A wyverndale-i fegyverszünet miatt?

Pontszám: 4,1/5 ( 9 szavazat )

Battle Pass
Heathmoor vezetői fegyverszünetet kötöttek a Wyverndale nevű szent réten. Sok mese és dal szerint Wyverndale egykor mitikus város volt, amelyet sárkányok őriztek, és a kataklizma során elpusztult. Már csak egy kis, semleges tisztás maradt egy buja erdőben.

Lesz új For Honor frakció?

Megerősítést nyert, hogy 2020-ban két új játszható hős érkezik, az első nyáron érkezik, majd egy másik az év végén. 2019 során a Ubisoft Montreal csapata négy harcost mutatott be – egyet a játékon belüli frakcióknak.

Ki az a Zhanhu For Honor?

A zhanhuk a kitérő támadások szakértői, akik mobilitásukat és határtalan láncaikat használják fel, hogy legyőzzenek minden ellenséget . Erősek és mozgékonyak, ők a hosszú Changdao mesterei. A tüzérség mestereiként is különféle bravúrokat dolgoztak ki, hogy felégessék az ellenséget, és pusztítást végezzenek a csatatéren.

A For Honor örökre ingyenes?

A For Honor ingyenesen játszható 2021. július 15. és 18. között . Játssz a játékkal: Ubisoft Connect. Epic Games Store.

Mi a For Honor története?

A For Honor történet a harcosokról szól, akiket megrázott egy kataklizma, amely újra formálta világukat . Miközben ezek a harcosok egy elhagyatott országban küzdöttek, egymás ellen fordultak a túlélésért.

For Honor – The Truce of Wyverndale előzetes | PS4

38 kapcsolódó kérdés található

Tudsz játszani a becsületért offline?

A For Honor játékhoz állandó internetkapcsolatra lesz szüksége. ... A képviselő azt válaszolta: „Megerősíthetjük, hogy a For Honor mindig online élmény . Az online tárolt progresszió egyes elemei megoszthatók a történet és a többjátékos mód között.

Nehéz a becsületért játszani?

A For Honor ennek a generációnak az egyik legigényesebb és legmechanikusabb játéka. ... Mélysége ellenére a For Honor tanulási görbéje valójában nem olyan meredek, feltéve, hogy lassan halad, és jól érzi magát egy hőssel, mielőtt más lehetőségekre térne át.

Játszhatok a For Honorral online PS Plus nélkül?

Furcsa módon a PlayStation Now bármely játéka online játszható aktív PlayStation Plus tagság nélkül . Ezt a PS Now-előfizetés extra előnyeként is felfoghatja. Ha azonban bármilyen okból át szeretné vinni a PS Now játékmentéseit a konzolról a PC-re, akkor ehhez PS Plus tagságra lesz szüksége.

Fizetned kell a For Honor online játékáért?

A For Honor jelenleg ingyenesen játszható , a tiéd pedig megtartható.

Hány GB a For Honor Xbox One?

A Honor letöltési mérete Ha Xbox One-t használ, 34,34 GB -os letöltés.

Jó a Zhanhu a 2021-es becsületért?

A Zhanhu egy agilis vadászgép , amely nagyszerű spammelhető fénytámadásokkal és kiszámíthatatlan kitérő-számlálóval rendelkezik. Jó hős használni, ha folyamatosan össze akarja keverni a támadásokat, hogy ellenfelet kimozdítsa a pozícióból. A Wardennek kiváló pajzscsapása van, ha támadásokat tud leszállni, hogy felállítsa.

Mennyi acél Zhanhu?

A tüzérség mestereiként pusztító új bravúrokat is hoznak a csatatérre. A Year 3 Pass tulajdonosai azonnal hozzáférhetnek a Zhanhu-hoz, amikor a szezon november 7-én indul, míg a többi játékos november 14-től megvásárolhatja az új Hero-t 15 000 Steel -ért.

Ki a For Honor leggyorsabb hőse?

Hősök . Shugoki - Charge of the Oni : A Charge of the Oni akár ~55%-kal növeli Shugoki mozgási sebességét, így az egyik leggyorsabb szereplővé válik erősítések/teljesítmények/perkék nélkül, de korlátozza a fordulási képességét.

Megerősítették a For Honor 2-t?

Bár egyelőre nincs megerősítés a For Honor 2-vel kapcsolatban, egy Redditen közzétett állítólagos hős- és frakciólista egy ideje kiderült. Ez még nincs megerősítve, és Önön múlik, hogy elhiszi-e, hogy ez a lista hivatalos-e vagy sem.

Megéri a For Honor 2021-ben?

A legjobb válasz: Mivel a For Honornak többnyire sikerült megoldania a problémáit, mindenképpen érdemes 2018-ban elővenni , ha szereti a közelharcokat és a középkort.

Megéri a for honor teljes kiadás 2020-ban?

A For Honor folyamatos tartalomfrissítésekkel , egyensúlyi javításokkal, eseményekkel és grafikai frissítésekkel rendelkezik, amelyek nagyszerű játékot tesznek vásárlásra, még 2020-ban is. A 2017 februárjában kiadott For Honor az évek során nagyszerű játék volt a játékosok számára, és csak a Ubisoft tartalomfrissítéseivel javult.

Ingyenes a becsületért 2021?

A For Honor ingyenesen játszható lesz PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X| platformokon S és PC július 15-18 . Játssz kedvenc viking, szamuráj, lovag és Wu Lin hősként az összes játékmódban és térképen! ... Xbox Live Gold előfizetés szükséges.

Lehet játszani a Cold Wart PS+ nélkül?

Ha PlayStation 4-en vagy PlayStation 5- ön játszol, nincs szükséged aktív PS Plus-előfizetésre a játékhoz . Például, ha a Black Ops Cold War-on játszol... A többjátékos vagy zombis játékhoz PS Plus-ra lesz szükséged.

Kaphatsz ingyen PS Plus-t?

Hogyan szerezhetek be egy PlayStation Plus ingyenes próbaverziót? Ha jogosult országból származol, a PlayStation Plus ingyenes próbaverziójának aktiválásához tegye a következőket: Jelentkezzen be országa PlayStation Plus webhelyére. A jobb felső sarokban kattintson a Csatlakozás vagy a PS Plus megújítása lehetőségre, ha nincs fiókja.

A fortnite-nak szüksége van PS+-ra?

Nem, nincs szükség PlayStation Plusra ahhoz, hogy a Fortnite játékkal játsszon PlayStation rendszeren.

Ki a For Honor 2020 legjobb karaktere?

  • Orochi. Orochi egy Assassin szamuráj osztály, akinek erősségei vannak az offenzívában és az ellentámadásokban is, így kiváló hőssé válik az 1v1 párbaj és 2v2 párbajban való játék megkezdéséhez. ...
  • Támadó. Ez a karakter a For Honor legjobb kategóriáinak egyike az új játékosok számára. ...
  • Berserker.

Melyik a legjobb For Honor frakció?

A legjobb frakciók a For Honorban
  • A lovagok. A lovagok az általuk kínált karakterek sokféleségének köszönhetően a legjobb versenyzők a For Honor legjobb frakciójáért. ...
  • A vikingek. ...
  • A szamuráj.