Hogyan hal meg benned a Delila?

Pontszám: 4,4/5 ( 10 szavazat )

10. Delilah Alves (Carmela Zumbado) A szerelem sötétebb oldalát kezdjük meglátni, amikor felfedezi, hogy Joe szomszédja, Delilah csapdába esett a könyvespolcában. Joe eleinte azt hiszi, hogy egy kábítószertől dúló kábulatban ölte meg Delilah- t, mígnem kiderül, hogy Love megölte, hogy megvédje titkát.

Mi történt benned Delilával?

Delila meggyilkolják, miközben fogságban tartják Joe páncéltermében . Joe követi Delilah-t a tárolóegységhez, és időzített bilincsekkel bezárja a páncélszekrénybe, és megígéri, hogy 16 órán belül elengedi, miután lehetősége volt elmenekülni a városból – nem akarja megölni, de nem is akarja. le is tartóztatják.

Miért kellett Delilának meghalnia benned?

A 2. évad záró epizódjában Joe barátnője, Love bevallja, hogy meggyilkolta Delilah-t . Nyomozó riporteri ösztöneit követve Delilah leskelődik, amikor rájönnek, hogy Joe meggyilkolhatta Hendersont. ... De Love végül bevallja, hogy elvágta Delilah torkát, hogy megvédje Joe-t.

A szerelem meghalt a YOU 3. évadban?

Mindenki szereti Quinn Killed on "You" 2. és 3. évad: Összefoglaló.

Visszatér a szerelem a 4. évadban?

És mivel Love Quinnt felrobbantotta Joe a 3. évad fináléjában, valószínűleg nem fog visszatérni több epizódért . Victoria Pedretti ezt megerősítette a Marie Claire-nek adott interjújában, mondván: "Amennyire én tudom, meghalt."

LOVE KILLS DELILAH YOU 2. ÉVAD 2x10

18 kapcsolódó kérdés található

Joe és a szerelem együtt vannak a végén?

Mert mindenki szereti eljátszani az őrült fekete nő történetét.” Végül Marienne csodával határos módon képes megszökni. Mindez a finálé végéhez közeledik , amikor Love rájön, hogy Joe megcsalta, és megmérgezi egy bénítóval (ahogyan az ember teszi). ... Marienne azt mondja Love-nak, hogy neki is ezt kellene tennie.

Ki ölte meg igazán benned Delilah-t?

10. Delilah Alves (Carmela Zumbado) A szerelem sötétebb oldalát kezdjük meglátni, amikor felfedezi, hogy Joe szomszédja, Delilah csapdába esett a könyvespolcában. Joe eleinte azt hiszi, hogy egy kábítószer okozta kábulatban ölte meg Delilah-t, mígnem kiderül, hogy Love meggyilkolta, hogy megvédje titkát.

Kit hibáztattak benned Delilah haláláért?

Miután elmondta Ellie-nek, hogy a Quinnék felelősek Delilah „eltűnéért”, Joe végül pénzt küldött neki, hogy új életet kezdhessen. Ellie Floridába ment, és a 2. évad végére kiderült, hogy Joe tudni akarta a hollétét, hogy több pénzt küldhessen.

Mi történik Delilával, amikor mindketten meghalnak?

Nem az, de Vincent, mert azt hiszi, hogy még mindig szerelmesek, odasiet hozzá. Bár Delilah nem hal meg a regény végére , az sejthető, hogy hamarosan meg fog halni, mivel a regénynek körülbelül egy órája van hátra éjfélig.

Ki öli meg Dahliát a You 2. évadban?

A 2. évad fináléjában Joe barátnője, Love elárulja, hogy meggyilkolta Delilah-t. Nem ez az első alkalom, hogy megölt valakit, és nem is az utolsó.

Hová tűnt benned Ellie?

A You második évadának utolsó epizódjában Joe elküldi szomszédját, Ellie-t Floridába egy halom pénzzel, hogy megvédje Lovetól, aki megölte nővérét, Delilah-t.

Van romantika a Mindketten meghalnak a végén?

Van romantika, de ez nem egészen romantikus regény . Tele van izgalommal, de nem egészen kalandregény. Lényegében csak egy történet életről és halálról, és mindenről, ami a kettő között van.

A Mindketten meghalnak a végén című könyv Lgbtq?

