Előrejelzés a mgm készletről?

Pontszám: 4,1/5 ( 17 szavazat )

Részvényár előrejelzés
Az MGM Resorts International számára 12 hónapos ár-előrejelzést kínáló 9 elemző medián célja 46,00 , magas becslése 58,90 és alacsony becslése 41,00. A medián becslés +0,68%-os növekedést jelent a legutóbbi 45,69-es árfolyamhoz képest.

Az MGM Resorts jó részvényt vásárolhat most?

Számításaink azt mutatták, hogy az MGM Resorts International (NYSE:MGM) nem szerepel a 30 legnépszerűbb részvény között a fedezeti alapok között. A fedezeti alapok közül az első 10 részvény 231,2%-ot hozott 2015 és 2020 között, és több mint 126 százalékponttal múlta felül az S&P 500 Index ETF-eket.

Az MGM vétel vagy eladás?

Az MGM Resorts International konszenzusos besorolást kapott: Buy . A vállalat átlagos értékelési pontszáma 2,50, és 8 vételi, 5 tartási és 1 eladási értékelésen alapul.

Miért esnek az MGM részvényei?

Az MGM Resorts részvényeinek (NYSE: MGM) piaci kapitalizációja 6 milliárd dollárral nőtt a Covid előtti szinthez képest, amit sportfogadási és iGaming alkalmazása segített. ... Ezenkívül az MGM sportfogadási iparban szereplő partnereinek, a Penn National Gamingnek és a Draft Kingsnek a részvényei csökkenő tendenciát mutattak az erős versengés miatt.

Milyen magasra emelkedik a Penn National Gaming részvénye?

Részvényár-előrejelzés A Penn National Gaming Inc. számára 12 hónapos ár-előrejelzést kínáló 14 elemző medián célja 105,00, magas becslése 140,00 és alacsony becslése 31,00 .

Az MGM Resorts készletelemzése és áttekintése (helyreállás + növekedés = nyereség!)

17 kapcsolódó kérdés található

Mi a Nio célár?

A 20 elemző, akik 12 hónapos ár-előrejelzést kínálnak a NIO Inc számára, a medián cél 59,89, a legmagasabb becslés 91,80 és az alacsony becslés 17,03 . A medián becslés +69,22%-os növekedést jelent a legutóbbi 35,39-es árfolyamhoz képest.

Mi volt a legmagasabb MGM részvény?

MGM Resorts – 31 éves részvényár-történet | MGM
 • Az MGM Resorts részvényeinek minden idők legmagasabb záróára 99,75 volt 2007. október 9-én.
 • Az MGM Resorts 52 hetes legmagasabb részvényárfolyama 45,35, ami 1,6%-kal haladja meg a jelenlegi árfolyamot.
 • Az MGM Resorts 52 hetes alacsony árfolyama 19,55, ami 56,2%-kal alacsonyabb a jelenlegi részvényárfolyamnál.

Hányszor osztották fel az MGM részvényeit?

Az MGM Growth Properties LLC részvényfelosztási előzményei szerint az MGM Growth Properties LLC-nek 0 felosztása volt. Az MGM Growth Properties LLC (MGP) 0 felosztással rendelkezik az MGM Growth Properties LLC részvényfelosztási történeti adatbázisunkban.

A Czr részvény vétel?

A Caesars Entertainment konszenzusos értékelést kapott: Buy . A vállalat átlagos értékelési pontszáma 2,86, és 12 vételi értékelésen, 2 tartási értékelésen és nincs eladáson alapuló értékelésen alapul.

Az Amazon tulajdonosa az MGM-nek?

Az Amazon május 26-i bejelentése, miszerint az e-kereskedelmi óriás 8,45 milliárd dollárért felvásárolja az MGM -et – a James Bond franchise mögött álló stúdiót –, a céget szilárdan az élre és a középpontba helyezte a streaming háborúkban.

Mennyit ér az MGM stúdió?

Az Amazon 8,45 milliárd dollárért megvásárolja az MGM stúdiót, amely James Bondnak, a Handmaid's Tale-nek ad otthont. Hogy van ez egy kasszasikerrel: az Amazon megerősítette, hogy 8,45 milliárd dollár értékű üzlet keretében felvásárolja az MGM filmstúdiót.

Penn még mindig megvásárolható?

A lényeg: a Penn részvényei végre visszakapták 50 napos és 10 hetes soraikat, de messze vannak a vételi pontoktól . Mégis, mint a virágzó sportfogadási piac vezetője, a befektetőknek szemmel kell tartaniuk ezt a részvényt a jövőbeni vásárlási lehetőségek miatt.

Miért esnek a Penn National Gaming részvényei?

A Penn National Gaming Inc. PENN + 0,16%-os részvényei több mint 10%-ot estek a csütörtöki kereskedésben, miután a szerencsejáték-társaság a várakozásokat több mint kétszeresére meghaladó bevételről számolt be.

Miért emelkednek a Penn National részvényei?

A Penn National Gaming (NASDAQ:PENN) kaszinó-üzemeltető részvényei 8,9%-kal emelkedtek csütörtökön későn, miután a cég második negyedéves eredménye megpattant, és bejelentették, hogy a vállalat fel kívánja vásárolni a Score Media and Gaminget (NASDAQ:SCR). Az ügylet elmélyíti Penn hatókörét a sport- és sportfogadási piacokon.

Pénzügyi bajban van az MGM?

A 2020-as év egészében az MGM Resorts nettó bevétele 5,2 milliárd dollár volt, ami 60%-os csökkenés az előző évi 12,9 milliárd dollárhoz képest. A cég 1 milliárd dolláros nettó veszteségről számolt be az év során, amely magában foglalja az MGM Grand és a Mandalay Bay on the Strip ingatlantranzakciójából származó 1,5 milliárd dolláros nyereséget is.

Mely részvények teljesítenek jól recesszió idején?

Részvények, amelyek átvészelték a 2008-as és 2020-as recessziót:
 • Target Corp. (TGT)
 • Lowe's Cos. (LOW)
 • Nike (NKE)
 • NextEra Energy (NEE)
 • Walmart (WMT)
 • Dollárfa (DLTR)
 • Home Depot (HD)

Melyek a legmagasabb részvények jelenleg?

Mi a legmagasabb részvényár jelenleg?
 • A Berkshire Hathawayről.
 • Berkshire Hathaway részvény.
 • Berkshire Hathaway (A részvények) (BRK.A)
 • NVR Inc. (NVR)
 • Seaboard Corp. (SEB)
 • Amazon.com (AMZN)
 • Cable One Inc. (CABO)

A Wynn részvény osztalékot fizet?

A Wynn Resorts Ltd (NASDAQ: WYNN) nem fizet osztalékot .

A Microsoft fizet osztalékot?

A Microsoft negyedévente részvényenként 0,62 dollár osztalékot fizet . ... Általános részvényjegyünk az MSFT. A Microsoft törzsrészvényeivel a Nasdaq Stock Marketen kereskednek.