Mennyibe kerül a rexburgi zuhatag?

Pontszám: 4,2/5 ( 12 szavazat )

Az árképzés a következő. A legtöbb ember számára körülbelül 5,50 USD/fő , plusz további 1,50 USD a „Slide Pass”, amely hozzáférést biztosít a két vízicsúszdához. (Az árváltozás jogát fenntartjuk.)

Bevihetsz ételt a Rexburg Rapidsba?

Saját ételt hozhatsz be.

Melyik napon nyit a Rexburg Rapids?

A napok felforrósodásával nincs is jobb módja annak, hogy szórakozzon és hűvös legyen, mint a Rexburg Rapids-ben tölteni a délutánt, amely június 10-én, szombaton nyílik meg.

Honnan származik a Rexburg víz?

Az 1883-ban alapított Rexburg Városi Vízügyi Osztály a közvetlenül a rendszerbe szivattyúzott talajvízből gyűjti össze a táplálékot kulináris felhasználásra. A vizet hat kútból biztosítják, amelyek városszerte találhatók.

Biztonságos a Rexburg csapvíz?

Rexburg városa megfelel a törvényileg előírt szövetségi szabványoknak: 2016 áprilisától 2019 márciusáig Rexburg városa megfelelt az egészségügyi alapú ivóvízre vonatkozó szabványoknak.

Rexburg Rapids Web szélessáv

19 kapcsolódó kérdés található

Biztonságos inni a Rexburg csapvíz?

Az EPA biztosítja, hogy a csapvíz biztonságosan iható legyen , és olyan előírásokat ír elő, amelyek korlátozzák a természetes és az ember által előállított szennyeződéseket. Vizünket mind az idahoi, mind az EPA előírásai szerint kezeljük. Az államközi palackozott vizet az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatala szabályozza. Az Ön ivóvize talajvízből származik.