Mennyi idő alatt homokozik az akolit?

Pontszám: 4,4/5 ( 64 szavazat )

Szerezd meg az Acolyte-ot.
Ezek a kamrák nagyobb valószínűséggel jelennek meg, minél több homokot gyűjtött össze. 40-50 homoknál gyakori.

Hogyan találja meg az abszolút akolitot?

Az Absolute Acolyte Mouse csak az Acolyte kamrában lévő Timesplit obeliszk teljes feltöltése után vonzható be, és csak az Acolyte homok teljes leeresztése után fogható meg.

Hogyan szerezheti be a kamrás Cleaver egeret?

A Chamber Cleaver Mouse csak akkor vonzható be, ha a Gearworks, az Ancient Lab és a Runic Laboratory kamrák zsákmányszámlálójának 20%-át megtisztítják .

Hogyan vonzzon magához egy akolita egeret?

Az Acolyte Mouse-t csak a rovásírásos sajt vonzza.

Hogyan lehet elkapni a halálegeret?

A Halál Egér Hírnökéről kiderült, hogy vonzódik a rovásírásos sajtokhoz, az ősi sajtokhoz és a szálas sajtokhoz.

Ragnarok Restart Acolyte szintező útmutató kezdőknek

35 kapcsolódó kérdés található

Hogyan lehet repedésalapot szerezni?

A Fissure Base-t a Whisker Woods Rift Trapsmith -ben árulják 3 465 000 aranyért és 4 Widow's Websért, és megköveteli, hogy a vadász birtokoljon mind a törésbázist, mind a hasadékbázist.

Hogyan aktiválhatom az Ultimate Umbrát?

Miután elérte a 25. szintet, használhatja az Ultimate Umbra augmentációt. Aktiválása 75 Fragment of the Eclipse -be kerül. Gratulálunk!

Mit csinál a Timesplit varázslat?

A Timesplit Charms hatalmas erőt tartogat: 3000 Power, 25% Power bónusz, 20% Attraction bónusz és +18 szerencse . Megtalálhatók a Bristle Woods Riftben, megvásárolhatók a Timesplit Runes-szal, vagy becserélhetők a piacon.

Hogyan szerezhetsz Timesplit disszonanciacsapdát?

A Timesplit Dissonance Trap megvásárolható a Bristle Woods Rift Trapsmith -től 36 400 000 aranyért, 50 óramű fogaskerékért és 10 Timesplit rúnáért cserébe.

Hogyan szerezhetsz bűbájokat a Riftben?

A Rift Charm megvásárolható a Ronza's Travelling Shoppe -tól 900 aranyért.... Egyéb források:
 1. Piactér.
 2. Adj a Barátoknak.
 3. Instabil égi időláda, amikor az Ultimate Umbra Augmentation által elért legmagasabb szint 0-15.
 4. Valor Rift Kincsesláda.

Hol vannak a szakadás alapjai?

keresztül szerezték be
 • Living Garden vegyesbolt.
 • Twisted Garden vegyesbolt.
 • Lost City vegyesbolt.
 • Elátkozott város vegyesboltja.
 • Sand Dunes vegyesbolt.
 • Sand Crypts vegyesbolt.

Hogyan szerezhetsz végső bűbájokat?

Megvásárolható a Queso River Charm Shoppe, a Cantera Quarry Charm Shoppe, a Prickly Plains Charm Shoppe és a Queso Geyser Charm Shoppe kínálatában 375 000 Nachore és 187 500 aranyért. Beszerezhető egy Ritka Moussu Picchu Kincsesláda , a Rare Queso Canyon Grand Tour Kincsesláda és a Ful'Mina ajándék kinyitásával.

Hogyan kerülhetek be a Valor riftbe?

Áttekintés. A Valor Rift egy hely a Rift Plane-on belül. A vadászok gyűjtik a Gauntlet Elixirt, miközben felfegyverzik a String Cheese-t, amikor először megérkeznek, és felhasználják őket Gauntlet String Cheese-re cserélni/készíteni. Elegendő Gauntlet String Cheese készlet felhalmozása után a vadászok beléphetnek a toronyba.

Hogyan szerezhetsz teljes napfogyatkozású egeret?

