A látás legyőzte Supermant?

Pontszám: 4,8/5 ( 69 szavazat )

Az acélos ember képes lenne legyőzni a Víziót egy küzdelemben, mert szinte nincsenek gyengeségei . ... Superman brutális módon gyorsabban tudná megtámadni Visiont, mint ahogyan a közeledő támadáson át tudott volna lépni. Hacsak Vision nem tudott hozzájutni némi kriptonithoz, egyszerűen nincs mód arra, hogy párbajban legyőzze Supermant.

Kit győzött le a Vision?

Amikor Thanos megérkezett, Vision meggyőzte a megsemmisült Skarlát Boszorkányt, hogy semmisítse meg az Elme Kövét, megölve őt, de Thanos az Időkő segítségével feltámasztja Visiont, és letépte a követ a fejéről, és másodszor is megölte, mivel Thanos azt állította, győzelem.

A Wanda Vision erősebb Supermannél?

Ami az MCU-t illeti, kevesen tudnak ellenállni Wanda Maximoffnak. A Skarlát Boszorkány mágikus képességei egyszerűen páratlanok a többi Bosszúállóhoz képest. A DC legerősebb hőse általában Superman , aki az univerzum bármely gonosztevőjét el tudja fogadni, és tízszer keményebben tudja visszaadni őket.

A Vision erősebb, mint Thor?

A Vision valójában erősebb lehet, mint Thor a filmes univerzumban. A képregényekben szereplő látomás minden bizonnyal erőteljes, valószínűleg még a filmes megtestesülésénél is erősebb. ... A képregényekben megállapították, hogy aki felemeli Mjølnirt, az Thor hatalmával rendelkezik. Csak az arra érdemesek tudják felemelni.

A Vision egy erős szuperhős?

A Bosszúállók: Ultron korában először megjelenő Vision a Föld egyik legerősebb hőse , még akkor is, ha nem kapott túl sok lehetőséget arra, hogy valóban bemutassa képességeit a Marvel Mozi-univerzumban.

20 bosszúálló, aki legyőzheti Supermant

20 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Az MCU Heroes a leggyengébbtől a legerősebbig terjedt
  • Vessen egy pillantást 24 hősre a Marvel Mozi-univerzumban, és meghatározzuk, ki a legerősebb az MCU-hősök közül. ...
  • Sólyomszemet sokan a leggyengébb MCU-hősnek tartják, annak ellenére, hogy ügyes, csak úgy tűnik, mint egy rendes srác íjjal és nyíllal.

Miért tudta a Vision felemelni Thor kalapácsát?

A látás képes felemelni mjolnirt , mert az Elme kövét forgatja. Ez megadja neki a mentális kontrollt, hogy ne „zuhanjon káoszba”, ahogy Thor mondja a Végtelen háborúban. Ne feledje, hogy a Vision soha nem gyakorolja Thor egyéb képességeit, amikor birtokában van.

Thanos félt Odintól?

Ebben a cikkben tájékoztatjuk Önt. Thanos valójában nem fél senkitől , de az biztos, hogy elkerülte Odint. Thanos rendkívül intelligens lény, és tudja, milyen erős Odin. Nem fél tőle, de tudja, hogy elkerülésével és az Infinity Stones begyűjtésével felesleges kockázatok nélkül eljuthat a célig.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Minden ellenkező bizonyíték ellenére Superman alaposan legyőzte Thort , amikor a két hős ténylegesen harcolt. ... De amikor Thor megpróbálta kiütni Supermant a kalapáccsal, Superman egy utolsó ütéssel kiütötte Thort.

Ki a legerősebb Bosszúálló?

Wanda Maximoff kétségtelenül a legerősebb Bosszúálló az MCU-ban jelenleg. Az Infinity Wartól kezdve továbbra is mérhetetlen erőt mutatott. Első lenyűgöző bravúrja az volt, amikor lerombolta az Elmekövet a Vision fejéről, miközben energiájával visszatartotta Thanoszt.

Meg tudja-e győzni Superman Marvel kapitányt?

Ha harc törne ki Superman és Marvel kapitány között, Superman legyőzné Marvel kapitányt . Növelheti képességeit, ha hosszabb ideig tölti magát a nap alatt, így ezerszeresen meghaladja Marvel kapitány erejét.

Le tudja győzni Thanos Supermant?

Egy egyenes csatában Superman valószínűleg legyőzheti Thanost , bár Thanos minden bizonnyal jó harcot vívna, hiszen ő is egyetlen pofonnal legyőzte a Marvel két legerősebb szuperhősét.

A Scarlet Witch erősebb, mint Jean GREY?

