Az Edinburgh Woolen bezárt?

Pontszám: 4,3/5 ( 23 szavazat )

Az Edinburgh Woolen Mill KERESKEDÉSI óriáscégét megmentették egy olyan üzletben, amely 1453 munkahelyet véd meg, és 246 üzletet nem zár be véglegesen. Az edinburghi gyapjúmalom tulajdonosa – amelynek dorchesteri és sherborne-i fiókjai vannak – tavaly belezuhant az adminisztrációba.

Melyik edinburghi gyapjúgyárat zárják be?

Az Austin Reedet, a Jaegert és Jacques Vertet birtokló csoport végleg bezárta üzleteit a cumbriai Penrithben és a skót felföldön található Dingwallban – jelentette a Drapers. A hampshire-i Andoverben, a shropshire-i Oswestryben és a berkshire-i Newburyben lévő üzletek „bezárás” feliratokat hagytak a kirakataikban.

Mi történik az EWM-mel?

A Peacocks, a Jaeger, a Bonmarché és a névadó Edinburgh Woolen Mill tulajdonában lévő EWM Group tavaly összeomlott a közigazgatásba. A kiskereskedőket ezt követően egy nemzetközi befektetési konzorcium vásárolta vissza, amelyet az EWM operatív igazgatója, Steve Simpson támogat.

Az Ewm még mindig adminisztrációban van?

A Peacockst és a Jaegert is birtokló EWM tavaly került adminisztrációba, ami 24 000 munkahelyet veszélyeztetett. A Marks & Spencer hétfőn közölte, hogy a Jaeger megvásárlásának utolsó szakaszában jár az adminisztrátoraitól annak a stratégiának a részeként, hogy ruházati részlegét új nevekkel erősítse meg, miközben a Peacocks még mindig adminisztráció alatt áll .

Megmenekült az Edinburghi Gyapjúmalom?

Az Edinburgh Woolen Mill, a Ponden Home és a Bonmarché kiskereskedelmi láncokat megmentették az adminisztrációtól , ezzel a lépéssel 2000 főutcai munkahelyet védenek meg. Az átvételi megállapodás több ezer dolgozót ment meg, de 260 üzlet továbbra is bezár, figyelmeztettek a rendszergazdák.

Az edinburghi gyapjúmalom az összeomlás szélén áll, 24 000 munkahelyet veszélyeztetve

40 kapcsolódó kérdés található

Az Edinburgh-i gyapjúmalom vevőt talált?

Az edinburghi gyapjúmalom és a Bonmarche kivásárolták az adminisztrációból , néhány munkahely és üzlet megmenekült, mivel az M&S felvásárolja a Jaeger márkáját. ... A Bonmarche testvércéget is kivásárolta az adminisztrációból a Pureplay.

Újra megnyílik az Edinburgh Woolen malom?

Az Edinburgh-i gyapjúmalom jelenleg minden nap 10:00 és 17:30 között tart nyitva a Trentham Shopping Village-ben.

Kié most a Bon Marche?

Ami az új tulajdonosokat illeti, az EWM csoport korábbi vezetője, Steve Simpson vezeti őket, egy befektetési konzorcium támogatásával. Ez egy érdekes üzlet, tekintve, hogy a Peacocks egykori istállótársát és egykori riválisát, Bonmarchét eladták egy járműnek (az Edinburgh Woolen Mill lánccal együtt), köztük Simpsonnak.

Kié most az EWM?

A fonalfestéstől a divatig: Az EWM története A Philip Day által vezetett vezetői felvásárlás vette át, és ma már független magántulajdonban lévő vállalkozás, amely 100%-ban a családja kezében van. 2017-ben vásárolta meg a Jaeger márkát, a Peacocks pedig 2012-ben jelent meg korábban, amikor az adminisztrációt követően átvették.

Kié most a Peacocks?

A Peacocks egy gyors divat kiskereskedelmi lánc az Egyesült Királyságból, melynek székhelye a walesi Cardiffban található. A lánc jelenleg az Edinburgh Woolen Mill csoport része, és több mint 6000 embert foglalkoztat.

A Kernow Mill bezár?

A Saltash melletti Kernow Mill munkatársai szerint az Ivybridge közelében található híres Lee Mill kiskereskedelmi üzlet határozatlan időre bezárt . A lezárásra egy férfi hívta fel a figyelmet, aki egy ideig megpróbált felkeresni, de megállapította, hogy nincs nyitva.

Kinek a tulajdonosa az Edinburgh Woolen malom?

