A lego abbahagyta a nexo lovagok gyártását?

Pontszám: 4,8/5 ( 31 szavazat )

A sorozatot finanszírozási problémák miatt törölték . 2018. augusztus 1-jén Tommy Andreasen ügyvezető producer megerősítette a sorozat törlését a Twitteren, és kijelentette: "A Nexo Knights tévésorozat véget ért."

2021-ben visszatér a Nexo Knights?

Tommy Andersen szerint az ötödik évad ajánlatát törölték az alacsony finanszírozás miatt például az 5. és 6. évadban, nincs szezon és nincs nyári csoport sem!

Miért nincs a Nexo Knights az App Store-ban?

Okok (hely) és a LEGO témák rövid időre megváltozott fókusza miatt eltávolítottuk a telepítést, mivel nem tudtuk az APP hitét . Időközben az APP kikerült a Play Áruházból, de van elég sok oldal, ahonnan az APP-ot le tudom szerezni (apk és OBB adatok). Ha valakit érdekel linkeket tudok adni.

Melyik a legjobb Lego Nexo Knights készlet?

Minden idők legjobbra értékelt Nexo Knights készletei
  • Lance's Hover Jouster. 72001-1 Nexo Knights, 5. évad, 2018.
  • Axl Tower Carrier. 70322-1 Nexo Knights, 2. évad, 2016.
  • Berserker bombázó. 72003-1 Nexo Knights, 5. évad, 2018.
  • Magmar végső tábornok. 70338-1 Nexo Knights Ultimate 2016.

Meghalt a Nexo Knights?

A sorozat egy fantasy kastély koncepción alapul, és a Knighton nevű futurisztikus királyságban játszódik, amely öt fiatal lovagnak ad otthont. ... 2018 -ban a The Lego Group megszüntette a Nexo Knights témát, ami egyben a sorozat törlését is eredményezte.

Nexo Knights 2020-ban

24 kapcsolódó kérdés található

Lesz-e a Nexo Knights 5. évada?

A Lego Nexo Knights 5. évada a Lego's Nexo Knights sorozat ötödik évada, amelyet 2018. február 22-én kellett volna megjelentetni, 2018. július 27-én azonban Tommy Andreasen azt mondta, hogy a sorozatot a Lego és az alacsony költségvetés miatt törölte .

Ki az a Monstrox?

Monstrox egy gonosz varázsló és ősnekromanta volt, aki eredetileg a Varázslók Tanácsának tagja volt. A hatalom és az uralkodás utáni éhsége miatt gonosz varázslatokkal és Tiltott Hatalmakkal kezdett kísérletezni, és gonosz könyvekben tartotta őket. ... Merlok varázslatot vetett, hogy elpusztítsa a szörnyet, és mindenhová szétszórja a gonosz könyveket.

Mi az a Nexo teljesítmény?

A Nexo Powers futurisztikus energialetöltések a Nexo Knights fegyvereibe és pajzsaiba . Általában a szörnyek elleni küzdelemre használják őket. ... A letöltött és a készletekben látható pajzsokon látható Nexo erők beszkennelhetők a videojátékba.

Hány Nexo hatalom van?

Wiki célzott (játékok) Ez a Nexo Knights téma összes NEXO-erejének listája. A Merlok 2.0 memóriájában összesen 330 NEXO teljesítmény érhető el. A NEXO Powers hat színre oszlik.

Ki a főgonosz a Nexo Knightsban?

Monstrox egy karakter, aki a Nexo Knights fő antagonistájaként szolgál. Ő a Book of Monsters valódi kiléte, Jestro egykori segítője és mentora.

Mi történt a Lego Nexo Knights alkalmazással?

A LEGO NEXO KNIGHTS: MERLOK 2.0 egy olyan alkalmazás, amely a televíziós sorozatokhoz és a készletekhez való kapcsolódást szolgálja, hogy lehetővé tegye a játék előrehaladását. Az App Store és a Play Store áruházból is eltávolították , és ha letölti, nem fog működni.

A Lego egy Nexo Knights játék?

A szülőknek tudniuk kell, hogy a Lego Nexo Knights: Merlock 2.0 egy témájú akció-kalandjáték , rajzfilmszerű, harcközpontú játékmenettel. A tévéműsor alapján gyakran arra ösztönzi a játékosokat, hogy valós Lego-játékokat vásároljanak, hogy javítsák játékon belüli élményüket, és nagymértékben függ attól, hogy a felhasználó ismeri-e a műsort.