Scarlet Witch és Jean Grey, akiket a Phoenix Force megszállt, két hihetetlenül erős X-Men. ... Bár az égi terhe nélkül eredendően erős, Jean Gray drámaian megváltozik, és drámaian erősebbé válik, ha a Főnix Erő néven ismert kozmikus entitás birtokában van.

Meg tudja-e győzni Superman Hulkot?

Ez nem Hulk hibája, de Supermant valamiért Supermannek hívják. Hacsak nem volt mellette kriptonit vagy mágia-felhasználó, Hulk rendszerint a DC Hero-ba esett – bár pokolian küzdött volna. Superman nyer.

Le tudja győzni Thanos Darkseidet?

Darkseid: Az ítélet. Thanos nem felel meg a Darkseid teljes fenyegetésének . Darkseid számára Thanos egy újabb idegen, aki istennel játszik, miközben ő valódi cikkként áll. Darkseid legjobb esetben is úgy tekint Thanosra, mint a saját hadserege lehetséges hadikutyajára.

Le tudja győzni a Scarlet Witch a Visiont?

Ami a fizikai erőt illeti, a Vision viszonylag könnyedén le tudná győzni Scarlet Witch-et . Vision sokkal jobb harcos, és sok különböző képességgel rendelkezik, amelyek fizikailag erősebbé és nagyon nehezen üthetővé tehetik. ... Ami a többi erőt illeti, úgy tűnik, a Visionnak több is a rendelkezésére áll.

Superman fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Szóval, ha Superman véletlenül találkozna Thor legendás fegyverével – amely híresen mozdíthatatlan azok számára, akik méltatlanok a hatalmára –, fel tudná emelni? Nos, erre a kérdésre egyszerű a válasz: megteheti, és meg is van .

Ki minden idők legerősebb szuperhőse?

Minden egyes listán, amelyet kivétel nélkül ellenőriztem, Superman minden idők legerősebb és legerősebb szuperhőseként szerepelt.

Superman erősebb, mint Thanos?

Supermannek nem kellett végtelen kesztyűt viselnie, hogy megmutassa, képes bolygókat mozgatni, ahogy Thanos tette a Marvel Bosszúállók: Végtelen háborúban. Nézzünk szembe vele, Superman nem olyan erős, mint amilyennek ti, rajongók szeretnék bemutatni. ...

Kitől fél a legjobban Thanos?

Az elmélet Egot , Odint és The Ancient One -t Thanos három legnagyobb félelmeként állítja fel, és megvárta, amíg mindegyik meghalt, hogy megtehesse a lépést. Ennek lenne értelme, mivel ezek a karakterek mindegyike hatalmas erősségű volt, és erős szálak fűzték a Bosszúállókhoz, ami azt jelentette, hogy bármikor behívhatták őket tartaléknak.

Ki az erősebb Thanos vagy Odin?

Odin tartósabb és erősebb, mint Thanos , és csatáinak puszta mellékhatásaként (lényegében járulékos sebzés) egész galaxisok pusztulhatnak el (ami például a Seth-tel folytatott harcában történt).

Le tudja győzni Thor Odint?

Odin Asgard uralkodója, és ő az, aki először megalkotta Thor híres kalapácsát. Nem éppen egy rendkívül tiszta lélek. Néhányszor megverte Thort – az egyik majdnem megölte. Könnyű megérteni, hogy Odin valójában miért erősebb Thornál .

Deadpool fel tudja emelni Mjolnirt?

Deadpool egyszer felemelte Thor kalapácsát, és meglepő módon kiderült, hogy méltó Mjolnirhoz – de nem minden volt olyan, amilyennek látszott. Thor Mjolnir kalapácsának felemelése nagy dolog a Marvel-univerzumban, hiszen ez bizonyítja, hogy ki az, aki igazán érdemes. ... Loki megbízza Deadpoolt, hogy Thor elveszítse a kalapácsát.

Batman fel tudja emelni Mjolnirt?

Legjobb pillanataiban Batman valószínűleg fel tudja emelni Mjolnirt , de a legsötétebb éjszakáin valószínűleg egy centimétert sem tud mozgatni.

A Stormbreaker erősebb, mint Mjolnir?

Bár a Stormbreaker és a Mjolnir nagyon hasonló tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik, a Stormbreaker a legerősebb fegyver a kettő közül , amelyet Thor használhat. Ennek nyilvánvaló oka az, hogy a Stormbreaker a fizikailag nagyobb fegyver a kettő közül, és arról nem is beszélve, hogy egy fejsze, ami veszélyesebb, mint egy kalapács.