A Mindketten meghalnak a végén című regény LMBT-fikció alkotása . Két férfi főszereplője – Mateo és Rufus – erős köteléket alakít ki, miután...

Mi az, hogy halálra száll a Mindketten meghalnak a végén?

A Mindketten meghalnak a végén című könyvben található egy többmilliárd dolláros Death-cast nevű alkalmazás, amelyre az emberek regisztrálnak, hogy 24 órán belül felvehessék a számukat, és ez soha nem baj. Ebben a könyvben az olvasó két „számlálódrót” helyébe léphet, akik megkapták a Death-cast felhívást.

Joe-t elkapják valaha?

Joe-t és Delilah-t letartóztatják nyilvános helytelen viselkedés miatt , de Joe-nak sikerül rávennie Forty-t, hogy kapcsolatait felhasználva kiszabadítsa őket a börtönből. Amikor Fincher felfedi Delilah-nak Joe-val kapcsolatos gyanúját, elveszi a kulcsait, és elmegy a raktárába. ... Joe és Love kibékül, Szerelem pedig meggyőzi, hogy maradjon Los Angelesben.

Hogyan él benned Candace?

Candace túléli az élve eltemetést, és amikor felébred, egyenesen a rendőrségre megy, hogy jelentse, mi történt vele. Sajnos a rendőrség nem tud segíteni Candace-en, mert "nincs bizonyítéka", és korábban is tett hasonló feljelentéseket.

Miért hagyta abba Joe-t a szerelem?

Joe megölte Love-ot a You 3. évad fináléjában, mert el akart válni tőle, és azt hitte, hogy a lány megöli, amiért el akart menni, hacsak nem ő öli meg először . A 3. évad kezdetétől Joe-nak kétségei vannak Love szándékaival kapcsolatban, mivel már megölte előző férjét, hogy Joe-val lehessen.

Mi történt a végén?

Joe ezután hazatért, és elkészítette saját gyilkosságát . Két lábujját amputálta, és pitébe sütötte, majd felgyújtotta a házat Szerelem élettelen testével. Az epizód végén kiderül, hogy Joe egészen a franciaországi Párizsig jutott el Nick álnéven.

Mindketten meghalnak a 12 éveseknek megfelelő végén?

Rendszeresen használják az erős nyelvezetet (beleértve az „f--k” és „s--t”), néhány zavaró erőszakot (robbanások, fegyverforgatás, öngyilkos merénylet és többféle módon meghalhatnak), és egy kis romantika (többnyire csak az összeszoktatásra korlátozódik), de az intenzív körülmények miatt mindez korának megfelelő az érett nyolcadik számára ...

El tudja olvasni egy 13 éves, hogy a végén mindketten meghalnak?

A szülőknek/oktatóknak tudniuk kell, hogy minden bizonnyal van szitkozódás (a főszereplők tinik), és van némi csókolózás két fiú között, de a könyv nagyon jó volt, és bármelyik középiskolai/gimnáziumi könyvtárba be kell tartoznia.

Rufus és Mateo szerelmesek?

Mateo a nap folyamán egy titkot őriz magáról, amit csak azután árul el, hogy végre tömeg előtt énekel: meleg, és a nap folyamán beleszeretett Rufusba . Mateo kétségbeesetten szeretne kimenni apához, mielőtt meghal, de soha nem kap rá lehetőséget.

Rufus és Mateo csókolóznak, mindketten meghalnak a végén?

Mielőtt fellépnének a színpadra, megköszönik egymásnak, hogy az utolsó barátok. A dal véget ér és Mateo lerángatja Rufust a színpadról és megcsókolja .

Hány éves kortól érdemes elolvasni, hogy a végén mindketten meghalnak?

14 éves korig .

Jenna Ortega benned van a 3-ban?

Sajnos Ortega karaktere nincs a harmadik évadban . Joe azonban többször is megemlíti Ellie-t. ... Úgy tűnik, Ortega sem bánná, ha újra eljátszaná Ellie szerepét, mert a Cosmopolitannek adott interjújában azt mondta: „Imádom ezt a díszletet.

Lesz 3 évad belőled?

A Netflix 2020. január 14-én bejelentette, hogy megújítottuk a harmadik évadot , amely 10 epizódból áll. Ekkor a TVLine megerősítette, hogy a következő rész 2021-ben érkezik, de nem pontosította, hogy mikor.