Hány okosság van az üvegben?

Pontszám: 4,4/5 ( 21 szavazat )

A Smartie-k valódi száma a befőttesüvegben 193 volt.

Hogyan találja ki, mennyi van egy üvegben?

„Először becsülje meg az üveg méretét” – utasítja Brujic. "Ezután nézd meg, hogy az összes cukorka egyforma-e. Ha igen, vegye ki ennek a térfogatnak a 64 százalékát, és ossza el a cukorka méretével, hogy megkapja a teljes számot, amely véletlenszerűen beleférne.

Hány édesség fér el egy üvegben?

Egy 6 édességgel az alap szélességében és hosszában, valamint 15 édesség mélységében 6x6x15=540-et kell kiszámolnia. Ezután az édességek közötti hézag figyelembevétele érdekében csökkentse ezt az összeget harminc százalékkal 0,70×540-rel, így 378 édességre ad választ az üvegben.

Hány M&M van egy 32 oz-es üvegben?

Válasz: Többféle befőttesüveg létezik. A legelterjedtebbek azonban a literes és a pint méretűek. A cikkben szereplő képlet alapján egy befőttesüvegbe elférő M&M mennyisége a következő: Egy liter méretű befőttesüveg 32 uncia méretű, és várhatóan körülbelül 1019 M&M fér bele.

Hány teke van egy befőttesüvegben?

Hány teke fér el egy Mason üvegben? 735 = kb. 470 teke / Pint. Ez nem igazán 100%-ig megtelt, ezért 450-et mondanék, bár ha ez a „legközelebbi, anélkül, hogy átmegy”, akkor a biztonság kedvéért 425-öt mondanék. Ha literes üvegről van szó, duplázza meg a becsült értéket.

Hány golyó van az üvegben?

20 kapcsolódó kérdés található

Hogyan számíthatom ki az üvegben lévő cukorka kukorica számát?

Mérje meg a henger alapját és a henger magasságát. A sugár meghatározásához osszuk el a henger alapját kettővel. Ezután emelje négyzetre a sugarat, és szorozza meg az eredményt a magassággal és a pi-vel, amely becslések szerint 3,14, vagyis törtként 22/7. Ossza el az edény térfogatát a cukorka kukorica átlagos térfogatával .

Hány M&M van egy 1 kg-os zsákban?

Körülbelül 500 darab van fontonként.

Hány zselés bab van egy 64 oz-os üvegben?

Hány zselés bab van egy Kirkland 64 oz-os tégelyben? A 128 oz-os Gallon Jar golyó külső mérete 10,5 magasságú és 5,7 átmérőjű – amiben körülbelül 2792 zselés bab fér el. Hasonlóképpen, hány zselé van egy 4 kilós üvegben?

Hogyan számítja ki az M&M-ek számát egy üvegben?

Elmentél már karneválra, és játszottál azzal a játékkal, hogy megpróbálod kitalálni az M&M-ek mennyiségét az üvegben? Az NPR munkatársa, Ira Flatow megosztja titkos képletét, hogyan lehet hazamenni egy cukorkával teli üveggel: becsülje meg az üveg térfogatát köbcentiméterben, és szorozza meg -vel. 68 .

Hány csók fér bele egy befőttesüvegbe?

Az üvegbe 55 Hershey puszi és Hershey ölelés fér el. Nem volt elérhető Valentin-szín, ezért inkább a különböző ízű csókokat választottam. Vannak Air Delights, étcsokoládé, tejcsokoládé, karamell, cseresznye, valamint süti és tejszínes csók. Plusz egy jó maroknyi Hershey ölelés.

Hány cukorka szív fér el egy 16 oz-os üvegben?

A legédesebb módja annak, hogy kimondja: „Szeretlek”. A zacskó 16 uncia Brach's Large Conversation Hearts cukorkát tartalmaz... ez körülbelül 140 darab .

Hány kukorica cukorka van egy 32 oz-os üvegben?

Van egy 32 oz-os befőttesüvegünk, tele cukorkazsinórral. A Yahoo és a Google azt állítja, hogy átlagosan 384 darab van benne, és 20-cal kell csökkenteni a holttér becsléséhez.

Hogyan nyerhetsz cukorkát tippelve egy üvegben?

Gömb alakú cukorkák esetén ossza el az egy cukorka méretére vonatkozó becslést az üveg térfogatának 64 százalékára. Lapos, gömb alakú cukorkák esetén osszuk el egy cukorka átlagos méretét a térfogat 66,5 százalékára . Megvan a válasz; most lepd meg barátaidat tippeddel!

Hány zselébab van egy 32 oz-os üvegben?

Tájékoztatásul íme néhány gyakori tégelyméret: A 16 oz Pint Mason Jar külső méretei: 5,2 magasság és 3,2 átmérő – ami körülbelül 390 zselés bab befogadására képes. A 32 oz-os Quart Mason Jar külső méretei: 6,9 magasságú és 3,9 átmérőjűek – ez körülbelül 804 zselés bab fér el.

Hány zselé van egy 1 literes üvegben?

Tegyük fel, hogy körülbelül 400 zselés bab fér el az edényben.

Hány zselés bab van egy 2 kilós zacskóban?

Körülbelül 400 darab van fontonként. A zacskó 2 kiló Jelly Belly 49 Flavours Jelly Beans édességet tartalmaz.

Hány zselés bab van egy 40 oz-os üvegben?

A tartály hátulja szerint 1 adag 37 darab, és körülbelül 28 adag van egy 40 oz-os tartályban.

Hány zselés bab van egy 16 oz-os zacskóban?

16 oz-os újrazárható zacskó. Körülbelül 400 bab fontonként . Súlyra, nem térfogatra eladó.

Mi a legnagyobb M&M táska?

M&M'S tejcsokoládé cukorka party méretű 42 uncia táska .

Hány M&M van egy 10 kilós zsákban?

A 10 font (4535,9 g) ömlesztett, visszazárható csomagolás 106 adag 1,5 uncia (42,5 g) M&M'S cukorkát tartalmaz.

Hány M&M van egy normál táskában?

Egy tipikus 1,69 unciás zacskó sima M&M's körülbelül 56 cukorkát tartalmaz. Vannak, akik a következő nagyobb zacskót pi bagnak hívják, mert 3,14 uncia cukorka fér benne. A legközelebbi M&M-hez hány cukorka legyen a pi zacskóban?

Milyen színű teke van a leggyakrabban egy vidám méretű táskában?

A Reddit üzenőfala szerint a sárga a legelterjedtebb Skittle-szín, de amint az Unilad rámutat, jó oka lehet ennek az "egyenlőtlenségnek". Az illinois-i Yorkville-i Wrigley gyárból készült videó, ahol a Skittle-ket készítik, azt mutatja, hogy az édességeket színük szerint különálló tartályokba rendezik.

Hány teke van egy 4,0 oz-os zacskóban?

Skittles Original Candy, 4 uncia ( 24 Share Size Pack) Harapás méretű, színes, rágós cukorka. Kóstolja meg a szivárványt – Az eredeti, merész gyümölcsízek közé tartozik a narancs, citrom, zöldalma, szőlő és eper.

Hány teket tudsz enni?

Ezenkívül akár három azonos ízű Skittle is fogyasztható egyszerre, de soha nem több, mint három, és azt javaslom, hogy ezt a felesleget kettőre korlátozzuk. A citromot és a narancsot soha nem szabad eperrel vagy szőlővel párosítani.