Deepak chahar játszott Indiában?

Pontszám: 4,3/5 ( 26 szavazat )

Chahar 2018 júliusában debütált Indiában egy T20I-vel Anglia ellen Bristolban. Azóta a jobbkaros tempós öt ODI-ban és 14 T20I-ben képviselte országát, ezeken összesen 26 kaput szerzett.

Ki Deepak Chahar GF-je?

Deepak Chahar hivatalosan is kapcsolatban áll Jaya Bharadwajjal , miután a Dubai Nemzetközi Krikett Stadion lelátóján megkérte barátnőjét. Jaya egy vállalati vállalatnál dolgozik Delhiben.

Deepak Chahar gyors dobó?

Deepak Chahar krikettjátékos olyan ember, aki nem áll a rivaldafényben. Csendes, igénytelen gyors tekéző , szívesebben dolgozik a háttérben.

Mi Deepak Chahar mezszáma?

Deepak Chahar mezszám 90 -es mezt visel.

Ki az IPL királya?

Nyilvánvaló, hogy Virat Kohli továbbra is az IPL vitathatatlan királya, ha bárki megkérdezi, ki az ipl király. Ő az első ütő, aki 600 futást ért el IPL-ben. A csapat csak egyszer játszott döntőt az ő kapitánya alatt, de egyszer sem nyert. Virat India jelenlegi krikettkapitánya és a világ legjobb ütője.

Deepak Chahar Életmód 2021, Jövedelem, Ház, Barátnő, Lemezek, Karrier, Család, Életrajz és nettó érték

41 kapcsolódó kérdés található

Ki az a Natarajan az IPL-ben?

A balkaros varró, T Natarajan "megbízott" a ritmusában, amikor arra készül, hogy visszatérjen a krikett élvonalába az IPL 2021 második szakaszán az Egyesült Arab Emírségekben, miután áprilisban térdműtéten esett át. A 30 éves férfi az ausztrál turné során szenvedett sérülést, és az első indiai IPL-szakasz során súlyosbította azt.

Malti Chahar Miss India?

Malti a Femina Miss India 2014 versenyzőjének döntőse, valamint a Femina Miss Photogenic és a Miss Soduku győztese. Néhány rövidfilmben és websorozatban is szerepelt, mint például a letsmarry.com. ... Malti 2018-ban a CSK–MI mérkőzésen került rivaldafénybe.

Mennyi Deepak Chahar fizetése?

Deepak Chahar IPL Chennai Super Kings, IPL fizetés 8 000 000 ₹ 2021-ben és teljes IPL bevétel 36 000 000 ₹.

Milyen világrekordot ért el Deepak Chahar?

Deepak Chahar egy klasszikus swing bowling, aki T20 street intelligensekkel egészítette ki játékát, hogy megőrizze a legjobb bowlingfigurák rekordját az összes T20I-ben: 6 a 7 ellen Banglades ellen 2019–2020-ban.

Mennyire gazdag Rohit Sharma?

Az IPL legsikeresebb kapitányának, más néven Hitman Rohit Sharmanak a teljes nettó vagyona 25 millió dollár (186 korona rúpia) 2021-ben. A BCCI szerződésből származó évi 7 milliárd rúpiás (1 millió dolláros) fizetése A+ besorolású. játékos.

Mennyit keres a jásprit Bumrah?

A BCCI szerint Bumrah évente 1 millió dollár fizetést kap. Ezen kívül minden T20-as mérkőzésen 4 millió rúpiát, ODI-mérkőzésen 4 millió rúpiát, tesztmérkőzésen pedig 15 millió rúpiát adnak.

Mennyibe kerül a Deepak Chahar az IPL-ben?

2011-ben Deepak Chahart az IPL (Indiai Premier League) megvásárolta. Jelenlegi ára Rs 80 Lac . A legmagasabb ajánlata pedig 80 Lac körül van.

Ki az a Rahul Chahar nővére?

Malti Chahar (Meenu) ??

Natarajan beszél hindiül?

„Idővel javult. Megértek angolul, bár nem tudok folyékonyan válaszolni ” – mondta Natarajan. – Most próbálok hindit tanulni. Kijelentette, hogy a Kings XI öltözője nyugodt és barátságos volt, azt mondta, ez segített neki és a többieknek a legjobbat nyújtani a pályán.

Melyik csapat lesz T Natarajan az IPL 2021-ben?

IPL 2021: A Sunrisers Hyderabad gyorstésze, T Natarajan Covid-19-tesztje pozitív lett, néhány órával azelőtt, hogy a Delhi Capitals ellen lépne pályára a szezon folytatása óta tartó első mérkőzésen.

KI A Yorker KIRÁLYA?

Lasith Malinga , a yorkerek királya.

Mi az a lila sapka az IPL-ben?

Az IPL 2021 Purple Cap frissítése Harshal Patel továbbra is vezeti a Purple Cap tabellát 26 kapuval , köszönhetően a Mumbai Indians elleni zseniális show-jának, ahol mesterhármast végzett.

Mennyi a Dwayne Bravo ára az IPL 2020-ban?

Dwayne Bravo IPL Chennai Super Kings, IPL fizetése 64 000 000 ₹ 2021-ben és teljes IPL bevétele 466 243 500 ₹.