Eladott már a stockx hamisítványokat?

Pontszám: 4,4/5 ( 28 szavazat )

A StockX 100%-ban legitim cég .

Mi történik, ha a StockX hamisítványt talál?

A StockX nem köteles visszaküldeni azokat a termékeket, amelyek nem felelnek meg a leírásnak (beleértve, korlátozás nélkül, hogy a cikk nem új és kopás nélküli, nem a megfelelő azonosított méretű, vagy nem tartalmazza az eredeti dobozt), vagy hamisak (pl. ebben az esetben a StockX átadhatja ezeket a tételeket a megfelelő hatóságoknak ) ...

Honnan lehet tudni, hogy a StockX cipők hamisak?

Íme a StockX címke legális ellenőrzésének lebontása:
  1. 1. lépés: Ellenőrizze a betűtípust a StockX címke elején. ...
  2. 2. lépés: Alaposan ellenőrizze a StockX logót az eredetiségcímkén. ...
  3. 3. lépés: Vizsgálja meg a címkével együtt kapott StockX kártyát. ...
  4. 4. lépés: Fordítsa meg az érmét, és elemezze az érme hátsó oldalán található szöveget.

A StockX árul hamis ps5-öt?

A cég azt mondta: "Most a StockX-szel garantált, hogy a megvásárolt áruk 100%-ban hitelesek, soha nem hamisak . "Minden StockX-en vásárolt és eladott termék szigorú hitelesítési folyamaton megy keresztül, ami lenyomja a csalókat és a csalókat. .

Lehet, hogy átverik a StockX-en?

Most a StockX-szel garantált, hogy a megvásárolt áruk 100%-ban hitelesek, soha nem hamisak . Minden StockX-en vásárolt és eladott termék szigorú hitelesítési folyamaton megy keresztül, ami lenyomja a kalapácsot a csalók és bootleggerek ellen. Nehéz munka, de készen állunk a feladatra.

Eladtam hamis tornacipőt a StockX-en, és ez történt

23 kapcsolódó kérdés található

A StockX vagy a kecske jobb?

A fő különbség a kettő között az, hogy a GOAT -on vásárolhat használt cipőket, míg a StockX csak vadonatúj párokat árul. De a szolgáltatás ugyanúgy működik, mint a StockX: licitálhat cipőkre, vagy azonnal megvásárolhatja azokat, és a GOAT hitelesíti is, mielőtt kiszállítják őket.

A kecskék árulnak hamisítványokat?

A GOAT árul hamis cipőket? A GOAT nem nézi el az illegális, hamis áruk árusítását . A GOAT nemcsak platformot biztosít a vevők és eladók számára, hanem ellenőrzi a termékek eredetiségét is, hogy megakadályozza a hamisítást és a hamisítást a viszonteladói piacukon.

Lemondhatok egy StockX akciót?

Ha egy eladás megtörtént, az Ön Kérése vagy Licitje nem törölhető . Ez az irányelv a piac integritásának megőrzésére szolgál, mivel biztosítanunk kell, hogy minden licit és ajánlat valódi, aktív és megbízható legyen.

Mi történik, ha az eladó soha nem szállít StockX-et?

Ha valami történik, és az árut nem lehet ésszerű időn belül kiszállítani, megpróbálunk további költségek nélkül találni egy másikat . Ha ezt nem tudjuk megtenni, teljes visszatérítést biztosítunk Önnek, amelyet általában 3-7 munkanapon belül feldolgozunk az eredeti fizetési mód szerint.

Kaphat-e visszatérítést a StockX-től?

Élő piacunk névtelensége miatt nem áll módunkban visszaküldeni, cserélni vagy swapot kínálni – még akkor sem, ha rossz méretet rendeltél. A jó hír az, hogy bármikor továbbértékesítheti velünk, ha már nem akarja a terméket.

Visszaküldhetem a StockX rendelésemet?

A StockX, ahogy a cég elmagyarázza, élő piacon működik, és névtelensége miatt nem tudnak cserét, visszatérítést vagy csereügyletet kínálni . Igen, ez így van – ha rossz méretet rendelt, nem fogja tudni lecserélni egy másikra.

Lehet, hogy átverik a GOAT-on?

Rögtön a GOAT legális webhely, és hihetetlenül kicsi az esélye annak, hogy átverik . Az alkalmazás mögött álló csapat biztosítja a felhasználókat, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy ellenőrizzék a platformjukon keresztül értékesített cikkek hitelességét.

Mi történik, ha hamisítványokat ad el a GOAT-on?

Ha kizárólagos és ésszerű belátásunk szerint olyan tételeket küld nekünk, amelyeket nem hitelesnek vagy eladhatatlannak ítélünk, a vevőnek visszatérítjük a tételekért kifizetett teljes összeget, és Önnek lehetősége van arra, hogy a termékeket visszaküldje Önnek vagy megsemmisítse. mi .

