Hány éves alois trance?

Pontszám: 4,8/5 ( 44 szavazat )

Alois Tancy (アロイス・トランシー)
Állítások szerint a történet elején 14 éves , születési dátuma november 5.

Alois Trance fiú vagy lány?

Alois egy tinédzser fiú jégkék szemekkel és platinaszőke hajjal; egy egyedi, észrevehető cowlick gömbölyödik fel balra.

Miért akarja Alois Cielt?

A Black Butler 2 azzal kezdődik, hogy Alois "Cielt" akarja, mert azt hitte, hogy Ciel alkut kötött a démonnal, amivel elvették bátyja (Luka) lelkét . ... Mint tudjuk, Sebastian bármit megtenne Ciel lelkéért, Ciel lelkét tartotta a valaha volt legfinomabb lelkének.

Kibe szerelmes Alois Trance?

2 He Only Loved Claude Ő volt az egyetlen szereplő az életében, aki megvédte, és a tinédzser ezt szerelemként értelmezte. Nagyon megható pillanat volt, amikor Alois egyértelműen kinyilvánította érzéseit Claude iránt, még akkor is, ha Alois-t senki sem szerette.

Alois Trance szerelmes Claude-ba?

Végül Claude megölte Aloist, miután Tancy bevallotta szerelmét . Normális esetben valószínűleg nem tenné meg, de ezen a ponton már túlságosan elvakult a vágyától Phantomhive lelke után. ... még mindig az én komornyikom" és igyekezett meggyőzni magát arról, hogy ez azt jelenti, hogy a démon szerette és még mindig szereti.

Strawberry Shortcake |Alois Trance AMV|

31 kapcsolódó kérdés található

Miért utálja Claude Sebastiant?

2 Claude. A rajongók nem szerették Claude-ot, mert azon kívül, hogy Sebastian olcsó mása volt, hiányzott belőle minden bája és tapintata . Kifejezéstelen és apatikus démonnak bizonyult, aki nyíltan manipulálja fiatal gazdáját, és nem sokat törődik a jólétével.

Sebastian szerelmes Cielbe?

Igen, Sebastian szereti a cielt . Mert az első évad végén azt mutatja, hogy csókolóznak. Az első évadban Ciel ruhában látható.

Miért bántalmazza Alois Hannát?

Úgy tűnik, Alois nem szereti őt, mivel gyakran veri és verbálisan bántalmazza, kurvának nevezi, mert úgy gondolja, hogy megpróbálja elterelni róla a figyelmet. ... Hannah - t ismét láthatóan bántalmazza Alois , amikor csalódottá válik , hogy megfelelő jelmezt találjon a báljára .

Ki ölte meg Ciel szüleit?

Noha ő a Black Butler manga hősies karaktere, Viktória királynő a Black Butler anime első évadában a másodlagos antagonista lett, a gonosz Heavy és a Phantomhive-háztartás felgyújtásának kitalálója, és felelősséget vállal Ciel Phantomhive szüleiért. 'gyilkosság.

Miért lopta el Claude Ciel lelkét?

Végül a magyarázat arra, hogy miért lopták el Ciel lelkét, az, hogy Sebastiant azzal vádolták, hogy olyan események sorozatát idézte elő, amelyek Alois falujának pusztulásához és öccse halálához vezettek.

Sebastian miért nem tudja megenni Ciel lelkét?

Sebastian nem akarja felemészteni Ciel lelkét úgy, ahogy van (a Kuroshitsuji II kezdetekor), mert nem emlékszik, hogy bosszút állt volna , így a lelke hiányos. Így Sebastian és Claude alkut kötnek, hogy Ciel másodszor is bosszút álljon, ezúttal Alois ellen.

Ciel szereti Elizabethet?

Bár Ciel hajlamos hidegen viselkedni vele szemben, és elhárítja a ragaszkodási kísérleteit, Ciel őszintén szereti Lizzyt , de ez plátói oldalról van szó, és inkább kötelességből, mint szerelemből kívánja feleségül venni.

