Bernard nyarkót eltemették?

Pontszám: 4,7/5 ( 17 szavazat )

A néhai színész és lelkész, Bernard Nyarko családja meglátogatta sírját a keleti régióban található Obosomasében, amikor halálának első évét ünneplik. ... 2020. június 27-én temették el a keleti régióban található Obosomase magántemetésében.

Hol temették el Bernard Nyarko püspököt?

A néhai Bernard Nyarko püspök május 2-án, szombaton halt meg a Greater Accra Regionális Kórházban. Az Angel TV-nek nyilatkozó színész unokatestvére szerint Bernard Nyarkot 2020. június 12-én temetik el a keleti régióban található Akuapemben található Obosomase-ban .

Mi történt Bernard Nyarko püspökkel?

Ghána sokkos állapotba és szomorúságba került a Kumasiban élő színész, Bernard Nyarko püspök haláláról szóló jelentések nyomán. A jelentések szerint a színész felhagyott az evangélium színjátszásával, miután ismeretlen betegség érte . ...

Bernard Nyarko püspök házas volt?

Élet és karrier. Bernard Nyarko szülei hetedik gyermeke volt 14 másik testvér közül. Házas volt, három gyermeke volt . 2012 körül került a rivaldafénybe, és számos helyi ghánai filmben szerepelt, köztük a Wanted-ben, az Aban Bo sia-ban, a Boyz Abre-ben, a Sunsum Police-ban, a John and John-ban és másokban.

Honnan származik a Yaw Dabo?

Samuel Nana Yaw Dabo ghánai képregényszínész a Kumawood filmiparban.

😭🙆🏻‍♂️Bernard Nyarko püspök BOdy .....Láttad? A ✊ temető területén.. Friss hírek🇬🇭

18 kapcsolódó kérdés található

Van Yaw Dabónak autója?

A színész nem árulta el pazar kastélyának pontos helyét. És bár a Yaw Dabo autói és háza jól jelzi, hogy szorgalmas, Yaw a Delay Show-n elmondása szerint nincs személyes járműve .

Hány éves a Dabo élete?

2021-ben Dabo Swinney 51 éves.