A cgi rosszabb lett?

Pontszám: 4,6/5 ( 20 szavazat )

A CGI megbénítja a filmipart. Átveszi a gyártási időt, a költségvetést, a történetet, és még valódi karaktereket is lecserél. Ez rontja a filmeket . Ha a CGI-re fordított forrásokat jobb írók felvételére, hűvösebb díszlettervek készítésére és az utómunkálatok minimalizálására fordítanánk, jobb mozi lenne.

Miért néz ki most rosszabbul a CGI?

Az egyik fő ok, amiért a CGI felülmúlta az olyan technikákat, mint a stop-motion, a mozgás volt. Helyes volt a fizika. Most, több mint 20 évvel később, Hollywood elvesztette a reális mozgás fogalmát a CGI-vel. Az olyan filmek jelenetei, mint a Matrix Reloaded vagy a Catwoman olyan mutatványokat mutatnak be, amelyeket lehetetlen valódi emberrel végrehajtani.

Tényleg olyan rossz a CGI?

Ha a CGI-t rosszul hajtják végre, a kép rosszul nézhet ki . Egy jelenetben kell valami organikus és valódi, hogy áthidalja a valóság és a fokozás közötti szakadékot. ... De ha egy színész egy CGI-jelenetre készül, akkor nehéz lehet érzelmi kapcsolatot felépíteni, ami befolyásolhatja a teljesítményét.

Miért olyan rossz a CGI az animékben?

A rossz CGI elvonja a figyelmet, mert az agy azonnal észreveszi a vizuális konfliktust a valós jelenet vagy a 2D jelenet és a 3D betét között . A CGI használatához ügyes kéz kell, és vannak animék, ahol ez sikerül. De van néhány anime is, amely költségcsökkentési intézkedésként támaszkodik rá, ahol megjelenik.

A CGI jó az animében?

A CGI anime gyakran rossz csomagolást kap . De ezek a sorozatok bebizonyították, hogy ha jól csinálják, ugyanolyan jók lehetnek, mint a hagyományos animáció. ... Sok rajongó nem rajong túlságosan a CGI animékért. Évek óta használják animékben, de az eredmények általában vegyesek.

Egyre rosszabb a CGI?

19 kapcsolódó kérdés található

Miért használ ennyi CGI-t a démonölő?

De mitől lett ilyen nagy ügy a Demon Slayer? Egyszerűen fogalmazva, az animáció. ... A stúdió híres arról, hogy CG -t használ dinamikus kameramunkára, amely egyszerűen nem reprodukálható kézzel rajzolt animációban .

A Cats CGI?

A Cats minden bizonnyal ambiciózus vállalkozás volt: egy 95 millió dolláros, CGI-vel nehéz film – musical az éneklő és táncoló macskák törzséről, amelyben sztárszereplők és a szakma legkiválóbb táncosai játszanak.

Hogy néz ki a CGI olyan valóságosnak?

A CGI a számítógépes grafika felhasználása képek és speciális effektusok készítésére. ... A CGI használatához a tervezők először elkészítik a film grafikáját. Valóságossá teszik a grafikát azáltal, hogy nagy figyelmet fordítanak az olyan részletekre, mint a textúra és a világítás . Aztán bedobják őket a filmbe.

Melyik filmben van a legjobb CGI?

Rangsorolva: A valaha volt 23 legjobb CGI-vel javított film
  1. „Star Wars” (1977) Lucasfilm.
  2. „Jurassic Park” (1993) Universal Pictures. ...
  3. „Avatar” (2009) Fox. ...
  4. „A Gyűrűk Ura: A két torony” (2002) New Line Cinema. ...
  5. „The Matrix” (1999), Warner Bros. ...
  6. „Terminátor 2: Ítélet napja” (1991) TriStar Pictures. ...
  7. "TRON" (1982) ...
  8. "The Abyss" (1989) ...

Olcsóbb a CGI, mint a stop motion?

Sajnos a CGI animációs filmek többet keresnek, mint a stop motion . A legtöbb bevételt hozó stop motion film a Chicken Run, amely körülbelül 225 milliót keresett 42 millió dolláros költségvetéssel.

Miért olyan drága a CGI?

A fő ok, amiért a Visual Effects és a CGI általában olyan drága, a munkaerő és az idő . A legjobb minőségű képalkotáshoz magasan képzett művészekre van szükség, akik több száz órát dolgoznak egyetlen felvételen.

Mitől jó a CGI?

