Hogyan kell langhorne pa-nak élnie?

Pontszám: 4,5/5 ( 53 szavazat )

Langhorne Bucks megyében található, és az egyik legjobb hely Pennsylvaniában. A Langhorne-i élet sűrű külvárosi hangulatot kínál a lakosoknak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. Sok fiatal szakember és nyugdíjas él Langhorne-ban, és a lakosok általában konzervatívak.

Mennyire biztonságos Langhorne Pennsylvania?

A bûnözési ráta mind az erõszakos, mind a vagyon elleni bûnözés esetében 1000 lakosra vetítve 5 , így Langhorne bûnözési rátája az egyik legalacsonyabb arány Amerikában a különbözõ méretű közösségek között (Amerika közösségeinek kevesebb mint 84%-a). Egy a 198-ban az esély arra, hogy valaki bűncselekmény áldozatává váljon Langhorne-ban.

Hol éljek Bucks megyében?

 • Woodside. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Newtown Grant. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Buckingham Township. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Doylestown község. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Warrington település. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Chalfont. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Új-Britannia. Philadelphia külvárosa, PA. ...
 • Churchville.

Bucks County jó hely lakni?

Bucks megye biztonságos és békés . Több lehetőségünk is van ott, beleértve az állami iskolákat, munkahelyeket stb. Bucks megye nagyrészt megfelelő terület. Főleg külvárosi területként Bucks megye bőséges oxigént hagy lakóinak a lélegzéshez.

Morrisville PA jó hely lakni?

Morrisville remek hely a tartózkodásra . Alapvetően csendes és nagyon tiszta. A bevásárlónegyed egyedülálló abban, hogy megközelíthető. Az iskolák kivételesek, valamint a Morrisville-ben található üzleti egységek.

Langhorne, PA | Élő munka és játék

45 kapcsolódó kérdés található

Mekkora a bűnözés aránya Yardley PA-ban?

Az erőszakos bűncselekmények aránya Yardleyben 2,84/1000 lakos egy átlagos év során . A Yardley-ben élők általában a város nyugati részét tartják a legbiztonságosabbnak az ilyen típusú bűncselekmények számára.

Biztonságos a Levittown PA?

Levittown teljes bûnözési rátája 15/1000 lakos, így a bûnözési ráta itt az átlaghoz közelít Amerika minden méretû városában. Az FBI bûnügyi adataink elemzése szerint az esélye, hogy bûn áldozatává váljon Levittownban, 1 a 67-hez .

Melyik Pennsylvania leggazdagabb városa?

A Newsweek által nemrégiben közzétett lista szerint a szomszédos Bucks megyében lévő Woodside a háztartások átlagjövedelme 209,2 százalékkal haladja meg a Pennsylvania leggazdagabb városa címet.

Szép hely a Yardley PA?

Yardley egy nagyon szép környék, sok barátságos szomszéddal, és egy szép hely az élethez . Ezen a területen nagyon jók az iskolák. Yardley biztonságos terület a gyerekek neveléséhez, jó iskolarendszerrel.

Biztonságban van a Buckingham Pa?

Egy online webhely, amely az otthonok és közösségek biztonsági megoldásait rangsorolja, Buckingham Townshipet az Egyesült Államok egyik legbiztonságosabb helyévé tette. BUCKS COUNTY, Pa.

Drága a Bucks County PA-ban élni?

A Gazdaságpolitikai Intézet szerint Bucks megye az egyik legdrágább hely Pennsylvaniában. A szervezet nemrégiben kiadta 2018-as családi költségvetési kalkulátorát, amely megbecsüli, hogy mennyibe kerül Amerika 3142 megyéjében és 611 metróövezetében élni.

Biztonságos a New Hope PA?

Az esélye annak, hogy erőszakos vagy tulajdon elleni bűncselekmény áldozatává váljon New Hope-ban 1:60. Az FBI bűnügyi adatai alapján New Hope nem tartozik a legbiztonságosabb közösségek közé Amerikában . Pennsylvaniához viszonyítva New Hope bûnözési rátája meghaladja az állam bármilyen méretű városának 78%-át.

