Hogyan keresnek pénzt a zálogügynökök?

Pontszám: 5/5 ( 9 szavazat )

A zálogházak személyi kölcsönök nyújtásával, kiskereskedelmi cikkek viszonteladásával és kiegészítő szolgáltatásokkal, például pénzátutalással vagy mobiltelefon-aktiválással keresnek pénzt . A zálogház szokásos üzleti modelljének fő bevételi forrása a hitelek kamata és a kiskereskedelmi értékesítésből származó nyereség.

Hány százalékot ad egy zálogház?

Döntse el a zálogba helyezendő tárgyat. A legtöbb zálogház a cikk piaci értékének 10-40 százalékát adja . Általában minél magasabb a tétel értéke, annál nagyobb a százalékos arány. Előfordulhat, hogy magasabb százalékot kaphat a nagyobb keresletű cikkekért.

Mennyit keresnek a zálogügynökök?

A zálogügynöki ipar Összességében egy zálogügynök átlagos fizetése 38 310 USD, amint az a Comparably webhelyen olvasható. A legalacsonyabb szinten a zálogházak tulajdonosai valamivel több mint 20 000 dollárt keresnek évente, a Comparably által közölt maximális fizetés pedig körülbelül 98 000 dollár.

Hogyan keresnek pénzt a zálogházak a zálogbeadásból?

Leegyszerűsítve: az ügyfelek biztosítékként ingatlant adnak zálogba, cserébe pedig a zálogügynökök pénzt kölcsönöznek nekik . Amikor az ügyfelek visszafizetik a kölcsönt, az árukat visszakapják. A zálogkölcsönöket az ékszerektől az elektronikai cikkekig mindenre adják.

Hogyan működnek a zálogházak?

A zálogházak fedezetalapú kölcsönöket kínálnak – vagyis a kölcsönt valamilyen értékkel fedezik. Bevesz valamit, ami a tulajdonában van, és ha a zálogos érdekli, kölcsönt ajánl fel. A zálogügynök ezután megőrzi az árut, amíg vissza nem fizeti a kölcsönt.

Hogyan működnek a zálogházak, és miért hagyom fel a munkámat?

16 kapcsolódó kérdés található

Zálogba adni vagy eladni jobb?

A zálogkölcsön kisebb kockázatot jelent a zálogügynök számára, mert nem aggódik annyira a darab viszonteladása miatt. Ha van egy értékes tárgya, amelytől nem bánja, ha megválna, és nem szeretne aggódni a kölcsön visszafizetése miatt, akkor egyszerűbb lehet, ha eladja . A szükséges plusz készpénzt a helyszínen megkapja.

Mik a zálogközvetítők hátrányai?

Mik a zálogkölcsönzés hátrányai?
 • Magasabb kamatok. A zálogügynökök általában a legmagasabb kamatlábakat számítják fel, míg néhány magas szintű hitelező 150%-os THM-et (éves százalékos kamatlábat) számít fel.
 • Rövid lejáratú hitelek. ...
 • A tárgy elvesztésének kockázata.

Mely termékekért fizetnek a legtöbbet a zálogházak?

A zálogházak szinte mindig megvásárolják a következőket:
 • Szinte mindig zálogba helyezhet ékszereket, aranyat, órákat, aranyérméket, ezüstérméket és nemesfémeket.
 • Lőfegyverek.
 • Elektronika.
 • Számítógépek/laptopok.
 • Okos telefonok.
 • Sportfelszerelések, beleértve a kerékpárokat.
 • Szerszámok és udvari felszerelések.
 • Hangszerek.

Meg tudják mondani a zálogházak, ha valamit ellopnak?

Olyan információkat gyűjtenek, mint a sorozatszám, a tétel állapota és az árucikkben található jelölések. Miután mindent összeállítottak, a zálogügynökök összegyűjtik az ügyfél adatait és háttértörténetét; szükségük lesz egy igazolványra is arra az esetre, ha a tárgyat ellopták.

Mit vásárolnak szívesen a zálogházak?

A zálogügynök vagy zálogbolt általában sokféle tárgyat kezel, beleértve az ékszereket, elektronikai cikkeket, hangszereket, szerszámokat és felszereléseket, sportfelszereléseket, antik tárgyakat és még sok mást .

Jó pénzt keresnek a zálogügynökök?

A zálogházak valamivel több pénzt kínálnak a termékek azonnali vásárlására, mint amennyit a cikkek ellenében kölcsön adnak – talán 10-15%-kal többet –, mert tudják, hogy a termékek azonnali továbbértékesítésre rendelkezésre állnak, és pontosabban tudják előrevetíteni a várható haszonkulcsukat. a tárgyak továbbértékesítése.

A zálogház jó üzlet?

A zálogházak nem csak nyereséges vállalkozások , hanem gyakran segítenek az ügyfeleknek is. Ha erős pénzügyi ismeretekkel rendelkezik, és hozzáért az áruk értékbecsléséhez és viszonteladásához, egy zálogház indítása kellemes üzleti lehetőség lehet az Ön számára.

Felszámítanak-e adót a zálogházak?

Egy zálogházban nem nyersz nyereményt, és valójában nem is adsz el semmit. A zálogházak fedezet alapú hiteleket kínálnak, ami azt jelenti, hogy a kölcsönt értékkel fedezik. ... Mivel a kezdeti zálogházi tranzakció kölcsön, adópapírokat nem állítanak ki .

