Hogyan használsz mérhetetlenül egy mondatban?

Pontszám: 4,9/5 ( 75 szavazat )

Mérhetetlen mondatpélda
 1. Az eset mérhetetlenül sajnálatos volt a franciák számára. ...
 2. Miután négy érvet talált ki, amelyek mindegyike mérhetetlenül finom és mély, a későbbi filozófusok durvasága csupán zseniális zsonglőrnek nyilvánította, érveit pedig egy és minden szofizmusnak.

Mi az értelme mérhetetlenül?

: nagyon nagy méretben vagy mennyiségben mérhetetlen boldogság . Más szavak a mérhetetlenből. mérhetetlenül \ -​blē \ határozószó Írása mérhetetlenül fejlődött.

Mi a jó mondat a mérhetetlenre?

1 A menekültprobléma mára mérhetetlen méreteket öltött. 2 Hozzájárulása felmérhetetlenül fontos volt. 3 Filmjei mérhetetlen hatással voltak az amerikaiak egy generációjára. 4 A háború mérhetetlen szenvedést okozott.

Milyen példák vannak a mérhetetlenségre?

A mérhetetlen definíciója olyasvalami, amit nem lehet mérni. Egy anya gyásza, amikor elveszíti gyermekét , egy példa arra, amit mérhetetlennek mondanának.

Hogyan használod a mondatban írt szót?

Írott mondat példa
 1. Ez egy kis beszéd, amit neki írtam. ...
 2. Csalódás volt az arcára írva. ...
 3. A nagybátyja levelet írt neki: ...
 4. Írtak is Mr....
 5. Alex teljesen leírta a házasságot? ...
 6. Dean arcára meglepetés volt írva. ...
 7. Akkor öngyilkossági levelet írt?

mérhetetlenül - kiejtés + Példák mondatokban és kifejezésekben

36 kapcsolódó kérdés található

Hol használjuk az írást?

Az „írt” és az „írt” is az „írni” ige formája. A Wrote az "írni" egyszerű múlt ideje. Az írott az "írni" múltbeli igenéve.

Mi az egyedi példa?

Az egyedi definíciója egyedülálló. Példa az egyediségre a nyaklánc személyre szabott üzenettel a varázson . Rendkívül szokatlan, rendkívüli, ritka stb. Ez az egyetlen a maga nemében.

Milyen dolgokat nem tudunk mérni?

Ha valami mérhetetlen , akkor a mérés lehetetlen. Az égen a csillagok száma felmérhetetlen: nem tudhatjuk, hányan vannak. Mérhetetlen a homokszemek száma egy strandon: nem lehet megszámolni. Ez a szó többet jelent a soknál.

Mérhetetlen vagy mérhetetlen?

A „ mérhetetlen ” valamire utal, amit nem lehet mérni, és ennek számos oka lehet. A „mérhetetlen” olyasmire is utal, amit nem lehet mérni, de egy okból, a méretből. Valaminek a hatalmassága vagy határtalansága lehetetlenné teszi a mérést.

Mi a lehetetlen mondat?

Lehetetlen mondatpélda. Ebben most nem lehetett kételkedni. Ezt lehetetlen volt meghamisítani. De nem lehetett felokoskodni, vagy elköltözni egy másik helyre a tömeg miatt.

Mit jelent az, ha valaki felbecsülhetetlen?

Az értékelhetetlen eredeti (és jelenlegi) jelentése „felbecsülhetetlenül értékes ”; ez a szó valami oly értékes dolgot ír le, hogy ennek nem lehet árat rendelni. Ez nyilvánvalóan ellentéte a "nincs értékkel; értéktelen" jelentéssel, amelyet a szó hordozhat magában.

Milyen típusú szó a mérhetetlen?

lehetetlen mérni. hatalmas.

Mit jelent az Immensible?

hatalmas \ih-MENSS\ melléknév. 1 : nagyság jellemezte , különösen méretben vagy fokozatban ; különösen : túllépve a közönséges mérési eszközöket. 2: rendkívül jó.

Milyen típusú szó mérhetetlen?

nem mérhető; határtalan : az univerzum mérhetetlen hatalmassága.

Mit a legnehezebb mérni?

A legnehezebb mérendő dolgok
 • életminőség.
 • kreativitás.
 • az élet értéke.
 • fenntarthatóság.
 • kockázat kezelés.
 • segítőkészség az ügyfelek felé.
 • válaszkészség az ügyfelek felé.
 • csapatmunka.

Amit nem tudsz mérni, azon nem tudsz javítani?

Peter Drucker vitathatatlanul a világ legnagyobb vezetési tanácsadója volt. Két leghíresebb idézete nagyon releváns a forgalomirányítás szempontjából.

Ki mondta, hogy mit mérnek?

Az összes bevett bölcsesség közül az egyik legszélesebb körben elfogadottnak kell lennie, hogy „amit mérnek, azt irányítják”. Végül is hogyan kezelhetnénk olyasmit, amit nem mérnek? Az idézetet általában Peter Druckernek , a briliáns vezetéselméleti szakembernek tulajdonítják.

Mi a jó mondat az egyedi kifejezésre?

Egyedi mondatpélda. „ Azt mondta, megfontolt, érzékeny, erős fiú vagy, egyedi ajándékkal ” – mondta. Volt bennük valami egyedi. Ez az egyedülálló jelenség el fog múlni, ahogy megtanulunk megbirkózni a hatalmas mennyiségű adattal.

Mi az, ami egyedivé tesz?

Koncentráljon arra, hogy készségei vagy tapasztalata tekintetében mi különbözteti meg a többi jelölttől. A válasz maradjon releváns. Használja a munkaköri leírást kiindulási pontként, hogy megértse, mit akar a munkáltató, és hogyan adhat értéket. Használjon konkrét példákat annak szemléltetésére, hogyan használta egyedi képességeit a munkahelyen.

Mennyi az idő az órád helyes mondatában?

☑ "Mennyi az idő az órádnál?" a helyes válasz. A helyes elöljáró ebben az esetben a „by”. Azt kérdezi, hogy a másik személy órája éppen hány órát mutat , ami kissé eltér attól, hogy mennyi az idő.

Hogyan ellenőrzi az igeidőket az írásban?

Az írók általában egy igeidőt tartanak fenn a fő diskurzushoz, és az időkeretben bekövetkezett változásokat úgy jelzik, hogy megváltoztatják az igeidőt az elsődleges időhöz képest , amely általában egyszerű múlt vagy egyszerű jelen. Még a látszólag nem narratív írásnak is következetesen és egyértelműen kell használnia az igeidőket.

Hogyan írja meg a vizsgát?

Az alábbi tippek kézenfekvőnek tűnhetnek, de most végigolvasva segít emlékezni rájuk a vizsga megírásakor.
 1. Olvasd el az utasitasokat. ...
 2. Olvassa el figyelmesen az összes kérdést. ...
 3. Tervezze meg az időt. ...
 4. Ellenőrizze, hány pont áll rendelkezésre. ...
 5. Tervezze meg minden választ, mielőtt elkezdi írni. ...
 6. Válaszold meg a kérdést. ...
 7. Nevezze meg a legfontosabb gondolkodókat/szakértőket!