Hogyan lehet legyőzni a kő talust?

Pontszám: 4,7/5 ( 44 szavazat )

Ahhoz, hogy legyőzze a Stone Talus-t, a Link felmászik a testére, és a hátán támadhatja meg az érctelepet , amely általában a Sub-Boss tetején vagy hátulján található. A link komoly sebzést okozhat kétkezes fegyver vagy bombanyilak használatával. A sebzés után a Stone Talus megpróbálja ledobni Linket úgy, hogy megrázza magát.

Mi a legjobb módja a talus kőnek?

Gyorsan sprintelj előre , mássz fel a vállára, és jajgass el egy közelharci fegyverrel. Egy ideig képesnek kell lennie erre, amíg el nem dob a Stone Talus. Amikor leszáll, vonuljon vissza, és ismételje meg a folyamatot.

Le kell győzni a kő talust?

A Stone Talus lejutásához meg kell támadnia az érctelepet a hátán . ... Célozhatnád az ércet egy nyíllal, egy találattal térdre küldi a Stone Talus-t, de erre tényleg nincs szükség.

Hogyan győzöd le a kis kő talust?

Kisebb Talus ellenségek, és a Stone Talus kisebb, nagyon fiatal változatai. Gyakran megtalálhatók Hyrule egész területén. Megölhetik őket távoli bombák, bombanyilak, bombahordók, vagy a Link felkaphatja és dobhatja őket .

Mit ejt le a Stone talus?

Stone Talus (Ritka) - A legkeményebb az összes Talus közül, de minden ércet leejt, kivéve a világító követ .

Zelda BotW útmutató: Hogyan győzzük le a Stone Talust

19 kapcsolódó kérdés található

Hogyan győzed le Igneo Talust?

Az Igneo Talus elleni küzdelemhez jó taktika az, ha lefújja mindegyik karját a Remote Bomb segítségével , mivel ez a Talus néhány másodpercre leesik, így Link néhány lövést kap íjjal.

Hogyan harcolsz az Igneo talus Titannal?

A link elkaphatja a felfelé irányuló áramlást, és célba veheti a tetején található ritka érctelepet. Eresszen rá egy nyilat, hogy elkábítsa, de a Link nem tud leszállni a felszínére, hacsak nem hűti le fagyalapú fegyverrel, például jégnyíl. Miután a Link a tetejére kerül, levághatja az érccsomópontot, hogy sebzést okozzon.

Hogyan lehet legyőzni a kő talust kővel a hátán?

Ahhoz, hogy megölhess egy Stone Talust, meg kell támadnod az Obszidiánt/Gem-et, mintha a hátukon bukkanna fel . Ezt a legegyszerűbb módja az egyszerű Stone Talusoknak úgy megtenni, hogy felmásszanak a hátukra, és közelharci fegyverrel megtámadják a növekedést.

Hogyan győzöd le a mini fagyot Talusban?

A link ugyanúgy legyőzheti a Frost Talus-t, mint a Talus többi változata, sebzést okozva az érctelepeikben közelharci támadásokkal, nyilak kilövésével vagy Urbosa dühének használatával.

Hogyan pusztítsd el a Frost Talust?

Eltávolíthatod a jeget a testéről, ha megütöd egy Tűznyíl vagy Tűzfegyver, például Flameblade segítségével. Egy Tűznyíl vagy Tűzfegyver sikeres találata szintén elkábítja 2-3 másodpercre. Használja ki az alkalmat, hogy felmásszon a testére, és folyamatosan támadja az ércet.

Hol van a világító kő talus?

Stone Talus (világító) helyek (12)
  • Lake Hylia North – délre, délkeletre a Great Plateau Towertől és délkeletre az Outpost Ruinstól és északnyugatra a Scout's Hilltől.
  • Kolomo-tó – a Great Plateau Towertől északra a Kolomo-tó egyik szigetén, a Hyrule Field déli részén.

Hogyan győzöd le a kőtaluszt a szerencsétlenség korában?

A Stone Talus erős, de lassú támadásokkal rendelkezik, ami miatt a blokkolás kevésbé hatékony lehetőség. Lassú támadásainak köszönhetően könnyebb kikerülni a többi ellenséghez képest. A jó stratégia az, ha tökéletes kitérésekre törekedsz, és zúgó rohanással követed őket, ami jelentősen károsítja a védekezést.

Mi az a stone talus senior?

Stone Talus (Senior) a The Legend of Zelda: Breath of the Wild minifőnöke . Ez egy egyedülálló Stone Talus változat, amelyet a North Dueling Peaks-nél találtak a Dueling Peaks Tower közelében, Hyrule nyugati Necluda régiójában. A neve arra utal, hogy a Dueling Peaks South-on talált Stone Talus (Junior) az utóda.

Hinox Respawn Botw?

A Lynelek és a Minifőnökök újra megjelennek . A mini-főnökök közé tartoznak a Hinoxok, Talusok, Moldugák és az EX Champions' Ballad DLC minifőnökei (Igneo Talus Titan és Molduking). Igen. A játékban szereplő összes ellenség, akit legyőztél, visszatér.

Hogyan töröd a köveket a Zeldában?

A sziklák mozgatására a válasz a Power Bracelet megszerzése és felszerelése . Ez a rendkívül hasznos elem lehetővé teszi Link számára, hogy köveket mozdítson el az útjából, és vegyen fel üvegeket, amelyek szétszórva vannak a világon. Később a kaland során frissítheted, de eleinte nem szükséges.

Hol található a Botw-i East Passage?

Keleti átjáró Menjen a legészakibb torony tövéhez, és csússzon le a bal oldali párkányhoz . Ezen a területen van egy Decayed Guardian, és a Decayed Guardiantól nyugatra van egy bejárat az East Passage-hoz. Legyen tudatában annak, hogy az East Passage-ban van egy Stone Talus.

Mennyi HP-ja van egy Igneo talus Titannak?

A Zelda wiki oldal szerint a főnökök az alábbi értékekkel rendelkeznek az egészségre vonatkozóan: Talus: Normál: 300 . Fényerő: 600 .

Hol van a Titan Igneo Talus?

Az Igneo Talus Titan a Darman- tó északi partján jelenik meg, ahol a tó lávájában fekszik, és közeledve előbukkan.

Hány fagytalus van?

A földbe álcázza magát, mint egy sziklák gyűjteménye, és a főnök formálódik, amikor Link közeledik. Ez a Talus a játék hideg vidékein ad otthont, beleértve a Hebra-hegységet és a Gerudo-felföldet. 40 különböző Talus található egész Hyrule-ban.

Hol van a talus a Rutimala-dombon?

Az alsó, délkeleti magasságban Link egy ellenséges Stone Talusszal találkozik. Az alacsonyabb szint miatt egy kicsit melegebb, és ennek a területnek és a Linknek nincs szüksége hidegálló páncélra. A domb fantasztikus hely az erdei bogyók megkeresésére, mivel az egész területen bővelkedik.

Hány Igneo Talus van?

Igneo Talus helyek (5) Mind az öt Igneo Talus az Eldin régióban található.

Hogyan győzöd le a Frost talust tűz nélkül?

Használjon kalapácsokat, bombákat és tompa tárgyakat, amikor leküzd egy Talus-t, mivel azok sziklából készültek. Az alapszintű Stone Talus 300 LE, míg a Rare Stone Talus 900 LE. A megfelelő eszközökkel nagyon gyorsan megsemmisítheti őket. Lehetőleg ne használjon piercingfegyvert, például lándzsát vagy egykezes kardot.