Harmonizált jelentés?

Pontszám: 4,8/5 ( 33 szavazat )

ige (tárggyal használatos), harmonizált, harmonizál. harmóniába, egyetértésbe vagy megegyezésbe hozni : nézeteit összhangba hozni az új helyzettel. ... egyetértésben lenni cselekvésben, értelemben vagy érzésben: Bár a különböző politikai pártok képviselői, az összes küldött harmonizált az állampolgári jogokkal.

Hogyan használod a harmonizált kifejezést egy mondatban?

Egy csapat énekes harmonizált az utcasarkon. Hitük nem mindig volt összhangban. Az énekesek szépen harmonizálták hangjukat . recept, amely harmonizálja a világ különböző tájairól származó ízeket. A háttérzene nincs összhangban a képernyőn megjelenő akciókkal.

Harmonizált vagy harmonizált?

Főnévként a harmonizáció és a harmonizáció közötti különbség. az, hogy a harmonizáció (brit helyesírás) (harmonizáció), míg a harmonizáció harmonizációs aktus.

Mit értünk harmonizáció alatt?

A harmonizáció azt jelenti , hogy azokon a területeken dolgozunk, amelyek egymást kiegészítik annak érdekében, hogy a tervek együtt működjenek egy átfogó stratégiai cél elérése érdekében . A harmonizáció elősegíti, hogy a helyi hatóságok különböző osztályai ugyanazt a jövőképet osztsák meg, együttműködjenek és optimalizálják az erőforrások felhasználását.

Mi a harmonizált ellentéte?

Antonímák a harmonizálásra. eltér (tõl), nem ért egyet (val)

Volt, volt, volt Jelentés és használat / Beszélt angol tamil / angol könnyű

40 kapcsolódó kérdés található

A harmonizáció valódi szó?

harmonizáció főnév (illesztés) különböző emberek, tervek, helyzetek stb.

Milyen harmonizált adatok?

Az adatharmonizáció minden olyan erőfeszítést jelent, amely a különböző forrásokból származó adatok kombinálására irányul, és a felhasználók számára összehasonlítható képet nyújt a különböző tanulmányokból származó adatokról.

Hogyan harmonizálsz egy dallamot?

Ha harmóniát vagy harmóniát szeretne énekelni egy hangszeren, összpontosítson a dal akkordmenetére és arra a skálára, amelyen a dallam alapul (általában dúr vagy moll). Thirdesek: A legelterjedtebb harmonizálási mód a dallamjegy feletti harmad, illetve a harmad alatt található.

Mi a harmonizálás az éneklésben?

A harmonizáció akkor következik be, amikor a hangjegyek egy akkordba, gyakran tercenként vagy hatodként egyesülnek, majd akkordfolyamatokká 1 . ... A rock- vagy popzenében a háttérénekes úgy harmonizál az énekessel, hogy hangja hangmagasságát az énekesnő hangmagassága alapján úgy állítja be, hogy azok összhangban legyenek.

Lehetséges önmagaddal harmonizálni?

Hallgattad már, ahogy énekelsz, és azt gondolod: "Bárcsak többen lennénk?" Az Acapella nevű új alkalmazás a háta mögött áll. Az Acapella lehetővé teszi dalok rögzítését, szinkronizálását és megosztását, hasonlóan az Instagramhoz, de többszólamú énekharmóniákért.

Mit jelent a másokkal való kapcsolat harmonizálása?

Amikor összehangolja a különböző véleményeket vagy elképzeléseket, akkor valamiféle megegyezésre viszi őket . Kihívást jelent egy egész, gyerekekkel teli osztályterem különböző érdeklődési körének összehangolása, de ez is része annak, amit egy jó tanár tesz.

Mi a harmónia ige?

harmonizálni . (intransitív) Harmonikus egyetértésben lenni. (zene) Harmóniában játszani vagy énekelni. (tranzitív) A dolgokat harmóniába hozni vagy kompatibilissé tenni.

Könnyű a harmonizáció?

A hangjegyek legjobb kombinációjának kitalálásától az éneklésig, anélkül, hogy elszakadna a hangjától, a harmonizálás nehéz feladat. Énekelj együtt, miközben először zongorázik, hogy átérezhesse a harmóniák működését, majd gyakoroljon alkalmazásokkal, felvételekkel és más énekesekkel együtt.

Hogyan találja meg a harmóniát az életében?

Harmónia megtalálása a diszharmóniában
  1. 1. alapelv – TALÁLJÁK HARMÓNIÁT A DISHARMÓNIÁBAN. ...
  2. 2. alapelv – A MUNKA ÉLET ÉS AZ ÉLET MUNKA. ...
  3. 3. alapelv – NE ÉLJE MÁS ÉLETÉT. ...
  4. 4. alapelv – NE LEGYEN MINDEN TUDJÁT, LEGYEN MINDENT TANULÓ. ...
  5. 5. alapelv = SZENVEDÉLYVEL CSINÁLJA. ...
  6. 6. alapelv – TALÁLJA MEG A SZIKRÁJÁT.

Mi az ICH teljes formája?

Az Emberi Felhasználású Gyógyszerekkel kapcsolatos Műszaki Követelmények Harmonizációs Nemzetközi Tanácsa (ICH) egyedülálló abban, hogy összehozza a szabályozó hatóságokat és a gyógyszeripart, hogy megvitassák a gyógyszerek tudományos és műszaki vonatkozásait, és kidolgozzák az ICH irányelveit.

Mi a harmónia hasonló jelentése?

1 egyetértés, egység, béke, barátság, barátság . 2 összhang, konformitás, megfelelés, következetesség. Lásd a harmónia szinonimáit a Thesaurus.com oldalon.

Mi a megbékélés szinonimája?

A megbékélés néhány gyakori szinonimája: alkalmazkodni, alkalmazkodni, alkalmazkodni és megfelelni . Míg mindezek a szavak azt jelentik, hogy „egy dolgot megfeleltetésbe kell hozni egy másikkal”, a megbékélés az összeférhetetlennek tűnő dolgok mögöttes összeegyeztethetőségének bemutatását jelenti.

Mi az ellenkezője a harmónia jelentésében?

Ellentéte az egyetértés vagy egyetértés állapotának . konfliktus . nézeteltérés .

Mi a harmonikus szinonimája?

szívélyes , békés, kiegyensúlyozott, barátságos, barátságos, összehangolt, egybehangzó, alkalmazkodó, összeegyeztethető, egybehangzó, mássalhangzó, tompa, eufonikus, tetszik, illő, mellifluous, dallamos, dallamos, mix, zenei.