Hogyan kell írni a wahine-t?

Pontszám: 4,5/5 ( 61 szavazat )

A "wahine " szó a 18. század végén került az angolba a maori nyelvből, egy Új-Zélandon őshonos polinéz nép nyelvéből; eredetileg egy maori nőre használták, különösen egy feleségre. A szót hawaii és tahiti nyelven is használják egy nőre, bár az utóbbiban "vahine"-nek írják.

Mi a Malmaison jelentése?

: a különböző puha üvegházi szegfű merev, masszív növekedése és nagy, teljesen dupla általában rózsaszín virágai .

Hogyan kell kiejteni az IMUA szót hawaii nyelven?

imua ( ee moo uh )

Mit jelent a Tane?

főnév. polinéz termékenység istene .

Hogy hívnak egy hawaii férfit?

A haole (/ ˈhaʊliː /; hawaii [ˈhɔule]) egy hawaii szó, amely olyan személyekre vonatkozik, akik nem hawaiiak vagy polinézek. Hawaii-on jelenthet bármely külföldit vagy bármi mást, akit a hawaii szigetekre idegen eredetűek, bár leggyakrabban az európai felmenőkkel rendelkező emberekre alkalmazzák.

Hawaii szavak és kifejezések Moana Auli'i Cravalho | Teen Vogue

23 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent hawaii nyelven, hogy Moana?

A SheKnows szerint a Moana hawaii és maori (polinéz nyelv) jelentése "nagy víztömeg" . ... Moana neve is kifejezi mély kapcsolatát az óceánnal.

Mit jelent Miki hawaii nyelven?

[Hawaii szótár (Hwn to Eng)] miki.oi. 1. vs. Szép és ügyes a kézművességben vagy bármiben; ügyes; kitűnő kivitelezés, a kidolgozás eredménye.

Mit mond a Tana angolul?

A gúnyok azok a durva és sértő dolgok , amelyeket az emberek kiabálnak, hogy megmutassák, nem tisztelnek valakit. Ha valaki döcög, valami durva és sértő dolgot mond, amit jibe-nek neveznek, aminek az a célja, hogy egy másik embert bolondnak nézzen.

A tea egy szó?

Nem, a tean nem szerepel a Scrabble szótárban.

Mit mondunk angolul taunt?

A gúny néhány gyakori szinonimája a gúny, a gúny és a gúny. Míg ezek a szavak azt jelentik, hogy " nevetés tárgyává tenni ", a gúny gúnyos sértést vagy kihívást sugall.

Hogy hívnak egy hawaii lányt?

A " wahine " szó a 18. század végén került az angolba a maori nyelvből, egy Új-Zélandon őshonos polinéz nép nyelvéből; eredetileg egy maori nőre használták, különösen egy feleségre. A szót hawaii és tahiti nyelven is használják egy nőre, bár az utóbbiban "vahine"-nek írják.

Miért hívják Malmaisont Malmaisonnak?

A Malmaisont Ken McCulloch skót szállodatulajdonos alapította 1994-ben az Arcadian International szállodacsoporttal együttműködve. ... A lánc a Párizs külvárosában található Château de Malmaisonról kapta a nevét , amely ihlette a szállodák dizájnját és stílusát.

A Tran egy scrabble szó?

Nem, a tran nem szerepel a Scrabble szótárban.

Tian egy scrabble szó?

Igen , a tian szerepel a Scrabble szótárban.

Nate egy firka szó?

Nem, Nate nincs benne a Scrabble szótárban.

Hogy hívják a szörfözést Hawaiin?

Szörfözés, szörfözés - he'e, he'e nalu , kha, kaha nalu, kakele. Szörfdeszka - alaia, kiko'o, olo, 'onini, papa he'e nalu, papa he'e nalu ha niu, papa hoe he'e nalu, papa ku, papa la'au, papa lana.

Hogy hívják a hawaiiak a barátaikat?

Sistah/Braddah . Hogyan használod a sistah/braddah kifejezést a hawaii pidginben? Ezt a két kifejezést olyan gyakran használják a helyi pidginben, és fiatal nőre vagy férfira utalnak. Használhatók egy barátnak vagy csak valakinek, akivel találkoztál.

Moana igazi legenda?

Bár Moana körülbelül 3000 évvel ezelőtt a kitalált Motunui szigetről származik, Moana története és kultúrája a polinéz szigetek, például Hawaii, Szamoa, Tonga és Tahiti nagyon is valós örökségén és történelmén alapul . ... Fedezze fel az alábbiakban néhány módot, ahogy Moana története a polinéz történelmen és hagyományokon alapul.

Mit jelent Kai hawaii nyelven?

Eredet: Kai számos származásból származik. Az Egyesült Államokban gyakran kapcsolódik a hawaii gyökereihez, ami „ tengert ” jelent. Nem: A Kai leggyakrabban fiúnév, de néha lányoknak adják. Kiejtés: Kye.

Hogy mondják hawaii nyelven a gyönyörű kislányt?

A szokásos szép szó a " nani" . nah-knee-nek ejtik. Nani is használható pompás és csinos.

Miért mondják a hawaiiak, hogy brah?

Az egyik leggyakoribb hawaii pidgin kifejezés a brah, azaz „testvér” . És ahogy sejthetted, egy brahnak nem kell a vér szerinti testvérednek lennie.

A hawaiiak használnak középső neveket?

A hawaii nevek az 1960-as évekig középső névként fordulnak elő . A középső nevek száma még ma is 4-1 fővel meghaladja a keresztneveket. A szülők kisebb része hawaii nevet kezdett adni gyermekeinek.