Ki az a szőke fiú fekete komornyikban?

Alois egy fiatal férfi, világosszőke hajjal és jégkék szemekkel.

Alois népszerű név?

1880 és 2018 között az „Alois” név 2665 alkalommal szerepelt az SSA nyilvános adatbázisában. Az ENSZ 2019-es világ népesedési kilátásai alapján ez több mint elég aloisok ahhoz, hogy elfoglalják Niue országát, amelynek becsült lakossága 1628 fő. A név először 1880-ban jelent meg, és 10 újszülöttnek adták.

Mi Ciel valódi neve?

"Ciel Phantomhive " Vincent és Rachel Phantomhive-nak született 1875. december 14-én, néhány perccel öccse, Ciel előtt.

Elizabeth Ciel unokatestvére?

Lady Elizabeth Midford (エリザベス・ミッドフォード, Erizabesu Middofōdo) Alexis Leon és Francis Midford lánya, Edward Midford húga, Vincent Phantomhive és Cian Phantomhive és Rachel unokahúga .

Fekete Butler egy bl?

Míg úgy tűnik, Toboso nem úgy tekint a legújabb munkáira, mint a fiúk szerelmeire, Black Butlerben minden bizonnyal vannak romantikus elemek , vagy legalábbis olyan elemek, amelyek annak is felfoghatók. Mivel a sorozat még mindig tart, a jövőbeli események segíthetnek jobban megvilágítani a karakterek legmélyebb érzéseit.

Sebastian Ciel apja?

Rachel Phantomhive néhai férje, valamint "Ciel Phantomhive" és Ciel Phantomhive apja , akik közül az előbbi örökölte címét.

Miért kínozták meg Cielt?

Ciel gazdag és hatalmas családját elvesztette egy tűz következtében, elfogták és körülbelül egy hónapig kínozták . ... Ciel azt akarja, hogy Sebastian segítsen neki kideríteni, ki ölte meg a családját, és álljon bosszút.

Milyen Sebastian démon alakja?

Sebastian démoni alakjának részletei közé tartozik a magas sarkú tűsarkú csizma, az éles karmok, a fénylő fukszia íriszek, a hasított pupillák és a hosszabb, élesebb fogak, sötét szárnyakkal és több szemmel.

Sebastian lefeküdt a vadállattal?

Ó, Sebastian teljesen megerőszakolta Beast -et. Az én személyes és ajánlott szabványom a beleegyezésen alapuló szexhez a lelkes, folyamatos, szóbeli beleegyezés. Ez a találkozás természetesen nem felelt meg ezeknek a kritériumoknak.

Sebastian egy apácával aludt?

Nem erősíthető meg teljesen, hogy Sebastian egy farmházban szexelt az apácával , pedig ez nagyon sokat sejtető. De abban a jelenetben, ahol az „apáca” úgy tűnt, hogy eléri a csúcspontját (vagy hamarosan eléri), ​​azt mondta: „Nem számít, hogyan csinálják, mindig van egy szag.”

Hogyan idézte meg Ciel Sebastiant?

Egy áldozati ülés során Ciel kínzói feláldozták az ikertestvérét , aminek következtében Sebastiant beidézték. Ciel szerződést kötött Sebastiannal a kultusz helyett, majd megparancsolta a démonnak, hogy ölje meg az összes embert a szobában.

Ki a legerősebb fekete komornyikban?

1 Báró Kelvin Black Butler legerősebb és legördögibb gonosztevője Kelvin báró volt. A legtöbb rajongó egyetért abban, hogy messze ő volt a legrosszabb a sorozatban. Ő vezette a Noé bárkája cirkuszt, ahol az előadók gyerekeket raboltak el minden városból, ahol meglátogattak.

Milyen típusú démon Claude?

Claude szerződéspecsétje Alois Trance-vel a bal keze hátulján található. A jel csak akkor válik láthatóvá, ha Alois közelében van. A démon alakja egy pók .