földre döntöd. Jill két perc múlva feláll. Ha megismétli ezt a folyamatot, akkor eredményt kap. Küzdhetsz addig, amíg Wesker le nem térdül, vagy túlélheted a hét percet.

Mi történt Jill Valentine-nal?

A Raccoon Cityben a járvány kezdeti szakaszában szerzett tapasztalatai után Valentine részt vett az Umbrella elleni hadműveletekben , és végül elfogták, és esernyőügynökké változtatták. 2012-ben megszabadult a Vörös Királynő elmekontrollja alól, de nem sokkal ezután meghalt a Fehér Ház elleni támadás során.

Hogyan szerezhetsz végtelen lőszert a re5-ben?

Miután a fegyvert teljesen frissítették, be kell lépnie a Bónusz funkciók területére, és meg kell vásárolnia az Infinite Ammo opciót Exchange Points-okkal . Innen az Infinite Ammo használatának képességét minden küldetés megkezdése előtt átkapcsolhatja.

Hogyan győzöd le a féregfőnököt a Resident Evil 5-ben?

Stratégia. Az Uroboros Mkono legyőzésének legegyszerűbb módja egy rakétavető – egyetlen közvetlen találat megöli, még Professzionális módban is.

Albert Wesker jó vagy rossz?

Albert Wesker a Resident Evil franchise egyik fő ellenfele. Hataloméhes, tudálékos és végtelenül ravasz, hatalmat és uralmat keresett az egész emberi faj felett, mindezt saját hasznára.

Albert Wesker gazember?

Albert Wesker a Resident Evil videojáték-sorozat fő antagonistája . ... Ő a Resident Evil: The Umbrella Chronicles gonosz főszereplője és a Resident Evil: The Darkside Chronicles kisebb antagonistája is.

Miért lett Wesker gonosz?

7 Elárulta szövetségeseit Chris Redfield volt a legjobb embere, az amerikai Alpha csapat, a Special Tactics and Rescue Service, a STARS kapitányaként, Wesker azonban titkosan dolgozott. ... Wesker azonban belélegezte az Uroboros vírust , amitől a sötét hajú bombázó egy förtelmes őrült show-t csinált.

Melyik a leghosszabb Resident Evil játék?

1 Resident Evil 6 – 21,5 óra A sztori túlságosan is túlpörgött és bonyolult volt a saját érdekében, ami valószínűleg megmagyarázza, hogy miért ez a sorozat leghosszabb legyőzhető játéka.

Meddig nem hős a Resident Evil 7?

A Not a Hero DLC hossza körülbelül 90 perctől két óráig tart az első lejátszáskor.

A Resident Evil 7 ijesztő?

"Néhány visszajelzést kaptunk a [Resident Evil 7-el kapcsolatban], hogy túl ijesztő volt játszani. ... A Resident Evil 7 teljesen félelmetes volt , különösen a nyitó néhány órában, amikor az a feladat, hogy belépjen a Baker házába, majd megszökni a gyilkos Jack Baker elől.

Hány éves Chris Redfield a re6-ban?

17 Chris Redfield (Kor: 25 , Magasság: 6'1", Születési év: 1973) A "másik" eredeti főszereplő, Chris Redfield a STARS másik korábbi tagja és a BSAA alapítója.

Jill és Chris együtt vannak?

A két karakter sok rajongójának csalódására Chris és Jill soha nem erősítették meg, hogy romantikus érzelmek lennének egymás iránt .

Hogyan győzöd le a végső főnököt a Resident Evil 4-ben?

Egy gyors módszer Saddler megölésére egy félautomata puska és egy rakétavető használata . Üsd Saddler bármelyik szemét a lábán, és amikor cselekvőképtelen, üsd a fő szemébe a rakétavetővel. Gyorsan és óvatosan kell célozni.

Hogyan juthat el Afrika szívéhez a re5-ön?

Elhelyezkedés. A Monarch Room első emeletén található abban a csatában, hogy Jill Valentine-t megszabadítsák vezérlőeszközétől, de csak akkor, ha Wesker vereséget szenved a csatában azelőtt, hogy a hét perc lejárt volna a kézhezvételére.

Ki hangoztatja a Wesker Resident Evil 5-öt?

DC Douglas amerikai színész és szinkronszínész, aki Albert Wesker hangját adta a Resident Evil 5, a Resident Evil: The Umbrella Chronicles és a Resident Evil: The Darkside Chronicles című filmekben.