Philip Edward Day (született: 1965. október) egy dubai székhelyű brit milliárdos üzletember, a The Edinburgh Woolen Mill Group vezérigazgatója és tulajdonosa, amely a Peacocks, a Jaeger, a Jane Norman, az Austin Reed és más nagykereskedők tulajdonosa .

Mely Peacocks üzletek zárnak be 2020-ban?

A Barking, Dagenham, Hornchurch, Romford, Stepney, Stratford és Upton Park Peacocks üzletei bezárnak. A termék és a Jaeger divatkereskedés az Edinburgh Woolen Mill Group (EWM) tulajdonában van, amely bejelentette, hogy adminisztrátorok kinevezését tervezi, ami 21 000 munkahelyet veszélyeztet.

Austin Reed létezik még?

Az Austin Reed egy 1900-ban alapított brit divatkereskedés volt, a márkát pedig 2016-ban vásárolta meg az Edinburgh Woolen Mill .

A Bonmarche túléli?

Az Edinburgh Woolen Mill tulajdonosa megállapodást kötött, hogy megmentse a márkát és a testvérvállalkozásokat, a Ponden Home-t és a Bonmarche-t a végleg eltűnéstől, miután tavaly az adminisztrációba ütközött. ... A megmentési ügylet 1453 dolgozó jövőjét biztosítja az Edinburgh Woolen Mill és a Ponden Home területén.

A Bonmarche idős hölgyeknek való?

„A Bonmarchénál az a mantránk, hogy az 50 év feletti nők fantasztikus áron érezzék magukat fantasztikusan” – mondja. „Tipikus ügyfelünk a 60-as évei elején-közepén jár , ezért a fiatalabb nők helyett inkább a fittségre és a stílusra összpontosítunk, amely az ilyen hölgyek számára releváns.

A Peacocks 2020-ban a közigazgatásba kerül?

Az összeomlott Peacocks divatláncot kivásárolták az adminisztrációból , ami 2000 munkahely és 200 üzlet áthelyezését jelenti. A vásárlók egy nemzetközi konzorcium, amelyet a Peacocks korábbi operatív igazgatója, Steve Simpson vezet. ...

Hol készülnek az Edinburgh Woolen Mill ruhái?

A vállalat elsősorban Bangladesben gyártja ruházatát, és Bangladesben aláírta a tűz- és épületbiztonsági megállapodást a gyári feltételek javítása iránti elkötelezettsége részeként.

A Bon Marche vevőt talált?

A Bonmarche érték-kiskereskedőt kivásárolták az adminisztrációból, így több mint 500 munkahely biztosított. A divatláncot felvásárolta a Purepay Retail, amely kedden az Edinburgh Woolen Mill és a Ponden Home lakberendezési márkát is felvásárolta.

2020-ban bezár a bonmarche?

A Bonmarché női divatlánc igazgatás alá került, így több mint 1500 munkahely került veszélybe. Az országszerte 225 üzlettel rendelkező Bonmarché Philip Day kiskereskedelmi iparmágnás tulajdona volt.

A bonmarche vevőt talált?

A Bonmarchét – az októberben adminisztrációba került női ruházati kiskereskedőt – a rivális Peacocks fogja megmenteni. A Bonmarché adminisztrátorai a Peacockst jelölték meg az üzlet "preferált licitálójaként", bár további tárgyalásokra van szükség az ügylet megkötése előtt.

Felszámolás alá kerül a Peacocks?

A bedőlt Peacocks divatláncot nemzetközi befektetők konzorciumának támogatásával egy felsővezető megvásárolta az adminisztrációtól, így 200 üzletet és 2000 munkahelyet mentett meg. A Peacocks, amely a milliárdos Philip Day EWM Group kiskereskedelmi birodalmának része volt, tavaly novemberben került adminisztrációba.

A Peacocks újra megnyílik a lezárás után?

Akár 200 Peacocks üzlet nyithat újra a bezárás után, miután megállapodás született a kiskereskedő megmentésére. Megmentési megállapodás született a Peacocks bedőlt divatáru-kereskedővel kapcsolatban, amely lehetővé teszi, hogy akár 200 üzlet is újranyisson a bezárás után, és körülbelül 2000 munkahelyet őrizzen meg.

A Peacocks bezárja 2021-et?

2021. április 5. A Peacocks portfóliójába tartozó több mint 400 üzletnek csak a felét és 2000 munkahelyet ment meg egy befektetési konzorcium, amely beleegyezett Steve Simpson, az Edinburgh Woolen Mill, a Peacocks testvérvállalat vezérigazgatója támogatásába.