Hogyan használhatom a szót feltűnés nélkül egy mondatban?

Pontszám: 5/5 ( 36 szavazat )

Észrevétlenül sikerült megtalálnia a szomszédos szobák mindhárom bérlőjét a rendszám alapján, és kettővel tudott beszélni. De Christiane fokozatosan kitöltött egy űrt a költő életében; csendesen, feltűnés nélkül, anélkül, hogy követelményeket támasztott volna vele, megadta neki az otthon kényelmét.

Mit jelent a feltűnés nélkül?

oly módon, amit nem könnyű észrevenni : Megkérdezte, hogy észrevétlenül betarthatja-e az egyezményt.

Hogyan használod a mondat szót?

[M] [T] Nem tudtam, hogyan válaszoljak a kérdésére. [M] [T] Nem tudom, mennyibe kerül ez a motor. [M] [T] Nem tudok túl sok mindent főzni. [M] [T] Soha nem felejtem el, milyen kedves voltál.

Mit jelent akadálytalannak lenni?

: tiszta vagy akadályoktól és akadályoktól mentes : nem akadályozott, akadálytalan kilátás a folyóra.

Mi az önellátó?

: hajlamos arra, hogy szerényen vagy félénken feltűnhetetlenné tegye magát Szenvedélye és hite lélekig hat, szelíd esze mindig öntörvényű és soha nem sértő…

Feltűnően egy mondatban kiejtéssel

28 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a nem tolakodó?

melléknév. nem avatkozni vagy beavatkozni . szinonimák: nem tolakodó. Antonímák: tolakodó. hajlamos behatolni (különösen a magánéletbe)

Mi az ellentéte a feltűnés nélkül?

szerény. Antonímák: impertinent , tolakodó, közbeavatkozó, közbeavatkozó, tolakodó, szolgálatkész. Szinonimák: szerény, visszafogott, visszavonuló, félénk, igénytelen.

Mit jelent az önzetlen cselekedet?

Amikor önzetlen vagy, akkor más emberekre gondolsz, mint magadra . Az önzetlen az önző ellentéte. Ha önzetlen vagy, kevesebbet gondolsz önmagára, és többet másokra – nagylelkű és kedves.

Mit jelent a közösségi ?

melléknév . Egy közösségé vagy egy közösséghez való tartozás , különösen (későbbi használatban) olyan közösségé, amely közösségi vagy kommunista elvek szerint szerveződött; közösségi élet jellemzi; kollektív.

Mi hogyan van a nyelvtanban?

a mai angol nyelvtanból. A hogyan határozószó leggyakrabban azt jelenti, hogy „milyen módon” vagy „milyen mértékben”.

Hogyan használhatom a make szót egy mondatban?

Készítsen mondatpéldát!
 • Ha tojáslikőrbe fojtja bánatát, az hosszú távon csak rosszabb lesz. ...
 • Ennek van értelme. ...
 • Ön változást hoz. ...
 • Sikerült valami valódi előrelépést elérni? ...
 • Nem jutottak el az étterembe. ...
 • Nem számít, ha örökbe fogadják.

Lehet egy ember megfoghatatlan?

Mit jelent a megfoghatatlan? Ez azt jelenti: Az a tulajdonság, hogy nehéz megragadni vagy rögzíteni. A megfoghatatlan személyt nehéz megtalálni vagy elkapni .

Mit jelent a megfontolt használat?

: jó ítélőképességgel rendelkezik, használ vagy tanúsít : bölcs A közösség dicséretet érdemel a megfontolt vízhasználatért. Más szavak a judicioustól. megfontoltan határozószó.

Mi az a feltűnésmentes hatalom?

Az észrevétlen hatalom a döntéshozatal premisszáinak ellenőrzésére szolgáló hatalomnak tekinthető, ami azt jelenti, hogy ez a döntéshozatal mögött meghúzódó gondolatok ellenőrzésének hatalma.

Mik az önzetlenség példái?

Az önzetlen definíciója az, hogy jobban törődik mások szükségleteivel, mint saját szükségleteivel. Az önzetlenség példája az anya gyermeke iránti odaadása, amely arra készteti, hogy mindig a gyermek szükségleteit helyezze előtérbe, a sajátjai elé.

Mit nevezel önzetlen embernek?

nemes , nagylelkű, öntörvényű, humanitárius, altruista, jótékony, nagylelkű, szerető, jóindulatú, lovagias, odaadó, érdektelen, extrovertált, segítőkész, megvesztegethetetlen, engedékeny, liberális, önmegtagadó, önfeledt, önfeledt.

Hogy néz ki az önzetlen szerelem?

Az önzetlen szeretet azt jelenti, hogy ott leszel, amikor a személyednek szüksége van rád , bármiről is legyen szó, mert megígérted, hogy az lesz, függetlenül attól, hogy milyen nehéz helyzetbe kerülsz, és hajlandó vagy bármit megtenni, hogy kapcsolatod továbbra is virágozzon. Bőséges.

Mi a másik szó az észrevétlenre?

észrevehetetlen
 • diszkrét,
 • nem feltűnő,
 • láthatatlan,
 • szerény.

Mik az eklektika szinonimái?

az eklektika szinonimája
 • széles.
 • különböző.
 • változatos.
 • katolikus.
 • liberális.
 • egyetemes.
 • heterogén.
 • inkluzív.

Miből lehet következtetni a feltűnő jelentésére?

könnyen látható vagy észrevehető ; jól látható vagy megfigyelhető: szembetűnő hiba. különös figyelmet magára vonva, például kiemelkedő tulajdonságokkal vagy különcségekkel: Feltűnő volt harsogó nevetésén.

A nem tolakodó valódi szó?

nem tolakodó .

Mi a különbség a tolakodó és a tolakodó között?

Mi a különbség a tolakodó és a tolakodó között? ... Tolakodónak lenni annyi, mint általában kifogásolható módon, tapintatlanul, de nem feltétlenül úgy, hogy felhívja a figyelmet mások dolgaiba . Ezzel szemben tolakodónak lenni azt jelenti, hogy az illendőségre vagy a finomságra való tekintet nélkül beleavatkozunk.

Mi az a nem tolakodó munka?

A nem tolakodó mérés olyan eszközök vagy mérési eljárások használatát jelenti, amelyek minimális hatást gyakorolnak az érintett személyre .