Milyen gyakran van kiárusítás a briskónak?

Pontszám: 5/5 ( 63 szavazat )

Bár úgy tűnik, hogy a Briscoes Homeware néhány hetente 50%-os kedvezményt kínál a szokásos kiskereskedelmi árakon, valószínűleg többet is vásárolhat.

A briscoes ausztrál?

A vállalat bejelentette, hogy „alacsony kockázatú megközelítést” alkalmaz a piacra dobás során, és a marketinget Manchester kiválasztott területeire összpontosítja, az Ausztráliában élő új-zélandiak és más potenciális ügyfelek számára, akiknek transz-Tasman családja és egyéb kapcsolatai vannak. ...

Van Briscoes-nak layby?

Az összes főbb hitelkártyával történő fizetést kínáljuk . Kínálatunkban szerepel Afterpay, Laybuy és Humm is.

Használhatom a prezzy kártyámat a Briscoes-ban?

Jelenleg nem áll módunkban a Prezzy kártyákat online feldolgozni, ezeket csak az üzletben tudjuk elfogadni .

Van a raktárban payWave?

Wave and go a Visa payWave segítségével Tudjuk, hogy ügyfeleink mozgalmas életet élnek, így az érintés nélküli fizetés elérhető a kártyáján . A Visa payWave egy biztonságos, érintésmentes technológia, amely segít Önnek kevesebb időt tölteni a kijelentkezéskor.

Jim Cornette a Ring Of Honorért dolgozik

22 kapcsolódó kérdés található

A Rebel Sport Australian tulajdonában van?

A Rebel egy ausztrál sportfelszerelési és kapcsolódó ruházati lánc .

A Briscoes hölgy visel parókát?

Látod, ez tényleg egy paróka. Évekkel ezelőtt abbahagyta a haja festését, és mára természetesen fehér, de még mindig felismerik, bárhol jár. A reklámcsapat a Briscoe's Lady ismerős képét részesítette előnyben, így a parókát minden hirdetésben viselték .

Mióta van briscoes NZ-ben?

A mérföldkő megünneplésére a Briscoes: 150 Years in New Zealand című könyv az ikonikus kiskereskedelmi üzlet történelmi utazását dokumentálja, amely 18. századi brit kereskedelmi vállalatként indult, és 1862-ben Dunedinben kezdte el árusítani.

Hány Briscoes Homeware üzlet van NZ-ben?

A Briscoes Homeware több mint 40 üzlettel és egy online áruházzal rendelkezik Új-Zélandon. A Társaság termékeit olyan márkák alatt kínálja, mint a Briscoes Homeware, Living & Giving és a Rebel Sport.

Mennyi briszkója van Rod Duke-nak?

Tekerj előre 30 páratlan évet, és Duke a Briscoe Group 89 üzletének – a Briscoes, a Rebel Sport és a Living & Giving – mestere, és jövőre még három üzlet nyílik meg. Családi tröszteinek többségi részesedése van – közel 80 százalékban , körülbelül 824 millió dollár értékben.

Ki az a Tammy Wells?

Vadonatúj kaland vár Kiwi kedvencére, Tammy Wellsre. Miközben „ a Briscoes-hölgyként ” ünnepli a képernyőinkben eltöltött óriási 25. évét, Tammy Wells számos áldásnak számít, élvezi a vidéki christchurchi tehenészetben élt nyugodt életét, és dolgozza fel az újonnan megalakult bucket listát.

Mit csinál a briszkó?

A Briscoe Group Limited fő tevékenysége a háztartási cikkek és sportszerek kiskereskedelme , üzletei Új-Zélandon találhatók, és online működnek. A csoport három márkája a következő: Briscoes Homeware – Háztartási cikkek kiskereskedője 46 üzlettel.

Mi a Briscoes hölgy neve?

A kiwi reklámikon, Tammy Wells az egyik legrövidebb időn belül felismerhető arc a tévéképernyőinken, és most ünnepli 30. évfordulóját Briscoes Ladyként.

Melyik évben indult a Briscoes hölgy?

A kortalannak tűnő frontnő, aki először 1989 -ben került képernyőre, tudja, hogy rendkívüli szerencséje volt, hogy olyan állást kapott, amelyet imád, és ez irigylésre méltó egyensúlyt biztosít számára a munka és a magánélet között. A frizurák jöttek-mentek az évek során, de Tammy mosolya olyan meleg, mint valaha.

Mikor alapították a briscoest?

Az 1781 -ben Angliában Wolverhamptonban alapított Briscoes egy nemzetközi vállalat volt az első világháború kezdetén Londonban, Melbourne-ben, Sydney-ben, Aucklandben, Wellingtonban, Christchurchben, Dunedinben és Invercargillben működő fióktelepekkel.

Kié a Rebel Sport?

A Rebel üzletágat 2011 novemberében vásárolta meg a Super Retail Group .

A raktár fogad Qcardot?

Megrendelését bankkártyával vagy bankkártyával fizetheti. Jelenleg elfogadunk Mastercard, Visa, American Express, Farmlands/CRT Card (csak az üzletben) , Q Card, Warehouse Money és Purple Visa hitelkártyákat. A Raktár Zip online és bolti szolgáltatást is kínál, amely a vásárlás most és később fizet szolgáltatás.

A raktárnak van pénze?

2017-ben a Finance Now felvásárolta a The Warehouse Group Financial Services-t (Warehouse Money). Az akvizíció magában foglalta a Purple Visa Cardot is, így most még több finanszírozási lehetőség áll rendelkezésére.

Mi az a lila fizetés szimbólum?

A Purple Transactor egy számla mindennapi használatra 0 USD havi díjjal . Legyen szó kávé vagy vacsora vásárlásáról Visa kártyájával, fizetésének vagy egyéb kifizetéseinek átvételéről, azonnali pénzküldésről^ PayID segítségével vagy számláinak kifizetéséről BPAY-n vagy csoportos beszedési megbízással – ez a számla mindenre képes.

Ki kezdte a briszkót?

Mindössze 22 évesen a fiatal William Briscoe vasáru üzletet nyitott William Briscoe néven.