Superman felemelte Thor kalapácsát?

Pontszám: 4,3/5 ( 13 szavazat )

Csak az igazán érdemesek tudták megemelni Thor kalapácsát, Mjolnirt, de ahogy minden Superman-rajongó elmondja, az Acélember méltónak bizonyult, amikor a Marvel és a DC átkelt az univerzumon. ...

Milyen szuperhősök emelték fel Thor kalapácsát?

Thoron és Odinon kívül bizonyos más személyek is képesek megemelni Mjolnirt az elsődleges folytonosságban:
  • Roger "Red" Norvell (valójában Odin szándékos trükkje)
  • Beta Ray Bill.
  • Amerika Kapitány.
  • Eric Masterson.
  • Bor (Thor nagyapja)
  • Buri (más néven Tiwaz, Thor dédapja)
  • Loki.
  • Jane Foster.

Mikor emelte fel Superman Thors Hammert?

A Bosszúállók/JLA #4 (2004) sorozat utolsó számában a hősök összefognak a Krona elleni küzdelemben; Superman nemcsak Mjolnirt, hanem Amerika Kapitány pajzsát is felvette.

Hányan emelték fel Thor kalapácsát?

A Marvel képregények rajongói számára Cap méltósága nem volt meglepetés, mert Amerika Kapitány Thor kalapácsát használja az 1988-as képregényben, a The Mighty Thorban a Business Insider szerint. A képregények nyolc másik karaktert tartalmaznak, akik méltónak bizonyulnak Mjolnirhoz, így összesen kilenc szuperhős a hatalmas kalapács erejét.

Loki felemelte Thor kalapácsát?

Miután a kalapács a tróntermébe csapódott, felemelte és rövid ideig tartotta Mjolnirt, mielőtt az kirepült a kezéből, és visszaszállt Thorhoz. Loki később megtudta, hogy tudja használni Mjolnirt, mert a varázsa kudarcot vallott, valamint Asgard többi mágiája.

13 szuperhős karakter, aki felemelte Thor kalapácsát

36 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Az MCU Heroes a leggyengébbtől a legerősebbig terjedt
  • Vessen egy pillantást 24 hősre a Marvel Mozi-univerzumban, és meghatározzuk, ki a legerősebb az MCU-hősök közül. ...
  • Sólyomszemet sokan a leggyengébb MCU-hősnek tartják, annak ellenére, hogy ügyes, csak úgy tűnik, mint egy rendes srác íjjal és nyíllal.

Deadpool fel tudja emelni Mjolnirt?

Deadpool egyszer felemelte Thor kalapácsát, és meglepő módon kiderült, hogy méltó Mjolnirhoz – de nem minden volt az, aminek látszott. ... Miután Thor kalapácsa kiesik a kezéből egy robbanás következtében, Deadpool úgy dönt, felveszi, és átváltoztatja a Mennydörgés istenének saját verzióját.

Batman fel tudja emelni Mjolnirt?

Legjobb pillanataiban Batman valószínűleg fel tudja emelni Mjolnirt , de a legsötétebb éjszakáin valószínűleg egy centimétert sem tud mozgatni.

Vajon Pókember felemelheti Mjolnirt?

A Pókember Peter Parker változata nem tudja felemelni Mjolnirt , mert őt maga a Kalapács nem tartja méltónak, mert nem elég erős az akarata. A Marvel a DC Comics-szal együtt hozzájárult az amerikai képregények fejlesztéséhez, a szuperhős műfajra szakosodva.

Thanos fel tudja emelni Mjolnirt?

Thanos egyelőre nem tudja felemelni Mjolnirt, mert a Kalapács biztosan nem tartaná méltónak. Ennek ellenére Thor közelmúltbeli rémálma azt sugallta, hogy ez a jövőben megtörténhet, ezért várnunk kell, és meglátjuk, hogy Thanos felemeli-e Mjolnirt vagy sem.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.

Ki gonoszabb Thanosnál?

Az egyik bevált MCU gonosz, aki erősebb, mint Thanos, Doctor Strange Dormammuja , aki könnyen visszatérhet antagonistaként a Doctor Strange-be az őrület multiverzumában. Saját világában a Sötét Dimenzió Ura szinte verhetetlen.

Superman erősebb egy istennél?

10 SUPERMAN Superman (Clark Kent/Kal El) általában az egyetlen, aki érintetlenül tartja a saját univerzumát, és a legfigyelemreméltóbb és legkitartóbb isten, akit legyőzött, Darkseid lenne . Az összes képregényben, rajzfilmben és filmben nem egyszer Superman legyőzte Darkseidet.