Doylestown PA gazdag?

A HomeSnacks Doylestownt PA 7. leggazdagabb városának minősítette. Ez volt az egyetlen Bucks megyei város, amely bekerült a Top 10-be. A (Pittsburgh közelében található) Jefferson Hills (PA) a PA leggazdagabb városa volt. A HomeSnacks szerint Doylestownban a lakások átlagos értéke 401 000 dollár, a medián jövedelem pedig 76 042 dollár.

Mekkora a bűnözési ráta Langhorne Pennsylvaniában?

A bűnözés aránya Langhorne-ban 13,88/1000 lakos egy átlagos év során . A Langhorne-ban élők általában a város délnyugati részét tartják a legbiztonságosabbnak.

Langhorne kedves?

Langhorne egy csendes hely, sok munkalehetőséggel, jó iskolákkal, és nagyon közel van Philadelphia városához. Szép méretű város , mindenből egy kicsivel!

Mennyire biztonságos a Warrington PA?

Warrington, PA bűnözés elemzése A NeighborhoodScout FBI bűnügyi statisztikáinak elemzése szerint Warrington biztonságosabb, mint az Egyesült Államokban található városok 66%-a, minden népességgel . Pennsylvaniában csak a közösségek 47%-ában alacsonyabb a bűnözési ráta, mint Warringtonban.

A Yardley Pa jó hely a nyugdíjba?

Yardley Bucks megyében található, és az egyik legjobb hely Pennsylvaniában . A Yardley-ben élő lakosok sűrű külvárosi hangulatot kínálnak, és a legtöbb lakos birtokolja az otthonát. ... Sok fiatal szakember él Yardleyben, és a lakosok hajlamosak konzervatívra hajlani. Yardley állami iskoláit magasra értékelik.

Biztonságos a Woodside PA?

Kiváló. Ezen a területen gyakorlatilag nincs bűnözés .

Hol ne lakjak PA-ban?

A 20 legrosszabb lakhely Pennsylvaniában
 • Midland, PA A Road Snacks kisvárosokról szóló jelentése szerint Midland egy kis lélekszámú város, mindössze 3003 lakos. ...
 • Westfield, PA. ...
 • Philadelphia, PA. ...
 • Pottstown, PA. ...
 • Darby, PA. ...
 • Uniontown, PA. ...
 • Chester, PA. ...
 • Johnstown, PA.

Hol élnek milliomosok Pennsylvaniában?

Pennsylvania leggazdagabb helyei közül sok Pittsburgh külvárosa , amely Allegheny megyében található, és Harrisburg külvárosa, amely Cumberland és Dauphin megyét foglalja magában.

Mennyi a középosztály jövedelme Pennsylvaniában?

Pennsylvaniában a háztartásoknak legalább évi 25 757 dollárt kell keresniük ahhoz, hogy középosztálybelinek minősüljenek, a felső kereseti határ 121 862 dollár egy új, 24 órás Wall St. elemzés szerint. A 24/7 Wall St. jelentése szerint Pennsylvaniában a háztartások jövedelmének teljes részesedése a középosztálybeli keresők által ellenőrzött 45,8 százalék.

Szép hely a Levittown PA?

Levittown nagyszerű hely az élethez . Biztonságos, változatos, sokféle munkalehetőség kínálkozik. A kikapcsolódáshoz azonban nincs sok tennivaló.

Miről híres Levittown PA?

A pennsylvaniai Levittown volt a második "Levittown", amelyet William J. Levitt épített, akit gyakran a modern amerikai külváros megteremtőjeként emlegetnek . Az építkezés felgyorsítása érdekében a Levitt & Sons tökéletesített egy 26 lépésből álló ésszerűsített építési módszert, amely lényegében egy futószalagos házépítés volt.

Mennyibe került lakást venni Levittownban?

Csak a második világháborús veteránok és családjaik számára elérhető – és csak a fehér veteránok –, az első Levittown ház 6990 dollárba került, szinte pénz nélkül. Levitt 17 447 házat épített a következő négy évben. Levitt építői átlagosan 12 házat készítettek el naponta, és a traktusház itt maradt.