Mennyibe kerül a komp a Bowen-szigetre?

Pontszám: 4,1/5 ( 10 szavazat )

A komp 20 percig tart, és általában óránként közlekedik (kivéve a kora délutánt). Naponta 15-16 út indul, az első komp reggel 6:05-kor indul a Horseshoe Bay-ből. A viteldíj nyáron 9,75 dollár (felnőtt gyalogos utas), máskor 7,75 dollár , kerékpár 2 dollár, autó 29,6 dollár.

Mennyibe kerül elmenni Bowen-szigetre?

Megközelítés a Bowen-szigetre, BC: De néhány kedvenc Bowen-szigeti programunk csak autóval érhető el, ezért tartsa szem előtt! A komp körülbelül 60 dollárba kerül egy autóra és két személyre, hogy eljuthasson a szigetre, de nem kell oda-vissza viteldíjat fizetnie.

Tudsz kompot foglalni Bowen-szigetre?

BC Ferries A Queen of Capilano, a Bowen-szigeti komp 5:50 és 22:00 óra között hagyja el a Horseshoe Bay-t. Az átkelés ideje 20 perc. ... *Megjegyzés: az itt felsorolt ​​komp menetrend előzetes értesítés nélkül változhat. Látogasson el a BC Ferries oldalára, hogy ellenőrizze az aktuális menetrendet, és ellenőrizze a szolgáltatási értesítéseket.

Hány autó fér el a Bowen-szigeti kompon?

Mivel a Bowen Queen 61 autót tud szállítani a Capilano 100-hoz, a BC Ferries ideiglenes intézkedéseket hirdet a túlterhelés megelőzésére.

Elvihetem az autómat Bowen-szigetre?

Bár az autót átviheti a szigetre , nincs rá szüksége, ha már itt van. A falu és számos ösvény és strand gyalogosan elérhető.

KÉP UTASÍTÁSA BOWEN-SZIGETRE

30 kapcsolódó kérdés található

Maradhat az autójában a Bowen-szigeti kompon?

Az ingázók autóban maradnak – a BC Ferries terve Bowen reggel 7:30-as ingázó futására. ... A COVID és az iskolába visszatérő diákok fényében a BC Ferries arra kéri a 7:30-as Queen of Capilano ingázó járatokon közlekedő járművek összes utasát, hogy maradjanak autójukban. Azokon a hajózásokon ilyen értelmű bejelentéseket kell tenni.

Mennyi ideig tart megkerülni a Bowen-szigetet?

A tó körüli hurok csak negyvenöt percig tart , így bőven lesz ideje megállni egy piknikre, és egyszerűen megcsodálni a liliomfákkal tarkított vizeket.

Engedélyezett az Airbnb a Bowen-szigeten?

Az Airbnb és számos más rövid távú bérleti platform, mint például a HomeAway és a Flip Key jelenleg a Bowen-szigeten működik.

Fizetsz mindkét irányban a Bowen-szigeti kompon?

Ha Bowenben lakik, és a Horseshoe Bay felé tartó kompon sétál, nincs szüksége jegyre, hogy kiszálljon a szigetről… de fizetnie kell, hogy visszatérjen Bowenbe . Tekintse ezt egyirányú viteldíjnak, és a visszaút ingyenes.

Hogyan jutsz el Bowen-szigetre?

A legnépszerűbb módja annak, hogy Bowenbe a BC Ferries járata a nyugat-vancouveri Horseshoe Bay-ből a szigeten található 1 Snug Cove-ig . A komp 20 percig tart, és általában óránként közlekedik (kivéve a kora délutánt). Naponta 15-16 út indul, az első komp reggel 6:05-kor indul a Horseshoe Bay-ből.

Milyen korán érdemes eljutnom a Bowen-szigeti komphoz?

Gyalog utasok: Érkezz a váróterembe legalább 10 perccel a tervezett indulás előtt . Várja meg, amíg a kompforgalom be- vagy kirakod, mielőtt átkelne az utcán.

Hogyan szállsz fel a BC kompra?

Jelentkezzen be egy jegykiadónál a gyalogos utas bejáratánál. Ezután a járműfedélzeten keresztül száll fel a kompra, ahol biztonságosan el tudja helyezni a felszerelését a vitorlázás során. Ha az indulási terminálon nincs jegykiadó vagy gyalogos utas bejárata, a legénység utasítására szálljon fel .

Tudsz úszni a Bowen-szigeten?