A Total Eclipse Mouse csak a Valor Rift Towerbe való belépés után találkozhat az Ultimate Umbra kiterjesztéssel .

Hogyan készíthetsz minotaurusz alapot?

A Minotaurusz bázis elkészíthető a nyugdíjas Minotaurusz zsákmányának begyűjtése után, vagy a Really, Really Shiny Precious Gold megvásárlása után a Piactéren , és különleges hatása van a Labirintusban.

Hogyan szerezhető be a King Scarab eger?

Ahhoz, hogy elkapja ezt az egeret, a vadásznak először meg kell gyengítenie a Grub Salt Charms segítségével, majd magához kell vonnia a Shattering Charms élesítésével a King Grub minijáték részeként.

Hogyan juthatok el az élőkerti egérvadászathoz?

A Living Garden egy olyan hely a Sandtail Desert régióban, ahol minimum báró/bárónő és a Living Garden Key besorolása szükséges. Az Élő kert kulcsát a Muridae piac térképészétől szerezzük be . Az Élő Kert egerei csak a hidrofegyverekhez képest gyengék.

Hogyan csinálj csavarkertet?

A Twisted Garden egy olyan hely a Sandtail Desert régióban, ahol minimum báró/bárónő, a Living Garden Key besorolása szükséges, és Carmine, a Living Garden patikus elfogása a belépéshez. Az Élő Kert kulcsát a Muridae Market térképészétől szerezzük be.

Hogyan vonzod magadhoz a csavart Carmine-t?

Twisted Carmine
 1. A Twisted Carmine egy olyan egérfajta, amely a Twisted Gardenben található, és ismert, hogy zsákmányként ejti az élő ládát, a vörös harmatcseppeket és a sárga harmatcseppeket.
 2. Úgy találták, hogy a Twisted Carmine különösen vonzódik a Lunaria Camemberthez, olyannyira, hogy semmilyen más sajt egyszerűen nem lesz elegendő.

Hogyan lehet elkapni az egérvadászatot sötét mágusokban?

A Sötét Mágusok elkapásához az Elátkozott Városban kell lenned. Először is el kell oszlatnod mindhárom átkot. Ezután élesítsd fel a legerősebb Arcane csapdádat, a Graveblossom Camembert és a Shattering Charm-ot. Eldobja a Living Garden Theme Scrap 2-t és a Dark Chest-t.

Hogyan szerezhetem be a DOL esszenciát?

Cynd Essence
 1. Kombinálj 3 Cynd Essence-t és 1 Essence Prismát, hogy Dol Essence-t készíts.
 2. Vásároljon Grub Scent Charm-et 1 Cynd Essence-ért és 500 aranyat a Sand Crypts Charm Shoppe-ban.
 3. Zúzd össze a Hunter's Hammerrel, és szerezz 9 Aleth Essence-t.

Hogyan jutok be az elátkozott városba egérvadászatban?

Az elátkozott város a Sandtail Desert régióban található, ahol legalább báró/bárónő, az Élő Kert Kulcsának kell lennie, és Carmine, a Patikárius elfogása az Élő Kertben, hogy beléphessen. Az Élő Kert kulcsát a Muridae Market térképészétől szerezzük be.

Hogyan juthatok el Fort Rox területére?

A Fort Rox egy olyan hely a Varmint-völgy régiójában, ahol minimum bárói vagy bárónői rang szükséges a belépéshez. Ehhez meg kell vásárolni a Fort Rox Battle Summons-t is a Claw Shot City Cartographertől .

Hogyan jutok el az örökkévaló Zurrealhoz?

A Zurreal az Örökkévalót csak felfegyverzett Tudós Bűbájjal lehet magához vonzani . A Zurreal the Eternal gyengeségei különböznek a Zurreal's Breed csoport többi egerétől.

Hogyan kerülhetek be a Minotaurusz barlangi egérvadászatba?

A Minotaurusz odújában nem használják a lopakodást. Ehelyett a Vadászok addig vadászhatnak ott, amíg sikeresen el nem fogják a nyugdíjas Minotauruszt. A Minotaurusz odújába való belépéshez a vadászoknak meg kell alkotniuk a Minotaurusz-kulcsot, amelyet a belépéskor el kell fogyasztani .