Hogyan halt meg Verne Troyer?

Pontszám: 4,2/5 ( 44 szavazat )

2018. április 21-én Troyer öngyilkosságot követett el alkoholmérgezéssel , 49 évesen Los Angelesben, Kaliforniában.

Mi történt Vern Troyerrel?

Verne Troyer április 21-én , 49 éves korában elhunyt. Boncolást végeztek, de a halál okáról még várnak a toxikológiai eredmények. ... A tisztviselők azt is megjegyezték, hogy Troyernek „rendkívül magas alkoholszintje” volt, amikor a Van Nuys-i Valley Presbyterian kórházba került.

Hogyan halt meg a kis Verne?

A színész, akit leginkább az Austin Powers-filmekben játszott Mini-Me alakításáról ismert, áprilisban halt meg, 49 éves korában... A boncolás és a további vizsgálatok után a Los Angeles-i megyei halottkém azt mondta, hogy az alkohol hatása miatt halt meg, és kimondta, hogy halála öngyilkosság volt.

Mennyit ért Verne Troyer?

A bírósági dokumentumok szerint Verne Troyer hagyatéka állítólag 140 000 dollár (109 647 GBP) alatt volt a halálakor. Az Austin Powers sztárjának, aki 2018 áprilisában, 49 éves korában hunyt el, csak néhány vagyon volt a nevén – írja a The Blast bírósági dokumentumokra hivatkozva.

Mennyi Daniel Radcliffe nettó értéke?

A Sunday Times 2020-as gazdag listája Radcliffe nettó vagyonát 94 millió fontra becsülte .

Verne Troyer színész 49 évesen meghalt

29 kapcsolódó kérdés található

Mike Myers részt vett Verne Troyer temetésén?

A Gong Show házigazdája elmondta , hogy részt vett Troyer temetésén , de nem beszélt. „49 évesen halt meg. Nem kellett volna túlélnie a tizenéves korát” – mondta Myers Kimmelnek. ... Troyer a Mini-Me-t játszotta az Austin Power: The Spy Who Shagged Me című filmben és Austin Powert a Goldmemberben.

Ki játssza a Dr Evil-t?

Douglas "Dougie" Powers, elsősorban Dr. Evilként ismert, egy kitalált karakter, akit Mike Myers alakított az Austin Powers-filmsorozatban. Ő a fő antagonista és Austin Powers ellensége. James Bond gazemberek paródiája, elsősorban Ernst Stavro Blofeld.

A Mini-Me benne van az első Austin Powersben?

Troyer , aki 2 láb magas volt, több tucat filmben és tévésorozatban szerepelt, köztük a „Jack of All Trades”-ben és a „Boston Public”-ban. Leghíresebb szerepe messze a Mini-Me volt, először az „Austin Powers: The Spy Who Shagged Me” (1999) és az „Austin Powers in Goldmember” (2002) című filmben. A karaktere Myers Dr. című művének klónozott változata volt.

Mit jelent a Mini Me?

/ (ˈmɪnɪˌmiː) / főnév informális . olyan személy, aki egy másik személy kisebb vagy fiatalabb változatára hasonlít . olyan személy, aki egy befolyásosabb vagy magasabb rangú személy véleményét vagy modorát alkalmazza annak érdekében, hogy tetszést nyerjen, előléptessen stb.

Hány éves Austin Power?

Feltehetően az 1930-as évek közepe táján született, az 1960-as évek végén kriogén módon lefagyasztották, majd az 1990-es évek végén feltámadt. Mike Myers alakítja. A három film a megjelenés sorrendjében: Austin Powers: A rejtélyek nemzetközi embere, Austin Powers: A kém, aki megrázott engem és Austin Powers a Goldmemberben.

Ki szerepelt az Austin Powersben?

Öntvény
  • Mike Myers mint Austin Powers és Dr. Evil.
  • Elizabeth Hurley, mint Vanessa Kensington.
  • Robert Wagner a második helyen.
  • Seth Green mint Scott Evil.
  • Mindy Sterling mint Frau Farbissina.
  • Michael York, mint Basil Exposition.
  • Fabiana Udenio, mint Alotta Fagina.
  • Will Ferrell Mustafa szerepében.

Mike Myers élvezte Austint?

Az interjúkban Mike Myers szereti eljátszani az alteregója, Austin Powers által élvezett szex-isten státusz abszurditását . Ahogy egy újságírónak elmondta: "Alapvetően egy szex nélküli stréber vagyok. Nézzen rám... Nem meglepő, hogy Myers Goldmember-díja átlépte a 20 millió dolláros határt.

Mi történt Vanessa Austin Powersszal?

Austin Powers Végül Austin végleg megnyerte őt, amikor megfogadta, hogy egy nő lesz a számára. Összeházasodnak, miután meghiúsították Dr. Evil cselekményét, bár a házasság rövid életű lesz, mivel Vanessáról kiderült, hogy Fembot. Halála nem sokkal később önpusztítás következtében következett be.

Ki volt Dr. Evil fia?

Az "Austin Powers In Goldmember" című új filmben Seth Green harmadik alkalommal jelenik meg, mint Dr. Evil fia, Scott, aki még mindig apja szeretetére és figyelmére vágyik. 28 évesen már 21 éves showbiznisz veterán és ismert jelenetlopó.

Lesz még Austin Powers film?

2020-ban Roach hangot adott azon vágyának, hogy visszatérjen egy újabb shagadelic részletért. A jövőbeli rész valószínűtlennek tűnik, de az Austin Powers 4 még mindig olyan film, amelyet a rajongók szívesen megnéznének. További filmes és tévés tudósításokért látogassa meg a Film & TV részt.

Beszélhetek mini?

A Mini-Me- nek szinte nincs beszélt párbeszéde a filmekben, egy időnkénti ijedt „éééé!”-n kívül. Ellenkező esetben hallgat, kivéve amikor a gonosz nevetését Dr.

Mit ér Tom Cruise?

Tom Cruise nettó értéke Tom Cruise becsült nettó vagyona 600 millió dollár .

Mennyit ér Justin Bieber?

Justin Bieber popénekes 27 évesen a világ egyik leggazdagabb előadója, nettó vagyona 285 millió dollár . A Celebrity Net Worth éves fizetését 80 millió dollár körülire becsüli, pénzének nagy része zenéből és kapcsolódó áruk értékesítéséből származik.

Ki kapta a legtöbb fizetést a Harry Potterben?

Kiderült, hogy egy rekordot döntõ franchise arca megvannak a maga elõnyei. 110 millió dolláros nettó vagyonával Radcliffe valóban a Harry Potter leggazdagabb tagja.

Mennyi pénzt keresett Mike Myers Austin Powersből?

Myers 3,5 millió dollárt kapott az első „Austin Powers”-film főszerepéért, de sikerült elérnie, hogy a franchise harmadik részletével akár 25 millió dollárral is megemelje az otthoni fizetését – írja a Variety. A „Shrek” franchise-ért az író-producer állítólag 43 millió dollárt keresett négy filmért.