Eladták a maple Grove versenypályát?

Pontszám: 4,9/5 ( 61 szavazat )

2019 – A Maple Grove Raceway 8 millió dollárért eladásra kerül . A főszponzor NAPA Auto Parts kiszáll a pályáról. 2020 – A Pennsylvania állambeli King of Prussia Motorsports Developers adásvételi szerződést ír alá a Maple Grove Raceway számára.

Ki vásárolta meg a Maple Grove Raceway-t?

Az NHRA Stop Maple Grove Raceway-nek új tulajdonosai vannak; Sorozat továbbra is üdvözlöm. Az NHRA szeptemberben tér vissza Readingbe, Pennsylvaniába. Az NHRA megállónak, a Maple Grove Raceway-nek, amelyet tavaly júniusban 8 millió dollárért árultak, három új tulajdonosa van a Motorsports Development tulajdonosainak: Joe Casella, Jordan Levitt és Chris Winter .

Hány hektáros a Maple Grove Raceway?

A 450 hektáros ingatlannak van helye a növekedésnek, és több lesz, mint egy húzósáv, amely kevesebb, mint 40 hektárt foglal el.

Eladják az Atco Raceway-t?

A 180 hektáros Atco Raceway-t tavaly adták el az Insurance Auto Auctions -nak, egy illinoisi székhelyű cégnek, amely javaslatokat terjesztett elő a városnak, hogy az ingatlant használtautó-értékesítési helyszínné alakítsák át.

Ki nyert a Maple Grove-ban?

A világbajnoki címvédő Matt Hagan posztot betöltő Funny Car veteránja, Tommy Johnson Jr. emlékezetes győzelmet aratott vasárnap, és ezzel a Pennzoil által a Maple Grove Raceway-en bemutatott 36. Mopar Express Lane NHRA Nationals győzelmet aratott.

200 mph jet autó (25 000 LE) a Maple Grove versenypályán

29 kapcsolódó kérdés található

Ki nyerte ma az NHRA-t?

Justin Ashley komoly vereséget szenvedett a texasi NHRA FallNationals Top Fuel döntőjében, és a pontszerző világbajnokot és a hazaiak kedvencét, Steve Torrence-t is legyőzte. 005 másodperc az osztály második győzelméért.

Miért zár be az Atco Raceway?

A New Jersey-i Atco Dragway az elmúlt év során gyakori hírforrás volt a régióban és a drag-versenysport körül, főként annak az erőfeszítéseinek a középpontjában, hogy a régóta fennálló sávot eladja az Insurance Auto Auctions aukciós cégnek.

Miért záródnak a húzócsíkok?

A politika sok húzócsíkot kioltott, és ez az egyik fő oka annak, hogy a legtöbb pálya ma bezár. A zajos panaszok normálisak a húzócsíkoknál , ami a kezdetek óta igaz. Az autók természetesen hangosak, mert sok a kompresszió, nagy vezérműtengelyek és nagyon nagy fejek.

Az ATCO húzószalag záródik?

A versenyrajongók attól tartanak, hogy a dél-jersey-i Atco Dragway bezárul, hogy utat engedjen egy autóárverésnek. ... Az Insurance Auto Auctions, egy illinoisi cég fejlesztési kérelmet nyújtott be a New Jersey Pinelands Commissionhoz a 180 hektáros terület újrafejlesztésére.

Hol van Pennsylvania Maple Grove?

A Maple Grove egy jogi személyiséggel nem rendelkező közösség Longswamp Townshipben, Berks megyében , Pennsylvania államban, az Egyesült Államokban. A Maple Grove a State Street és a Mountain Road kereszteződésének közelében található.

Hány versenyt birtokol az NHRA?

Az NHRA négy versenyközpont tulajdonosa és üzemeltetője: az Atlanta Dragway Georgiában; Gainesville Raceway, Florida; Lucas Oil Raceway, Indianapolis; és az Auto Club Raceway a dél-kaliforniai Pomonában.

Miért nincs már az NHRA Atlantában?

Ez lesz a 40. Southern Nationals az Atlanta Dragway-en, miután a tavalyi eseményt az új koronavírus-járvány miatt elhalasztották . A felvonópályát 1975-ben építették az eredetileg kifutónak tervezett pályából. A pályát az NHRA 1980-ban engedélyezte, a nonprofit szervezet pedig 1993-ban vásárolta meg.

Miért ér véget a Southern Nationals?

Az eseményt az elmúlt 40 évben a Banks Crossing mellett található pályán rendezték meg, és a jubileumi rendezvényét idén nagy népszerűségnek örvend, miután 2020-ban a COVID-19 világjárvány miatt törölték .

Mennyibe kerül bejutni az Atco Raceway-re?

Atco Dragway itt van: Atco Dragway. Nézőknek $15, Gyerekeknek 5-10 éves korig $5 ! Kapunyitás 9 órakor, a verseny 10 órakor kezdődik! Látogassa meg a www.

Mikor nyílt meg az Atco Raceway?

1960 -ban nyitották meg, ez a legrégebbi drag strip New Jersey-ben. A pályát az NHRA, a gyorsulási verseny legnagyobb szankcionáló testülete is engedélyezi. Az Atco Dragway tavaly több mint 265 rendezvényt rendezett, ezzel az ország egyik legforgalmasabb pályája.

Az Englishtown Raceway bezárt?

Most a drag verseny létesítményeit bezárják. ... A The Capital Sports Report szerint 2017. január 16-án, kedd estétől hivatalosan is bezárta kapuit a Raceway Park gyorsulási versenyei.

Mennyi pénzt keres egy NHRA Top Fuel sofőr?

Átlagos teljes készpénzes kompenzáció
  • 37 ezer dollár
  • 46 ezer dollár
  • 55 ezer dollár

Erica Enders még mindig házas?

Enders, aki még mindig feleségül vette Richie Stevens Jr. drag-versenyzőt, a közelmúltban a kötőjeles Enders-Stevens nevet adta vezetéknevének.

Hány éves John Force, a gyorsulási versenyző?

„A másik végén megőrültem” – mondta a 72 éves Force, aki a Peak/BlueDef Platinum Chevrolet Camaróval megnyugtató győzelmet aratott.

Ki a leggazdagabb NHRA sofőr?

John Force nettó vagyona: John Force amerikai drag-versenyző, Funny Car pilóta és autótulajdonos, akinek nettó vagyona 20 millió dollár. 15 NHRA bajnoki győzelmével és összesen 132 győzelmével John Force több mint 30 éve uralja a mezőnyt.

Miért hívják drag versenynek?

A drag „roadway” jelentése Angliából átkerült az Egyesült Államokba, és az 1950-es években a versenyautók „a fő húzás mentén” való tinédzser időtöltését „hot rodding”-nak vagy „drag racingnek” kezdték nevezni.

Hány Top Fuel csapat van?

A Brownsburgban (Indiana állam) található DSR-ben hét professzionális csapat vesz részt az NHRA Camping World Drag Racing Series versenyen. A háromszoros világbajnok Antron Brown, a kettős terhelésű pilóta, Leah Pruett és a nyolcszoros világbajnok Tony Schumacher a DSR Top Fuel dragster triója címet viseli.

Az Atlanta Dragway leáll?

Az Atlanta Dragway – a georgiai Commerce-ben található történelmi drag strip, amelyet Gene Bennett először 1975-ben nyitott meg – 2021-ben ad otthont az utolsó szezonjának . A versenyközpont, amely 1993 óta a National Hot Rod Association (NHRA) tulajdonában van, jelenleg értékesítés alatt áll.