Hány éves kamala kán?

Pontszám: 4,5/5 ( 55 szavazat )

Egy 16 éves pakisztáni-amerikainak Jersey Cityből, Kamala államból, gyakran kellett egyensúlyoznia a világ megmentése és a jó lány léte között.

Kamala kán fel tudja emelni Mjolnirt?

Kamala Khan – a jelenlegi Ms. Marvel – semmi, ha nem hű önmagához. Kamala a hitétől kezdve egészen a szuperhősök iránti nebuló szerelméig az ujján viseli a szívét, és idővel valószínűnek tűnik, hogy esélyt kap Mjolnir felemelésére .

Milyen faj az Ms Marvel?

A Marvel, amely 2014 februárjában debütált. A Marvel Univerzumban Khan egy tinédzser pakisztáni amerikai Jersey Cityből, New Jersey-ből, alakváltó képességekkel, aki felfedezi, hogy az "Embertelenség" sztori utóhatásaként embertelen génekkel rendelkezik, és magára ölti Ms. .

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Ki a leggyengébb bosszúálló?
  • 3 Leggyengébb: Winter Soldier.
  • 4 Legerősebb: Látás. …
  • 5 Leggyengébb: Falcon. …
  • 6 Legerősebb: Skarlát boszorkány. …
  • 7 Leggyengébb: Fekete Özvegy. …
  • 8 Legerősebb: Doctor Strange. …
  • 9 Leggyengébb: Sólyomszem. …
  • 10 legerősebb: Marvel kapitány. …

Miért lány Marvel kapitány?

A robbanás során a DNS-e keveredett Mar-Vell DNS-ével, ami emberfeletti képességeket adott neki . Carol Danvers az 1970-es években tért vissza emberfeletti képességeivel, mint szuperhős asszony... Akkoriban nagyon progresszív karakter volt, és azóta a Marvel-univerzum egyik legkiválóbb női szuperhősévé vált.

Kamala Khan, Ms Marvel - Eredet és történelem | Képregényíró

40 kapcsolódó kérdés található

Felveheti egy nő Mjolnirt?

1996-ban a Marvel/DC Comics kereszteződésében Wonder Woman felemelte Thor elvarázsolt kalapácsát, Mjölnirt. Bár ez egy rövid pillanat volt a képregényben, jelentőségteljes volt. Thor kalapácsát csak az arra érdemeseknek ítélték – és a képregénytörténet során csak néhány szereplőnek sikerült a bravúr.

Ki más tudja felvenni Thor kalapácsát?

Thoron és Odinon kívül bizonyos más személyek is képesek felemelni Mjolnirt az elsődleges kontinuitásban: Roger "Red" Norvell (valójában Odin szándékos csalása) Beta Ray Bill. Amerika Kapitány.

Hogyan tudja a látás felemelni Thor kalapácsát?

A látás képes felemelni mjolnirt , mert az Elme kövét forgatja. Ez megadja neki a mentális kontrollt, hogy ne „zuhanjon káoszba”, ahogy Thor mondja a Végtelen háborúban. Ne feledje, hogy a Vision soha nem gyakorolja Thor egyéb képességeit, amikor birtokában van.

Deadpool fel tudja emelni Mjolnirt?

Deadpool egyszer felemelte Thor kalapácsát, és meglepő módon kiderült, hogy méltó Mjolnirhoz – de nem minden volt olyan, amilyennek látszott. ... Miután Thor kalapácsa kiesik a kezéből egy robbanás következtében, Deadpool úgy dönt, felveszi, és átváltoztatja a Mennydörgés istenének saját verzióját.

Peter Parker fel tudja emelni Mjolnirt?

Ha a Marvel-rajongók valaha is elgondolkoztak azon, hogy Pókember méltó-e arra, hogy felemelje Thor kalapácsát, a válasz igen . ... Az MCU-ban Spidey valóban lehetőséget kap Mjolnirt hadonászni, amikor Amerika Kapitány eldobja neki a kalapácsot, ami lehetővé teszi, hogy Peter kirántsa a veszélyből – és Valkűr repülő lovának útjába kerüljön.

A Stormbreaker erősebb, mint Mjolnir?

Bár a Stormbreaker és a Mjolnir nagyon hasonló tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik, a Stormbreaker a legerősebb fegyver a kettő közül , amelyet Thor használhat. Ennek nyilvánvaló oka az, hogy a Stormbreaker a fizikailag nagyobb fegyver a kettő közül, és arról nem is beszélve, hogy egy fejsze, ami veszélyesebb, mint egy kalapács.

Groot fel tudja emelni Mjolnirt?