A Bowen-sziget összes strandja a homokkal kevert kavicsoktól a sziklákkal kevert sziklásig terjed. ... A nagy hajó- és libatevékenység miatt egyes strandokat (különösen a Snug Cove környékén) le lehet zárni úszás miatt .

Meglátogathatja a Bowen Island Jervis Bay-t?

A Booderee Nemzeti Parkban található Murray strand rövid látótávolságra található a Bowen-szigettől. Ha nem vesz észre pingvineket a Jervis Bay Wild hajóútja során, eltölthet egy napot a fehér homokos tengerparton, ahol nagy valószínűséggel tündérpingvineket fog látni úszni és játszani az óceán vizében.

Szép a Bowen-sziget?

Sokan biciklivel is eljutnak a Horseshoe Bay-be, és átviszik a biciklijüket a kompon, vagy csak bérelnek kerékpárt vagy e-bike-ot, ha a szigetre érnek. A Bowen-sziget az egyik legszebb és legkényelmesebb sziget Brit Kolumbiában .

Vannak medvék a Bowen-szigeten?

A Bowen-sziget számos vadon élő állatnak ad otthont, beleértve a patkányokat, a nyest, a mosómedvéket és az alkalmanként fekete medvéket . Akár élelmet keresnek, akár meleg helyet keresnek otthonuknak, néhány lépést megtehet annak érdekében, hogy ingatlana kevésbé legyen hívogató számukra.

Mennyi ideig tart a Bowen-sziget körül biciklizni?

Rövid válasz: Sok sok óra Nem olyan rövid válasz: a Bowen-szigeten kerékpározni pihentető, csodálatos és dombos. Azt mondták nekem, hogy minden úton haladva körülbelül 5 órába telne, ha kerékpáros vagy, és 10-20 órába telne, ha nem probiciklista, a Bowen-sziget minden útján kerékpározni.

Vannak taxik a Bowen-szigeten?

A Bowen Taxi taxit üzemeltet a Bowen-szigeten. Utazást foglalni a 604-250-8294 -es telefonszámon lehet.

Mekkora a Bowen-sziget?

Bowen Island, British Columbia, egy szigeti település Howe Soundban, a Greater Vancouver regionális körzet része, és az Islands Trust joghatósága alá tartozó sziget. [3] Körülbelül 6 km széles és 12 km hosszú sziget, a legközelebbi pontján körülbelül 3 km-re nyugatra található a szárazföldtől.

Tudsz élni Bowen-szigeten?

A Bowen-sziget nagyon-nagyon jó hely az élethez . Megvannak a politikai polaritásai és a sötét oldala, mint minden kis közösségnek. De az emberek, a szellem, a rendezvények, koncertek, közösségi összejövetelek és a szépségek sokasága kivételes hellyé teszi az életet.

Mennyibe kerül a Bowen Island komp autója?

A komp 20 percig tart, és általában óránként közlekedik (kivéve a kora délutánt). Naponta 15-16 út indul, az első komp reggel 6:05-kor indul a Horseshoe Bay-ből. A viteldíj nyáron 9,75 dollár (felnőtt gyalogos utas), máskor 7,75 dollár, kerékpár 2 dollár , autó 29,6 dollár .

Van étel a BC Ferriesen?

Az ügyfelek mostantól csomagolt élelmiszereket és korlátozott melegétel-szolgáltatásokat élvezhetnek a Vancouver-sziget, a Vancouver-i metró, a Déli-öböl-szigetek, a Sunshine Coast és az északi part közötti kiválasztott útvonalakon. Minden meleg ételt kiszerelésben szolgálnak fel, hogy a vásárlók magukkal vihetik a járműveikre, a külső fedélzetre vagy a korlátozott kávézói ülőhelyekre.

Szükséges foglalás a BC Ferries számára?

Előzetes foglalás biztosítja járművének helyét a kívánt vitorlás fedélzetén . Foglalás nélkül a járművek berakodása a terminálra érkezés sorrendjében történik a következő szabad járaton. Ez várakozási időt eredményezhet az indulási terminálon, különösen a népszerű hajózási időszakokban.

Mely napokon ingyenesek az idősek a BC Ferriesen?

A BC Seniors egyes útvonalakon ingyenesen utazhat 1 hétfőtől csütörtökig 2 az alábbi érvényes igazolványok valamelyikével:
  • BC Services Card.
  • BC jogosítvány.
  • BC azonosító kártya.
  • Születési anyakönyvi kivonat (a BC lakóhely igazolása szükséges)