Hány helyen található az ac Odyssey?

Pontszám: 5/5 ( 56 szavazat )

Az Assassin's Creed Odyssey 95 nézőponttal rendelkezik (gyors utazási pont).

Az AC Odyssey minden szigetére jár?

Ezt a fő sztori küldetések során kapod meg, a játék első két órájában (ha a játék történetének befejezésére koncentrálsz). Miután megszerezte a hajót, szinte minden helyet elérhet a térképen. Egyetlen hely sincs lezárva, így szabadon utazhat a teljes térképen.

Mely városok találhatók az Assassin's Creed Odyssey területén?

Városok Görögországban
  • Spárta.
  • Rodosz.
  • Argos.
  • Théba, Görögország.

Melyik az AC Odyssey legnagyobb városa?

Athén egyben az Assassin's Creed legnagyobb városa is, és a pontos ábrázolás bármelyik történelmet büszkévé tenné. A város él és nyüzsgő, számos NPC végzi napi feladatait.

Melyik az Assassin's Creed legnagyobb városa?

Testvériség: Róma a legnagyobb város, amelyet valaha egy Assassin's Creed játékhoz hoztak létre, mondja Ubi. Az Assassin's Creed 2 producere, Vincent Pontbriand elmondta, hogy a játékban szereplő város, Róma a legnagyobb és legváltozatosabb, amit valaha a franchise számára hoztak létre.

Az AC szépsége: Odyssey legjobb helyszínei

24 kapcsolódó kérdés található

Hogyan fedd fel Sokost?

Sokos – Sokos megtalálásához el kell kezdened a hódító csatát Meloson . A csata során beszáll a harcba. Nem kell befejezned a csatát ahhoz, hogy megszerezd legendás tárgyát, és töröld a listáról. Csak pusztítsd el a hajóját, és már indulhatsz is a naplementébe.

Hogyan jutok ki a Sokosból?

Sokos. Le kell szedned Asteriont, mielőtt továbblépsz Sokoshoz, mert ha megvered, egy levél fog kiesni, ami arra utal, hogyan lehet Sokost kihúzni. Ahhoz, hogy kicsald ezt a kultikust, először legyengítened kell Melost, és részt kell venned a hódító csatában.

Drakios kultikus?

Életrajz. Drakios kereskedő volt, aki a Kozmosz-kultusz által összegyűjtött szívességekkel tartozott.

Ki a legkeményebb kultikus?

1 Ghost Of Kosmos Messze a legnehezebben megtalálható kultikus a Ghost Of Kosmos. A Szellem az egész kultusz vezetője, és minden bölcs válaszol erre az egyénre.

Kassandrának van fia?

Elpidios (i.e. 422 körül született) a spártai Mistiosz Kasszandra és partnere, Natakas fia volt. Szülői származása következtében Elpidios spártai és perzsa felmenőkkel rendelkezett.

Hogyan tartod életben Kyrát és Thaletast?

Ha azonban Thaletast szereti, csak őt kötheti össze, és Kyra még életben marad . Ennek módja az, hogy Thaletas oldalára áll, és először hajtja végre az ÖSSZES személyes küldetését.

Kiért harcolok az Obszidián-szigeteken?

Az Obszidián-szigetek kultikusát Sokosnak hívják, és a játékosok először Asterion megölése után értesülnek róla. Annak érdekében, hogy felkutassák őt, a játékosoknak el kell távolítaniuk a sziget vezetőjét, és meg kell kezdeniük a hódító csatát. Az ezt követő tengeri összecsapás során Sokos jelenik meg, és a játékos megküzdhet vele.

Ki a Kozmosz szelleme?

A Ghost of Kosmos Aspasia , és a játékosok interakcióba léphetnek vele, miután levadászták az összeset, ahol vagy választhatnak, hogy megölik és véget vetnek a kultusz uralmának, vagy csatlakoznak hozzá és megreformálják a kultuszát.

Melyik király a kultikus?

Pausanias a kultikus. A nap végén nem számít a küldetés sikere szempontjából, hogy van-e bizonyíték vagy sem – Pausanias kultikusként fog kiderülni. A különbség az, hogy hol találják meg, hogy meggyilkolták. Ha száműzik, az úton lesz.

Hol van a rettegett machaon?

Machaon the Feared Cultist Helyszín az Assassin's Creed Odyssey-ben. Megtalálható a patrai hajógyárban, Achaiában . Machaon, a rettegett nyom a Shipwreck Cove-ban van, Achaia államban.

Hol van a mesterkultusz?

Az Attika Cultist a Kozmosz Szeme ágából, a Mester néven, az Ezüst-hegység régiójában , Attika déli részén rejtőzködik. Ez a régió a Phaleron Sandy Bay és a Cape Sounion között. Magának a hegynek a déli részén lesz, egy kis táborban, a Lavrio ezüstbánya közelében.

Mit jelent a kultikus nyom a közelben?

Amikor egy nyom közelében van, a játék egy üzenetet ad a képernyőn, amely így szól: „Kultikus nyom van a közelben”. Ha meglátja, az azt jelenti , hogy a közeli területen kell keresnie a kultikus nyomokat . A kultikus nyomokat általában kincsesládákban találják meg, vagy holttestekről zsákmányolhatók.

Hogyan érheti el a mellékes küldetést egy élet értékű?

Egy életet ér. Ez a küldetés kezdődik: Miután befejezted az előző küldetéseket, és beszéltél a déli rabszolgával . Leírás: Beszélj a rabszolgával az életéről, majd menj el a gazdájához. Felfedi magát, hogy Kozmosz-kultista – azt fogja mondani, hogy ha meghal, rabszolgája soha nem lesz szabad.

Hol van a mester az AC Odyssey-ben?

Miután megkapta az információkat a kultikus búvóhelyről, megtalálhatja a Megaris-i Nisaia kikötőjében. Öld meg és erősítsd meg a gyilkosságot, hogy megjelöld őt. A Mester egy oldalsó küldetésláncból származik, amelyet Sokratestől kapsz . Először azonban tisztáznia kell Athén fő történetét.

Hogyan gyengíti az Obszidián-szigeteket?

8 Az Obszidián-szigetek gyengítése Ez magában foglalja az uralkodó frakció katonáinak megölését , háborús készletek elégetését, nemzetládák kifosztását és a nemzet vezetőjének meggyilkolását a hódító csata feloldása érdekében. Ez eltart egy ideig, de segít a játékosoknak egy szintre lépni, ami sokkal könnyebbé teszi a következő csatát.

Hol van a mytiléniai cápa?

A mytiléniai cápát Samos szigetétől délre találják, és az ajánlott szint a harchoz 30.

Hol vannak Attikán az ezüstbányák?

A Laurion (vagy Lavrion) bányái ősi bányák, amelyek Attika déli részén találhatók, a Thoricus és a Sounion -fok között, körülbelül 50 kilométerre délre Athén központjától, Görögországban.

Elmondjam Kyrának, hogy megöltem Thaletast?

Megmondhatod neki az igazat, ha azt mondod, hogy Thaletas meghalt . Kyra mérges lesz rád. A második lehetőség lehetővé teszi, hogy hazudj neki – ezzel barátként elválsz.

Igaza van Kyrának vagy Thaletasnak?

A küldetés során valamikor Kyra vagy Thaletas oldalára kell állnia. Ha itt Kyrát választod, először az ő küldetésláncát oldod fel. Egyesek szerint később még akkor is megkapja, ha Thaletast választja, de ha biztosra akar menni, jobb őt választani.