Miért csalnak ki a zálogházak?

Ha besétál egy zálogházba, és megpróbál eladni egy terméket anélkül, hogy tudná annak értékét , akkor azt kéri, hogy tépjék el. A mi tulajdonunk nagy részének nincs piaci értéke. ... Valószínűleg a boltnak dolgoznak, ami azt jelenti, hogy le fogják adni az árut, hogy a munkáltatójuk a valódi piaci értéknél jóval olcsóbban szerezhesse be a terméket.

Mit tudok zálogba adni 1000 dollárért?

Milyen kombinációt adhatok el zálogba vagy adhatok el 1000 dollárért?
 • Játékos számítógép.
 • Csúcskategóriás laptop.
 • Új nagyképernyős HD vagy 4K TV.
 • Lovagló fűnyíró.
 • Régi autó vagy teherautó (a címnek az Ön nevében kell szerepelnie)
 • Arany, platina és ezüst ékszerek.
 • Nagy gyémánt nagy tisztasággal.
 • Csúcskategóriás óra.

Jobb aranyat eladni egy zálogházban?

Sok zálogház vásárol aranyékszereket, érméket és nemesfémeket. A helyi zálogháznak történő értékesítés egyszerű módja annak, hogy aranyát gyorsan készpénzért eladja. Azonban szinte mindig alacsonyabb árat kap, mint ha egy jó hírű online aranyvásárlónak adná el.

Mi történik, ha egy zálogház elveszti a cuccaimat?

A zálogház általában a kölcsön biztosítékaként vette át a szóban forgó ingatlan tulajdonjogát. ... Ha a zálogház hanyagságból elveszti vagy hagyja, hogy az ingatlant egy harmadik személy ellopja, akkor az ingatlant eladó vásárlóval szemben felelősséggel tartozik, ha azt vissza kívánja adni .

Meg tudja mondani egy zálogház, hogy ki zálogosította el a terméket?

Mivel az évek során a zálogházak munkakapcsolatot alakítottak ki a helyi bűnüldöző szervekkel, és állami és/vagy szövetségi törvények szabályozzák őket, a zálogházak vezetik nyilvántartásaikat, és mostantól minden tranzakció során személyazonosítást kérnek, függetlenül attól, hogy Ön vásárol, zálogba ad vagy egy tárgy eladása.

Ellenőrzik a zálogházak az IMEI-számot?

IMEI/ESN/IMEI ellenőrzés A zálogügynökök ellenőrzik az ESN/MEID/IMEI adatait . Ezek a részletek felfedik, hogy iPhone-ját ellopták-e a múltban, vagy hogy aktív-e a tulajdonos vezeték nélküli szolgáltatói fiókjában vagy sem. Ezenkívül ellenőrizni fogják, hogy a fuvarozószámlának tartozik-e némi pénzzel.

Mit tudok zálogba adni 50 dollárért?

Mit tudok zálogba adni 50 dollárért?
 • laptop számítógépek. A laptopok rendkívül egyszerűen zálogba helyezhetők a zálogházban 50 dollárért vagy többért. ...
 • játék konzolok. Ez lehet az egyik leggyakrabban használt termékünk, amelyet vásárlóink ​​zálogba vesznek! ...
 • 32”-nél nagyobb tévék...
 • "kissé" nehéz arany ékszerek. ...
 • lőfegyverek. ...
 • samsung vagy apple okosórák. ...
 • szép gitárok.

A zálogházak vásárolnak valamit?

A zálogházak általában mindent megvásárolnak, amiről tudják, hogy el tudják adni . ... A legtöbb zálogház gyűjthető érméket és valutákat is elfogad, például ezüstdollárokat, fél dollárt, amerikai sasokat, ritka papírpénzt stb. A zálogházak jó állapotú elektromos szerszámokat is vásárolnak.

Mit lehet gyorsan készpénzért eladni?

A 20 legjobb dolog, amit most gyorsan el lehet adni
 1. Ékszerek és órák. ...
 2. Videojáték-konzolok. ...
 3. Régi telefonok és tartozékok. ...
 4. Erszények, pénztárcák és hátizsákok. ...
 5. Udvari berendezés. ...
 6. Farmer, munkaruházat és márkás ruházat. ...
 7. Bútor. ...
 8. Baba felszerelés.

Tudsz tárgyalni egy zálogházban?

Függetlenül attól, hogy eladni vagy vásárolni szeretne egy tárgyat, a zálogház nagyszerű hely, ahol plusz pénzt kereshet, vagy megtalálhatja azt a terméket, amelyet keresett. A gyakran felmerülő kérdés az, hogy „ezek az árak alkuképesek?” A rövid válasz – igen . A zálogházaknak gyakran van egy kis mozgásterük az adásvételkor.

Mit fizetnek a zálogházak 14 ezer aranyért?

Egy másik példa: a 14 karátos arany ékszerek (gyémánt vagy bármilyen más drágakő nélkül) 58,5%-os tisztaságúak, és ékszerei 40 grammot nyomnak, majd 40 x 0,585 x a jelenlegi arany ára grammban. A zálogházak a meghatározott érték vagy érték 25%-ától kezdődően fizetnek.

Mennyit fizetnek a zálogházak 10 ezer aranyért?

A legtöbb zálogház csak az aranygyűrű értékének 40-60%-át kínálja, de ez túlságosan kevesebb pénz.