Melyik az erősebb Mjolnir vagy Stormbreaker?

Bár a Stormbreaker és a Mjolnir nagyon hasonló tulajdonságokkal és képességekkel rendelkezik, a Stormbreaker a legerősebb fegyver a kettő közül, amelyet Thor használhat. Ennek nyilvánvaló oka az, hogy a Stormbreaker a fizikailag nagyobb fegyver a kettő közül, és arról nem is beszélve, hogy egy fejsze, ami veszélyesebb, mint egy kalapács.

Mi a neve a Thor's AX-nek?

A Végtelen háborúban Thor (Chris Hemsworth) - Groot és Rocket kíséretében - Nidavellire utazik, ahol új fegyvert kovácsolnak számára: a Stormbreaker nevű baltát. A fegyver Eitri (Peter Dinklage) jóvoltából származik, és lehetővé teszi számára, hogy még időben visszatérjen a Földre, hogy segítsen barátainak egy wakandai csatában.

Az Uru erősebb, mint a Vibranium?

-Az Uru ugyanaz, mint az Adamantium, hozzáadva a maga mágikus tulajdonságaival. Az Adamantium vitathatatlanul erősebb, mint a Vibranium . Egy töredéke túlélhet egy Nuke-ot, míg a Vibranium Sliver felrobban, mert nem képes megtartani ezt az energiát.

Goku fel tudja emelni Mjolnirt?

Kevés ember méltó arra, hogy Thor kalapácsát, Mjolnirt használja, de a Dragon Ball's Goku megfelel a képnek, köszönhetően a két hős közötti hasonlóságok sokaságának.

Le tudja győzni Thor Pókembert?

Pókember erősebb Thornál (amikor lenni kell) Más szuperhősökhöz képest könnyű súlyúnak tűnhet, de Pókember többször is megmutatta, hogy erősebb tud lenni Thornál.

Mit emelhet a legtöbb Pókember?

Egy pók 170-szer nagyobb súlyt képes felemelni, és ha Peter örökölte egy pók erejét, akkor körülbelül 25 000 fontot tud felemelni, ami nagyjából 12,5 tonnát jelent. De a képregényekben bebizonyosodott, hogy extrém körülmények között akár 100-300 tonnát is képes megemelni.

Superman erősebb, mint Thanos?

Supermannek nem kellett végtelen kesztyűt viselnie, hogy megmutassa, képes bolygókat mozgatni, ahogy Thanos tette a Marvel Bosszúállók: Végtelen háborúban. A bolygók mozgatása nem jelent problémát Superman számára. ...

Le tudja győzni a Shazam Thort?

Mjolnir nélkül Thor valójában veszíthet a Shazam ellen , mivel innen származik Thor mágikus képességei nagy része. Shazamnak nincs szüksége ilyen tokenre a varázslat használatához, és könnyen fel tudja erősíteni erejét, sebességét, sőt tartósságát is, hogy megfeleljen Thornak vagy akár felülmúlja azt.

Ki az erősebb Hela vagy Thanos?

A Bosszúállók: Endgame utolsó csatája megmutatja, hogy Thor: Ragnarok Hela – és nem Thanos – valójában az MCU legerősebb gonosztevője.

Hogyan öli meg a Deadpool Thort?

Deadpool harcol Cage ellen, és felfedi, hogy néhány zsugorított bombát helyezett el Luke kávéjába , hogy felrobbanthassa azokat, megkerülve törhetetlen bőrét. Ami Thort illeti, sikerült néhány Pym-részecskét kiváltania Mjolniron, amivel megnőtt, amikor Thor felé repült, és halálra zúzta.

Thor legyőzheti a Deadpoolt?

Bár Thor ereje egy kicsit visszafejlődött a Bosszúállók: Végtelen háborúban, még mindig rendkívül erős . Valamennyire ugyanaz a képregényben, tehát ha Deadpool valaha is Thorral találkozna, a mennydörgés istene lenne a győztes.

Loki Deadpool apja?

Deadpool apja. Erősségek/képességek: Nincsenek . Előzmények: (Deadpool III#36 (fb) - BTS) - Mielőtt a férfi, akiből Deadpool lett volna, megszületett, apja otthagyta az anyját, hogy egyedül nevelje fel a gyereket. ... Láttam, hogy az emberek összezavarodtak emiatt, de Loki nem Deadpool apja volt.