Hogyan használod a kormányozhatatlan szót egy mondatban?

Pontszám: 4,2/5 ( 2 szavazat )

1 . Az ország gyakorlatilag kormányozhatatlanná vált. 2. Eltöltötte uralhatatlan düh.

Mit jelent az, ha valaki kormányozhatatlan?

: nem irányítható, irányítható vagy visszatartható .

Kormányozhatatlan szó?

lehetetlen kormányozni, uralkodni vagy visszatartani; ellenőrizhetetlen.

Hogyan használod a gyalog szót?

Zálogmondat példa
  1. Olyan régóta szerette őt, amíg rájött, hogy még ő is egy gyalog a játékaiban. ...
  2. A gyalogot egyszerre csak egy mezővel lehet előre mozgatni. ...
  3. A dallistán a Boots of Spanish Leather, a Girl of the North Country, a Only a Pawn in Their Game és további kilenc szerepel.

Az Unpawn egy szó?

Mivel nem került zálogba .

kormányozhatatlan - 9 jelző a kormányozhatatlan szó szinonimája (mondatpéldák)

25 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent az, hogy nem beszélek a gyalogokkal?

A gyalogok megjegyzése Irving reakciójára utalt, amikor az NBA 25 000 dolláros pénzbírságot szabott ki rá a médiapolitikája megszegése miatt, amikor az Instagramon ezt mondta: „Imádkozom , hogy fordítsuk a „bírságpénzt” a rászoruló marginalizált közösségek javára , különösen annak láttán, hogy hol tart jelenleg a világunk. … nem beszélek Pawns-szal.

Mit jelent az, ha valakit gyalognak nevezünk?

Ha azt mondod, hogy valaki gyalogként használ téged, akkor arra gondolsz, hogy a saját előnyükre használ fel . Úgy tűnik, hogy az elnök politikai gyalogként használja. Szinonimák: eszköz, eszköz [informális], játék, lény Továbbiak a gyalog szinonimája.

Mi a gyalog ellentéte?

A gyalog Antonímák közelében. vásárolni (vissza), beváltani, nyerni (vissza)

Mit jelent angolul, hogy dacos?

Angol nyelvtanulók A dacos definíciója: nem hajlandó engedelmeskedni valaminek vagy valakinek : tele daccal. Tekintse meg a defiant teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. dacos. melléknév. dacos | \ di-ˈfī-ənt \

Mi az a kormányozhatatlan gyerek?

Az otthonról való menekülés vagy a „irányíthatatlan” (vagy a szülők befolyásán kívül eső) magatartás vezethet. a fiatalok bekapcsolódjanak a fiatalkorúak igazságszolgáltatásába . rendszer ; bizonyos esetekben a fiatalokat akár be is lehet helyezni. biztonságos bezártság ezekre a viselkedésekre.i.

Mit jelent a tractable ?

1: könnyen vezethető, tanítható vagy irányítható: engedelmes , kezelhető ló. 2: könnyen kezelhető, kezelhető vagy megmunkálható: képlékeny.

Lehetnek-e zűrzavarosak az emberek?

A zavargásokról szóló hírekben hallani lehet a viharos jelzőt, mert ez az egyik legjobb szó egy zűrzavarban vagy rendetlenségben élő embercsoport leírására, de bármit jelenthet nyugtalan állapotban .

Mit jelent engedetlen?

Angol nyelvtanulók Az engedetlen definíciója: nem azt teszi, amit valaki vagy valami, aki felhatalmazással rendelkezik, meg kell tennie : a szabályok, törvények stb. betartásának megtagadása vagy elmulasztása. Lásd az engedetlenek teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában.

Mit jelent az artikulálatlan?

(2/1. bejegyzés) 1 : képtelen gondolatait vagy érzéseit koherens, világos vagy hatékony kifejezésre juttatni . 2a(1) : beszédképtelen, különösen érzelmi stressz esetén: néma. (2) : beszéddel nem kifejezhető artikulálatlan félelem.

Hogy hívják a dacos embert?

alázatos , fertőző, tűzálló, ellenszegülő, lázadó, pimasz; merész.

Hogyan jellemez egy dacos embert?

Valaki, aki dacos, merész , még a vereséggel szemben is. A dacos ember általában egy erős ellenséggel harcol. A diktátorok által ellenőrzött országokban tiltakozó emberek dacosak.

Hogy hívják a 16 figurát a sakkban?

Hat különböző típusú sakkfigura létezik. Mindkét oldal 16 darabbal kezdődik: nyolc gyalog , két püspök, két lovag, két bástya, egy királynő és egy király. Találkozzunk velük!

Miért hívják a sakkfigurát gyalognak?

Bár a legtöbb más sakkfigura nevének eredete nyilvánvaló, a gyalog etimológiája meglehetősen homályos. Az ófrancia paon szóból származik, amely a középkori latin "láb katona" kifejezésből származik, és rokon a peon szóval.

Mit jelent a SPWN?

Az SPWN egy szórakoztató tér a virtuális 3D térben. Az „SPWN” név a játékokban stb. használt „SPAWN” kifejezésből származik, és az előfordulási pontot jelenti, például „megszületett” vagy „ kijövetel ”.

Mit jelent egy tárgy zálogba adása?

A zálogházak fedezetalapú kölcsönöket kínálnak – vagyis a kölcsönt valamilyen értékkel fedezik . Bevesz valamit, ami a tulajdonában van, és ha a zálogos érdekli, kölcsönt ajánl fel. A zálogügynök ezután megőrzi az árut, amíg vissza nem fizeti a kölcsönt.

Mit jelent gyalognak lenni az életben?

Azt a személyt, akiről azt mondják, hogy gyalog , feláldozható módon manipulálják . Ez egy negatív konnotáció, amely tipikusan olyan valakire irányul, aki vakon követi, és egy másik kifejezéssel élve: „beesik” ennek a személynek a saját érdekeivel szemben.

Kyrie-t vizsgálják?

Kyrie Irving nyomozása az álarc nélküli partivideó miatt. A Nets azt mondta, hogy tudomásuk volt a videóról, amelyen láthatóan az őrük egy nagy beltéri bulin vesz részt, ami sértené a liga koronavírus-protokolljait.

Mit mondott Kyrie Irving, hogy megbüntessék?

Irving pénzbírságot kapott, miután az évad elején elkerülte az újságírókat : „Nem beszélek Pawns -szal” – írta az Instagramon, részben a bírság után. "Az én figyelmem többet ér." Végül azonban napokkal később lemondott, és újságírókhoz fordult, miközben azt állította, hogy a „bojkott” csak azért történt, hogy a kosárlabdára koncentrálhasson.