Mire való a GOAT szleng?

Nem sokan mondhatják maguknak, hogy ő a Kecske, de akik tehetik, azok minden idők legnagyobbjai a maguk területén . A GOAT mozaikszó leggyakrabban kivételes sportolókat, de zenészeket és más közéleti személyiségeket is dicsér.

A GOAT árul hamis tornacipőt?

Más nagy viszonteladói platformoktól eltérően a GOAT az akciós cipőkről szépen rendezett és professzionálisan elkészített fotókat kínál. ... De annak ellenére, hogy az eladók tudják, hogy nem kapnak pénzt, amíg termékeiket nem hitelesítik, elképesztően sokan próbálnak hamisítványokat eladni a platformon keresztül , mondta Lu.

A StockX-en jobb licitálni vagy vásárolni?

A licit jelzi vásárlási szándékát – ez az Ön pénzügyi ajánlata egy termékre a StockX-en. ... Ha Öné a legmagasabb licit, egy eladó, aki az Önéval megegyező Ask-t helyez el, automatikusan eladja Önnek. Ha valaki magasabb ajánlatot tesz, mint te, ne aggódj. Ha egy kérdés megegyezik a (jelenleg legmagasabb) ajánlatukkal, akkor megkapják az elemet.

Megbízható a StockX?

A rövid válasz igen – 100%-ban legális ! Több mint 1000 alkalmazottjával, hat hitelesítési központjával, amelyek csaknem 200 országban működnek, a StockX határozottan az igazi üzlet, így ha egy tornacipő grálra, egy luxusórára vagy akár egy keresett gyűjteményre vágyik, ez minden bizonnyal a az első hely, amit meg kell nézned!

A repülőklub árul hamis cipőket?

Itt nincsenek hamisítványok . Érdemes megjegyezni, hogy a Flight Club arról ismert, hogy nem tárol hamisítványokat, és büszke arra, hogy megőrzi ezt a hírnevet. Talán ez megéri a prémiumot. Azonban a versenytárs, a StockX is fokozza az ellenőrzési folyamatát, hogy csak 100%-ban eredeti cipőket állíthasson be.

Mennyibe kerül a yeezys elkészítése?

A költségeket Matt Priesttel, az FDRA elnök-vezérigazgatójával lebontva a vizsgálat egy sziluettre koncentrált: a YEEZY Boost 350 V2-re. Priest szerint ennek a cipőnek az elkészítése jelenleg körülbelül 35 dollárba kerül, a kiskereskedelmi ára pedig 220 dollár.

Visszaadja a kecske a pénzét?

A GOAT Clean vásárlások kézhezvételétől számítva 3 napja van visszaküldést kérni. Miután feldolgoztuk visszaküldését, visszatérítjük Önnek a befizetett összeget , levonva az Öntől érkező és Öntől érkező szállítási költségeket. Ezt a visszatérítést GOAT-jóváírás formájában adjuk ki, amelyet későbbi vásárlásokhoz használhat fel.

Biztonságos a kecskéből vásárolni?

Először is, a Goat egy eredeti webhely, és hihetetlenül alacsony a csalás esélye. A viszonteladói piac mögött álló csapat megígéri, hogy minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy megerősítse a platformon keresztül értékesített termékek hitelességét. Ezenkívül a GOAT nem tolerálja a hamis/illegális áruk értékesítését .

A kecske visszatéríti az ellopott csomagokat?

A hiányzó csomag kivizsgálása 7-10 munkanapot is igénybe vehet, és egyéb követelmények mellett előfordulhat, hogy alá kell írnia és vissza kell küldenie egy eskü alatti nyilatkozatot. A jóváhagyott követeléseket GOAT-jóváírásban téríthetjük vissza, amelyet egy jövőbeni vásárlásra lehet felhasználni , hogy a lehető leggyorsabban pótolhassa elveszett tárgya(ka)t.

Honnan hajózik a kecske?

Nem kínálunk nemzetközi szállítást, kivéve Kanadát. A rendeléseket a New York állambeli Plainview-ban található GOAT USA telephelyéről szállítjuk.

Törölhetek egy függőben lévő rendelést a StockX-en?

A StockX valóban mindent megtesz, hogy hitelesítsen, és csak a holt készleten lévő termékeket fogadja el. ... Ez azt is jelenti, hogy ha egyszer megrendel egy terméket a StockX-en, azt nem mondhatja le . Ez igazságtalannak tűnhet, különösen, ha hibát követett el.

A StockX árul használt cipőket?

A Stockx csak új tornacipőket/deadstock-ot fogad el és ad el, de a befűzött és felpróbált cipőket „deadstock”-nak tekintik az eladási feltételekben. A GOAT használt tornacipőt árul, ha rákattint a kívánt tornacipőre, a jobb alsó sarokban van egy lehetőség a használt cipők megtekintéséhez.