Thor Mjolnir kalapácsát az a tény határozta meg, hogy csak az „érdemes” tudta felemelni – tehát alapvetően a mennydörgés istenén (és valamiért a Visionon) kívül senki. De ha a fegyver cseréjéről van szó, a Stormbreaker – amelyet Thor a Bosszúállók: Végtelen háborúban kovácsol – Groot is képes felemelni .

Fel tudja-e emelni a Hulk Mjolnirt?

Az egyszerű válasz: nem. Igen , Hulk teljesen földhöz vágja Thort Mjolnirral, de mind Thort, mind a kalapácsot fogja. Hulk egyedül nem tudta volna felemelni Mjolnirt, de mivel a Mennydörgés istene is erősen megfogta, fegyverként tudta használni csapattársa ellen.

Goku fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Kevés ember méltó arra, hogy Thor kalapácsát, Mjolnirt használja, de a Dragon Ball's Goku megfelel a képnek, köszönhetően a két hős közötti hasonlóságok sokaságának.

A Shazam fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Marvel kapitány, más néven Shazam, a DC egyik legerősebb hőse. Superman szintjén van, bár Shazam ereje a varázslatból származik. De Shazam nem az, hogy erős, méltó Mjolnirhoz. ... Ugyanazok a tulajdonságok, amelyek miatt Batson méltó Shazam hatalmára, méltóvá teszik Thor kalapácsára is .

Ki az erősebb Marvel kapitány vagy Wonder Woman?

A Wonder Woman kis híján legyőzné Marvel kapitányt . Mindkét hős hasonló szintű szupererőt, tartósságot és repülést mutat. Ha Danvers energiasugarait kioltja a Wonder Woman mágikus tárgyak arzenálja, akkor a tapasztalat lesz az x-faktor.

Képes-e a Wonder Woman adni Thor kalapácsát?

Amikor Wonder Woman felemelte Mjolnirt. Így lemond Mjolnirról, és ennek eredményeként elveszíti a csatát. Látszólag a teljes igazság itt az, hogy Wonder Woman fel tudja emelni Mjolnirt, de ő túl jó hozzá, és önként el fogja dobni, mert a képességei, amelyeket ad neki, megengedhetetlenül erősek.

Milyen nehéz Thor kalapácsa?

Mathaudhu pedig dokumentumforrásokra hivatkozhat alátámasztására. Például a Marvel – amely a Thor-képregényeket adja ki – 1991-ben kiadott egy „Thor's Hammer” kereskedési kártyát, amely szerint Mjolnir Uruból készült, és pontosan 42,3 fontot nyom. Ez könnyebb, mint egy 300 milliárdnyi egérből álló csorda, sokkal kevesebb a 300 milliárdból álló elefántcsorda.

Az Uru erősebb, mint a Vibranium?

-Az Uru ugyanaz, mint az Adamantium, hozzáadva a maga mágikus tulajdonságaival. Az Adamantium vitathatatlanul erősebb, mint a Vibranium . Egy töredéke túlélhet egy Nuke-ot, míg a Vibranium Sliver felrobban, mert nem képes megtartani ezt az energiát.

Fel tudja emelni Hulk Godzillát?

1 Godzilla Could't Beat: Hulk Hulk nyer sokkal nagyobb ellenfelével, mert potenciális erősségei vannak. Minél őrültebbé válik Hulk, annál erősebbé válik, és ereje végtelen lehet . Csak idő kérdése lenne, hogy mikor szerez nagy kiütéses ütést Godzilla ellen.

Le tudja győzni Groot Thanost?

Groot teljes botanikai dühét rászabadítja Thanosra, ütéseket esve rá, miközben mindketten a földre zuhannak. Amikor leszállnak, Thanosnak végre sikerül elűznie Grootot, de egy sereg hős mennydörög feléje, akik kevés időt vesztegetnek a lövöldözéssel.

Groot halhatatlan?

Groot halhatatlan? A képregény-univerzumban egyfajta halhatatlan , de az MCU-ban nem. A GOTG 2-ben látható baby groot különbözik a GOTG 1-ben láthatótól. Baby Groot a fia.

Miért mondhatja Groot csak azt, hogy Groot vagyok?

A Groot faj érett formája robusztus és nehézsúlyú , ami miatt az akusztikus generáló szervek merevek és rugalmatlanok lesznek. Groot gégéjének ez a természete az, ami miatt az emberek, akik figyelmen kívül hagyják a Flora Colossi beszéd finom árnyalatait, félreértelmezik Grootot, mint aki pusztán a nevét ismételgeti.

Tud-e Thor repülni Mjolnir nélkül?

A képregényekben Thor Mjolnir nélkül is repül, de az alkotók nem túl következetesek az erejét illetően. Az viszont egyértelmű, hogy Thor nagyon jól tud ugrani és ugrálni, amitől úgy tűnhet, mintha repülne.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.