Mennyi a juanita bynum nettó értéke?

Pontszám: 4,6/5 ( 11 szavazat )

Juanita Bynum nettó vagyona: Juanita Bynum amerikai színésznő, énekesnő, író és televangélista, akinek nettó vagyona 10 millió dollár . Juanita Bynum Chicagóban, Illinois államban született. A Saints' Academy Church of God in Christ, a Mississippi állambeli Lexingtonban található bentlakásos iskolában végzett.

Ki most Juanita Bynum férje?

2007. 26. – – Juanita Bynum evangélikus prédikátor és férje, Thomas Weeks III. püspök a keresztény kör szupersztárjai. Nemrég azonban az atlantai székhelyű házaspár profilja elérte a sztratoszférát, miután Bynum a nyáron családon belüli erőszakkal vádolta meg férjét.

Mennyi a Bishop Weeks nettó értéke?

Thomas Weeks Net Worth: Thomas Weeks amerikai miniszter és író, akinek nettó vagyona 3 millió dollár . Thomas Weeks Bostonban (Massachusetts állam) született 1967-ben. Szeretettel Bishop Weeks néven 2003-ban nagy nyilvánosságot kapott Juanita Bynum teleevangélistával és "prófétanővel".

Mennyit ér Kenneth Copeland?

Copeland jelentős vagyonra tett szert karrierje során, és "nagyon gazdag embernek" emlegette magát. A Beliefnet nettó vagyonát 760 millió dollárra becsülte .

Hogyan léphetek kapcsolatba Juanita Bynummal?

Juanita Bynum e-mailje
  1. @aol.com.
  2. @gmail.com.

5 gazdag amerikai lelkésznő nettó értéke

20 kapcsolódó kérdés található

Mi történt Juanita Bynum és Bishop Weeks között?

A videóban Weeks felfedi, hogy Bynum „imakendőt” küldött neki, és elismeri, hogy a házaspár augusztus 21. óta nem beszélt, amikor Bynum azzal vádolta Weeks-t, hogy állítólag megtaposta és megrúgta őt egy atlantai szálloda parkolójában, és távoltartási végzést nyújtott be ellene. a férje .

Kit házasodott össze Bishop week?

Az internetes evangélista, Thomas W. Weeks III püspök a hétvégén egy csendes szertartás keretében feleségül vette új lelki társát, Christina Glennt, egy önmagát prófétanak nevező nőt.

Ki az a Thomas Weeks püspök?

Thomas Weeks prédikátor követői, akit a gyülekezetek szeretettel „Bishop Weeks” néven ismertek, azt hitték, hogy vezetőjük a mennyben kötött házasságot . Feleségével, az országosan ismert teleevangélistával és Juanita Bynummal "prófétanővel" úgy tűnt, soha nem álltak távol egymástól.

Mi történt Thomas Weeks püspökkel?

Thomas W. Weeks püspök kedden bűnösnek vallotta magát az elidegenedett felesége, Juanita Bynum nemzeti evangélista elleni nyári támadásban elkövetett súlyos testi sértésben. Weeks azonnal három év próbaidőre, 200 óra nem egyházi jellegű közmunkára ítélték, és elrendelték, hogy vegyen részt haragkezelési tanácsadáson.

Juanita Bynum vegán?

Jelenleg nem vegán , és mivel szerződéses megállapodást kötött egészséggel és wellness-könyvének kiadójával, amely még idén megjelenik, csak ennyit mondott: „Csak nagyon-nagyon tudatában vagyok annak, hogy mit viszek a testembe, és hogyan. ennek nagy részét bevittem a testembe.”

A felgyújtott garázs igazi üzlet?

Amit elfelejtettél írni, az az, hogy a felgyújtott garázs nem igazi üzlet . Ez csak egy valóságshow. Richard Rawlings a 2018. májusi magazin vállalkozójában alapvetően megerősítette ezt egy interjúban.

Hol ment férjhez Juanita Bynum?

Bynum és Weeks 2002-ben házasodtak össze egy bonyolult szertartás keretében. Együtt építették fel Duluthban a Global Destiny Church-ot , mielőtt kapcsolatuk tönkrement. Aug.

Hol van Todd White?

Todd White amerikai lelkész és evangélista. A texasi Watauga-ban található Lifestyle Christianity Church vezető lelkésze. White a jóléti evangélium prédikátoraként és a Hit Szava mozgalomhoz kapcsolódó hitgyógyítóként ismert.

Mi a neve a Juanita Bynum templomnak?

Weeks továbbra is birtokolja nemzetközi szolgálatát és a Global Destiny Ministriest , az egyházat, amelyet a házaspár alapított Duluthban, Ga.

Ki halt meg a Gas Monkey Garage-ban?

Meghalt a Gas Monkey szereplőgárdája A népszerű texasi tuningbolt, a Dallas Performance, LLC alapítója, Taylor Sims 2019. július 7-én életét vesztette, miután elvesztette uralmát Gallardoja felett, és összeomlott. Nagy barátja volt a Gas Monkey Garage-nak. Sims feleséget és három gyermeket hagyott hátra.

A nem megfelelő garázs hamisítvány?

A Misfit Garage nem igazi üzlet , és a fényes burkolatok alatt többnyire csak egy tévéműsor. Sokan értékelték az interneten, hogy soha nem látták nyitva az üzletet, és mindig zárva van. A kapu mellett egy nagy tábla lóg, hogy ez egy zárt készlet.