Ha nem von le a környezetéből, akkor jó CGI. Ha reális az áramlása, és nem töri fel kalapáccsal a rejtélyes völgyet , akkor jó CGI. Esete; Ha a CGI-t a bábszínházzal kevered, általában nagyon jó.

A Titanic használt CGI-t?

A minden bizonnyal a filmekhez valaha végzett legkidolgozottabb modellmunkáktól a digitális 3D CGI -ben (számítógép által generált képalkotás) végzett kiterjedt munkáig a Titanic tele van élvonalbeli vizuális effektusokkal.

A Star Wars használt CGI-t?

Más szóval, az eredeti trilógiában az ILM feltalálta és fizikailag létrehozta azokat a helyeket és dolgokat, amelyeket meg akartak mutatni; a második trilógiában ugyanazokat a teljesen renderelt űrhajókat, városokat és karaktereket építették meg számítógéppel generált képek (CGI) segítségével.

A Jurassic Park CGI?

Hihetetlen történet van a Jurassic Park dinók mögött, és ez továbbra is aktuális, mivel a CGI technológia továbbra is mindenütt jelenlévő médium a filmkészítésben . Ahogy a film készítői elmagyarázzák, Steven Spielberg eredeti elképzelése a Jurassic Parkról az volt, hogy csak gyakorlati effektusokkal készítse el.

Mi volt az első teljes CGI-film?

Boldog 15. születésnapot, Toy Story – az első teljes hosszúságú, teljes CGI-film. Átfutottuk a számítógépes animáció történetét, hogy megtaláljuk azt a 15 filmet, amelyek digitális renderelést használtak, hogy szótlanul tegyünk…

Tudsz CGI embereket?

A DIGITÁLIS emberek egy közeli képernyőhöz érkeznek. Ahogy a számítógéppel generált képek (CGI) olcsóbbak és kifinomultabbak lettek, a filmipar immár meggyőzően képes újrateremteni az embereket a képernyőn – még olyan színészeket is, akik évtizedek óta halottak.

Ki találta fel a CGI-t?

Alfred talán korán kiszállt a kapun némi 2D-s trükközéssel, de csak 1972-ben, amikor Edwin Catmull és Fred Parke elkészített egy számítógépes animációs rövidfilmet A Computer Animated Hand címmel, amely bemutatta a világnak a 3D számítógépes grafikát.

A Les Twins macskákban van?

A Les Twins egy táncduó, mely Laurent Nicolas és Larry Nicolas Bourgeois azonos ikertestvérekből áll. Beyonce, Meghan Trainor és Missy Elliott több zenei videójában is szerepeltek. 2018 decemberében a Cats című film adaptációjában kaptak szerepet, Szókratészt és Platónt alakítva.

Mi a baj a Cat on Victorious-nal?

Cat Valentine: Cat azért annyira zárkózott, mert érzelmi, szexuális és potenciálisan fizikai bántalmazást szenved bátyja részéről (akit a műsorban "őrültnek" neveztek). Antidepresszánsokat szed, amitől olyan hetyke, és testvérei bántalmazása miatt visszatért gyermeki állapotába, hogy segítsen megbirkózni...

Miért utálja mindenki a macskákat a filmben?

Bár örökre megváltoztatta a Broadway musicalek táját, a konkrét cselekmény hiánya, az unortodox vizuális választások, és az a tény, hogy ez egy olyan előadás, amely a macskafélék viselkedését utánzó emberekről szól két órán keresztül (többek között a műsorban) rutinszerű gúnyforrássá válik.

A Naruto CGI?

Minden nagy támadásukat felhasználják a játékban, amelyeket CGI segítségével animálnak . ... Ez valószínűleg az volt, hogy pénzt takarítson meg az animáción, és hogy kihasználja a játék effektusainak menő kinézetét azáltal, hogy bemutatja őket ebben a moziban bemutatott filmben.

A CGI 2D vagy 3D?

A 3D-s animációt , más néven CGI-t vagy csak CG-t, számítógépes képek generálásával készítik. Ez a képsorozat egy animációs felvétel keretei.

Anime kézzel rajzolt?

Az anime szinte teljes egészében kézzel készült . Kézzel rajzolt animáció készítéséhez készségre és tapasztalatra van szükség a gyors elkészítéséhez.

A Titanicot úszómedencében forgatták?

A telepes kabin hullámmedencéjét átalakították a Titanic film forgatása céljából. PITTSBURGH (KDKA) – A Settler's Cabin Wave Pool egy új, a Titanicról szóló film forgatásán készült mozifilm lett. Körülbelül 120 statiszta korabeli jelmezbe öltözött a forgatásra. Néhányat a medencében mentőcsónakba húznak.