Hány éves Winnie Harlow?

Pontszám: 4,1/5 ( 15 szavazat )

Chantelle Whitney Brown-Young, szakmai nevén Winnie Harlow, jamaikai-kanadai divatmodell és a vitiligo bőrbetegséggel foglalkozó szóvivője. 2014-ben az America's Next Top Model című amerikai televíziós sorozat 21. ciklusának versenyzőjeként szerzett feltűnést.

Mi a baj Winnie Harlow bőrével?

A bőr depigmentációs állapotával, a vitiligo -val diagnosztizálták kisgyermekként, Winnie Harlow modell korai éveit nagyon egyedül érezte. "Felnőttként soha nem láttam hozzám hasonlót a tévében, óriásplakátokon vagy a kifutókon. Úgy éreztem, én vagyok az egyetlen hozzám hasonló ember a világon" - mondta egy nemrégiben adott interjúban.

Milyen betegsége van Winnie Harlow-nak?

Harlow azután szerzett hírnevet, hogy 2014-ben bekerült az America's Next Top Model döntőjébe. A Fashion Week Dailynek adott interjújában a modell azt mondta, hogy bár büszke arra, hogy vitiligoja van, nem akarta, hogy ez meghatározza őt.

Kivel randevúzik Winnie Harlow 2021-ben?

De egy nagyszerű dolog jött ki belőle a szupermodell Winnie Harlow számára: kapcsolata Kyle Kuzmával, az NBA-sztárral .

Winnie Harlow szakított Kuzzal?

Kyle Kuzma és Winnie Harlow állítólag szakított, miután Kuzt elcserélték a Lakerstől . Kyle Kuzma új fejezetet kezd pályafutásában a Washington Wizardsnál, de Kuz egyedül lesz az amerikai fővárosban. ... A TMZ Sports megtudta, hogy a Lakers egykori sztárja és modellje, GF, Winnie Harlow szakítottak.

WINNIE HARLOW | Mielőtt híresek lettek | Életrajz

27 kapcsolódó kérdés található

Winnie Harlow párkapcsolatban él?

Ami Harlow jelenlegi kapcsolatát illeti, a Lakers profi kosárlabdázójával, Kyle Kuzmával randizik (a Sun-on keresztül). 2020 óta randevúznak, de úgy tűnik, egy évvel korábban belecsúszott a DM-eibe, és Harlow soha nem látta, ahogy azt Ellennek adott interjújában elmondta.

Mi történt Kyle Kuzma barátnőjével?

A Wizards játékosa, Kyle Kuzma szakít a szupermodell GF Winnie Harlow -val, miután a Lakers cserélt. Úgy tűnik, Kyle Kuzma egyedülállóként a Washington Wizardshoz készül. A TMZ Sports szerint Kuz egy hete szakított szupermodell barátnőjével, Winnie Harlow-val, körülbelül másfél éves randevúzást követően.

Mennyi Kyle Kuzma fizetése?

Ez 8,6 millió dollárt tesz ki négy évre. 2020 decemberében arról számoltak be, hogy a Los Angeles Lakers három évre szóló, közel 40 millió dolláros meghosszabbítási szerződést írt alá a csatárral, és egy játékos opciót is tartalmazott a 2023–2024-es szezonra. A szerződés időtartama alatt évi 13 millió dollárt kap majd.

Winnie Harlow és Wiz Khalifa még együtt vannak?

Per E! News-t, Harlow-t és Khalifát többször is együtt látták Los Angelesben 2018 októberében, majd novemberben újra kapcsolatba kerültek a Victoria's Secret Fashion Show-n, de a dolgok nem így történtek. Valamivel később elváltak , és 2019 októberében a rappert egy másik nővel hozták kapcsolatba (Instagramon keresztül).

LeBron milliárdos?

LeBron James hivatalosan is milliárdos . A Sportico szerint a Los Angeles Lakers sztárja, LeBron James több mint egymilliárd dollárt keresett a pályán és a pályán kívüli próbálkozásai között.

Mennyi Alex carusos nettó értéke?

A nettó vagyona óriási. Alex Caruso nettó vagyona körülbelül 2 millió dollár .

Mennyit ér Kyle Kuzma?

A fiatal támadó még három évet kibír a 40 millió dollár értékű szerződéséből, plusz egy játékos opcióval 2023-2024-ben.

Mennyit keres Winnie Harlow?

Winnie Harlow nettó vagyona: Winnie Harlow kanadai divatmodell, aktivista és szóvivő, akinek nettó vagyona 3 millió dollár . Winnie Harlow a kanadai Ontario állambeli Torontóban született 1994 júliusában.

A vitiligo progresszív betegség?

Az érintettek egyharmadánál örökletes. A vitiligo gyakran a kézen, a lábon vagy az arcon kezdődik, és gyakran progresszív a pigmentvesztés .