Hány filmben játszott Dhanush?

Pontszám: 4,2/5 ( 50 szavazat )

Venkatesh Prabhu Kasthuri Raja, szakmai nevén Dhanush, indiai színész, producer, rendező, író, szövegíró, táncos és playback-énekes, aki túlnyomórészt tamil moziban dolgozik.

Dhanush hány filmben játszott hősként?

Karrierje során 44 filmben szerepelt, Dhanush díjai között szerepel 13 SIIMA-díj, kilenc Vijay-díj, hét Filmfare Awards South, öt Vikatan-díj, öt Edison-díj, négy Nemzeti Filmdíj (kettő színészként és kettő producerként), valamint egy Filmfare-díj. Díj.

Mi a Dhanush valódi neve?

1. Miután 16 évesen belépett a dél-indiai filmiparba, a színész úgy döntött, hogy valódi nevét Venkatesh Prabhu Kasthuri Raja Dhanush-ra változtatja. Ennek oka az volt, hogy új identitást akart teremteni magának. Megosztotta a nevét Ilaya Thilagam Prabhu tamil és Prabhu Deva színésszel.

Dhanush jó színész?

Dhanush sok kalapot visel, és zsonglőrködik a filmszínész, a producer, a szövegíró és a playback-énekes szerepeivel. Bár csak a tamil moziban aratott nagy sikert, Dhanush nagyszerű színészi képességei révén éreztette jelenlétét Bollywoodban. ... Egy család tagja, amely mélyen a filmekben gyökerezik.

Danush iszik?

Így amikor megkérdezték tőle, hogy ki a whisky és a víz a valóságban, azt mondta: „Nem iszom, tehát a Dhanush egyben whisky is, mint víz.”

Dhanush filmek listája

23 kapcsolódó kérdés található

Mennyi Dhanush fizetése filmenként?

Dhanush 7-8 millió Rs-t kap filmenként . A tehetséges Dhanush-t elképesztő színészi alakításáért és varázslatalkotásáért is elismerik.

Mennyi a Vijay thalapathy fizetése?

Mióta megjelent a hír Vijay 120 milliós fizetési csomagjáról, lelkes rajongói megosztják a közösségi médiában, nagyobb súlyt és várakozást kölcsönözve neki.

A Dhanush Naidu kaszt?

„A színész oldala által kiállított bizonyítványban szerepel, hogy Dhanush a tervezett kasztközösséghez tartozik. A rendező Kasthuri Raja és felesége, Vijayalakshmi a Theni kerületben található Bodi talukból származnak, akik az elmaradott osztályközösséghez tartoznak.

A danush gazdag?

A Dhanush nettó vagyonát körülbelül 20 millió dollárra becsülik , ami nagyjából Rs-nak felel meg. 145 korona.

Vetrimaran Dhanush testvér?

A fiainak tekintett minket, és azóta is testvérek vagyunk ." Míg Asuranról beszélt, Dhanush hozzátette: "Azt a szerepet játszottam, aki idősebb nálam. Egy rendezőnek meg kell bíznia ahhoz, hogy színészt válasszon egy ilyen szerepre, és ezért tartozom neki.

Ki az Ilaya Superstar?

Dhanush -t, Rajinikanth szupersztár vejét előszeretettel hívják Ilaya Szupersztárnak, és a rajongók a mozi örökösének tartják.

Ki a leggazdagabb tamil színésznő?

Nayanthara a kollywoodi iparág egyik legjobban fizetett színésznője. Nettó vagyona körülbelül 10 millió dollár, ami körülbelül 71 millió forint. Van egy Audi Q7-je, ami körülbelül Rs.

Ki a leggazdagabb filmsztár?

Shah Rukh Khan (600 millió dollár) A Bollywood királyaként emlegetett Shah Rukh Khan minden idők egyik legsikeresebb filmsztárja – és az egyik leggazdagabb.

Mennyi Vijay fizetése?

A jelentések szerint a Thalapathy Vijay becsült nettó vagyona 56 millió dollár, ami nagyjából 410 ₹-t jelent. Vijay éves bevétele becslések szerint 100–120 ₹ 2019 óta a tamil filmekben és reklámokban való szereplésből. A színésznek több márkajelzése is van, amelyek becslések szerint évi 10 ₹-t keresnek.

Mennyit kér Sonu Sood filmenként?

Sonu Sood filmenkénti díja 3-4 korona rúpia . A színészi alakításokon kívül Sonu producer is, és van egy produkciós háza apja „Shakti Sagar produkciók” nevével, amiért rengeteg pénzt keres.

Ki a legjobban fizetett dél-indiai színésznő?

A legjobban fizetett dél-indiai színésznők
  • A legjobban fizetett dél-indiai színésznők. Ananya Jain. ...
  • Anushka Shetty. Anushka Shetty, aki a "Bahubali" című film után rendkívül népszerűvé vált, 4-5 koronát kér egy filmért. ...
  • Nayanthara. ...
  • Samantha Akkineni. ...
  • Taapsee Pannu. ...
  • Rakul Preet Singh. ...
  • Kajal Aggarwal. ...
  • Shruti Hassan.

Mennyit kér Mahesh Babu egy filmért?

MAHESH BABU ( Rs 22-25 crore ) Mahesh Babu egy pánindiai vonzerővel rendelkező színész, aki a fent említett figurát bízza meg egy filmért.

A thalapathia Vijay alkoholt fog inni?

Vijay iszik alkoholt vagy dohányzik? Nem. Vijay nem dohányzik és nem iszik .

Sivaji Ganesan iszik alkoholt?

Míg Sivaji Ganesan gyengén teljesítő tüdőben és vesében halt meg – szerette a Scotch -ját State Express 555-ös autójával együtt –, Rajnikanth egy amerikai veseátültetés után megreformált, felhagyott az italokkal és a dohányzással. ... Még Baaba Rajnikanth filmjében is azt mondja, hogy bár le tudott szokni az ivásról, a dohányzásról soha nem tudott lemondani.

Simbu iszik alkoholt?

Silambarasan TR színész elárulta, hogy leszokott az alkoholról, és már egy éve józan . A színész ezt egy Spaces interakció során osztotta meg, hogy népszerűsítse a Venkat Prabhu által rendezett Maanaadu című filmjét. Beszívják az alkoholt, és távol tartják a koronát.”