Mekkora a wanzek építkezés?

Pontszám: 4,6/5 ( 1 szavazat )

Fargo (Észak-Dél) bázisáról a Wanzek egy több mint 1100 munkásból és kereskedőből álló csapatot irányít, és körülbelül 500 nehézgépből álló flottát tart karban, beleértve számos speciális nehézdarut, amelyek kritikus elemei a szélturbina tornyok sikeres felállításának. .

Hány alkalmazottja van a wanzek Construction-nak?

Alkalmazotti adatok A Wanzek Construction 1423 alkalmazottal rendelkezik.

Mit csinál a wanzek építkezés?

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb minőségű általános építkezést biztosítjuk, beleértve az iparágak széles keresztmetszetét: energia, megújuló energia, olaj és gáz, infrastruktúra és mezőgazdaság . Építőipari kínálatunk a következőket tartalmazza: Ipari (energia, olaj és gáz, valamint mezőgazdaság)

A wanzek építőipari szakszervezet?

Míg a Wanzek központja Fargoban van, Coloradóban, Kaliforniában és Texasban is van irodájuk. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a Wanzeknek építkezései vannak, akkor észreveheti, hogy a vállalat az unió szinte minden államában megtalálható .

A wanzek tőzsdén jegyzett társaság?

A Wanzek Construction a MasTec, Inc. 100%-os tulajdonában lévő leányvállalata, egy nyilvánosan jegyzett, kisebbségi irányítású vállalat . Anyavállalatunk által támogatott földrajzi kiterjedéssel, skálázhatósággal és általános pénzügyi erővel rendelkezünk ahhoz, hogy versenyképes, magas színvonalú építkezést és szolgáltatásokat nyújtsunk.

Wanzek Építőipar – Egy nap az életben

19 kapcsolódó kérdés található

A wanzek jó cég?

A Wanzeknél végzett munka a biztonság, a büszkeség és az integritás új szintjét mutatta, mint a többi vállalatnál, ahol dolgoztam. ... Ők egy családcentrikus cég, és a legerősebb biztonságot nyújtják Kultúra, hogy mindenki épségben és egészségesen térjen haza.